Slike vaših nohtov
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^luštno!
Na meni pa že kakšen 5. ali 6. dan ArtDeco #102 in razen 3 (po moje) manjših poškodb se še vedno super drži.
Taprave barve pa ne uspem ujet..je bolj neki vmes ("na dober dan" ga vidim celo kot sivo-vijoličnega
).
Ni mi bil takoj všeč..ampak bolj kot ga gledam, bolj eleganten se mi zdi.

Na meni pa že kakšen 5. ali 6. dan ArtDeco #102 in razen 3 (po moje) manjših poškodb se še vedno super drži.

Taprave barve pa ne uspem ujet..je bolj neki vmes ("na dober dan" ga vidim celo kot sivo-vijoličnega

Ni mi bil takoj všeč..ampak bolj kot ga gledam, bolj eleganten se mi zdi.

^^ Dobrodošla v klubu
. Obožujem take barve.
Še moj Barry M- Dusky Mauve po parih dneh (se vidi malce obrabljenost). Lih menjala žarnico in je bla pri roki

Še moj Barry M- Dusky Mauve po parih dneh (se vidi malce obrabljenost). Lih menjala žarnico in je bla pri roki

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
G2G= Good to go (Essie).
Sicer je Essie tudi na slo. spl. strani čarodejka, ter tudi v Supernovi je en kotiček pred Mullerjem. Verjetno še kje. Pa seveda na tujih spletnih straneh.
Poshe pa nimam pojma
Sicer je Essie tudi na slo. spl. strani čarodejka, ter tudi v Supernovi je en kotiček pred Mullerjem. Verjetno še kje. Pa seveda na tujih spletnih straneh.
Poshe pa nimam pojma

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Essie - www.carodejka.si
G2G = Essie Good To Go, Poshe pa Ebay ...
Jaz trenutno terstiram en Magnetic podlak in je kar OK. Pretty Woman, ki mi je bil najboljši, pa ni več na voljo.
G2G hitro posuši manikuro, če želim pa daljšo obstojnost pa uporabim INM Out the door.
G2G = Essie Good To Go, Poshe pa Ebay ...
Jaz trenutno terstiram en Magnetic podlak in je kar OK. Pretty Woman, ki mi je bil najboljši, pa ni več na voljo.

G2G hitro posuši manikuro, če želim pa daljšo obstojnost pa uporabim INM Out the door.
purple_rain in *mala* kako vam rata met po tolkih dneh še tako lepe konice? Men se kljub nadlaku konice drugi ali tretji dan že začenjajo krušit
, pa ni problem v nekvalitetnih lakih. Sicer pa obe barvi full lepi 

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^ej, mene je tale presenetil - verjamem, da v tem primeru je res fora kvalitetnega laka (a so ArtDeco kvalitetne zadeve?
Po ceni sodeč že..).
Za nadlak jz uporabljam kar essencov "quick-dry"-ki-to-ni (men se zdi, da kvečjem podaljša čas sušenja
).
Za podlak imam pa utrjevalec od s-he.
Aja, nadlaku se rad pridruži tud mat lak.

Za nadlak jz uporabljam kar essencov "quick-dry"-ki-to-ni (men se zdi, da kvečjem podaljša čas sušenja

Za podlak imam pa utrjevalec od s-he.
Aja, nadlaku se rad pridruži tud mat lak.

arrow napisal/-a:purple_rain in *mala* kako vam rata met po tolkih dneh še tako lepe konice? Men se kljub nadlaku konice drugi ali tretji dan že začenjajo krušit, pa ni problem v nekvalitetnih lakih. Sicer pa obe barvi full lepi
To se meni zgodi, ko naredim francosko manikuro... Po dveh dneh mi bel sloj že deobesedno popoka in so na njem take črtice. Grozno zgleda. Ravno to me odvrača od tega, da si francosko manikuro pogosteje naredim. Res nevem kaj je fora...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
No moji nohtki...
Naravno, samo s podlakom...
Pa še malo barve... Sicer ni ravno realna barva (ta je bolj na lila in ne tako na rdečo)...
Tole je pa še z dodatkom nadlaka essence black and white... Naredi tak lep in nežen perl učinek

Naravno, samo s podlakom...

Pa še malo barve... Sicer ni ravno realna barva (ta je bolj na lila in ne tako na rdečo)...

Tole je pa še z dodatkom nadlaka essence black and white... Naredi tak lep in nežen perl učinek

"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)