One night stand za 'prvič'?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

ONS ne za razdevičenje :? . Prvič moraš lepo počasi uživati, razkrivati vse užitke spolnosti z osebo, ki ji zaupaš in jo imaš rad. Tako lahko razviješ normaln in pozitiven odnos do sexa :) . To pa ne moreš, če je tip grob, neuvideven, mu ne moreš zaupati in se mu 100% prepustit.
Pri meni je bilo zanimivo to, da se mi po prvih dveh sexih ni pretrgala kožica, čeprav je imel tip zelo velikega. Sexala sva stoje in tako, da sem bila js na vrhu in ko sva ta tretjič sexala (misijonarsko), se mi je šele pretrgala d.kožica in je bilo zelo neprijetno, ker je bil on "grob" - mislila sva, da se mi je že kdaj prej pretrgala in nisva pričakovala.
A goal without a plan is just a wish.
pomarančamanča
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a pomarančamanča »

Za vsako žensko je težko, še posebaj če ji to predstavlja breme. Prosila bi vas tudi jaz za nasvet, vbistvu pa je kar :oops: , kar mene tudi še to čaka........Nisem mlada, ampak kar nekaj čez dvajset, kako ve gledate na to, pa kakšen nasvet kako se znebiti strahu
be diffrent......and crazy
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

softTouch napisal/-a:^^haha, a res, ni ti verjel? pa te ni nič bolelo?

ma meni to nobeden ni verjel. ker tipi mislijo, da če se punca lepo oblači , ziher ni devica. device so za njih le sive miške.

a se zajebavaš? bolelo ko hudič. to je bil bolj raztrg himena kot sex. obupno no. po eni strani hvala bogu, da nisem čakala princa, da me razdeviči in bi pol gledal to kalvarijo v postli posuti z vrtnicami.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

pomarančamanča napisal/-a:Za vsako žensko je težko, še posebaj če ji to predstavlja breme. Prosila bi vas tudi jaz za nasvet, vbistvu pa je kar :oops: , kar mene tudi še to čaka........Nisem mlada, ampak kar nekaj čez dvajset, kako ve gledate na to, pa kakšen nasvet kako se znebiti strahu

No, da ti odgovorim. Nič bat, naredi to s fantom katerem zaupaš, naredi ko si boš sama želela in ne ko bodo pristiskal nate. Zaščiti se. Pa pojdita s fantom počasi po korakih, če ti kaj ne bo ustrezalo ga ustavi in se ne sili v nič. Sej je vsaka preživela, boš pa še ti :wink: Lahko da te sploh ne bo bolelo, kaj pa veš. No, pa poročaj potem ko bo za tabo. :P
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Js se pa nikoli nisem obremenjevala z nedolžnostjo ali prvim seksom.
Nekega večera sem se zapela z enim takratnim sošolcem, hotela it dlje, in tako je prišlo do prvega seksa. Bil je ONS, nisem mu povedala, da mi je vzel nedolžnost, pa je blo daleč od tega, da bi bil tip grob, da bi me kaj bolelo. Bilo je čist vredu in nikoli nisem obžalovala tega. Niti ne mislim na to kdo mi je vzel nedolžnost, niti me nihče od fantov tega ni nikoli spraševal. Da mi pa nekdo reče, da je razočaran, ker mi ni vzel nedolžnosti, ga pa v rit nabašem. Jaz bi se kao mogla šparat za tistega "pravega", medtem ko se fantom s tem ni treba obremenjevat, in samo čakajo na priložnost, da ga lahko prvič namočijo.
Mislim, da se mal preveč obremenjujete. Kako naj izgubim nedolžnost, kdo naj bo moj prvi?.. sej naj bi vsaka punca sama pri sebi vedela, kdaj je pripravljena na ta korak.. in če je to ONS ali dolgoletna ljubezen, ali po poroki z tistim pravim. Ne pripisovat prevelikega pomena mnenju družbe glede tega.
To je moje mnenje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

V mojem primeru je prvič šlo za ONS, ker se je zgodilo popolnoma nepričakovano (še celo pot do mojega stanovanja je vztrajno ponavljala da ne bo nič ampak... :D). Sem pa imel neverjetno srečo, da je bila 5 let starejša (mokre sanje vsakega mulca :P) in je obvladala stvar, jaz pa sem imel veliko voljo do učenja in ni bilo nobene večje nervoze. Je pa blo lepo na koncu dobit pohvalo, posebej ko sem ji povedal da je blo zame prvič (priznam, takrat si u stanju ko bi najraje stekel po fotoaparat ali pa stopil na balkon in zakričal od veselja :P). Od veselja sem ji še skuhal kavo preden se je zbudila :D Če pogledam ne bi glede tega spreminjal popolnoma nič.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

the big red machine napisal/-a:Od veselja sem ji še skuhal kavo preden se je zbudila :D
Awww, kjut! :D

Ja, ma sej..zarad anatomskih razlik med spoloma je takšna razlika v doživljanju prvega sexa..puncam večinoma bolj neprijetno kot tipom.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

ampak saj tudi če ne poveš, da je zate prvič, se prej kot slej opazi. Lahko zaradi krvi, "neznanja" ali, ker se vidi da te boli.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Summer... Ni nujno, da se opazi. Saj pa ne krvavijo vse punce. In tudi pri vseh ni prisotna bolečina. Moj prvič je bil ONS in me ni nič bolelo in tudi krvi ni bilo nič prisotne.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Enako.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Odgovori