tole orehovo olje sm pa jest tut že mela. je kar v redu zadeva. samo pol sem spoznala klas Je pa ta zadeva v afroditi v taki mali flaški. orehovo je za temnolaske, čičkovo je pa za blondinke.
sem pa navdušena nad reelle - sprejom za sijaj. res pomaga. sicer ima malo premočan vonj, drugače se pa od ušes navzdol po laseh posprejam in počešem in se mi tako lepo svetjo. ni un moker sijaj ampak pač zdrav sijaj.
jaz sem že tudi mela vse mogoče za lase..ker mam res grozno suhe konice,pa jih tudi redno vstran režem,ker zgledajo obupno...sem pa tudi mela že marsikaj za suhe lase,pa ni blo učinka...tak da upam da to olje bo kaj bolše...hehe
lih dans sem kupla tole orehovo olje, čeprov sem blond, ker mi je velik lepš dišal k čičerka varianta... upam sam, da ne potemni to kej pretirano las, pa da bo kej koristl mojih uiber suhim in lomljivim konicam
densy napisal/-a:tole orehovo olje sm pa jest tut že mela. je kar v redu zadeva. samo pol sem spoznala klas Je pa ta zadeva v afroditi v taki mali flaški. orehovo je za temnolaske, čičkovo je pa za blondinke. sem pa navdušena nad reelle - sprejom za sijaj. res pomaga. sicer ima malo premočan vonj, drugače se pa od ušes navzdol po laseh posprejam in počešem in se mi tako lepo svetjo. ni un moker sijaj ampak pač zdrav sijaj.
ne najdem nobene pametne slikce uglavnem neki gor piše dm, tko da možn da je to kkšna dm- ova kolekcija. najdeš jo pa na tistih oddelkih k je tut gliss kurov sprej za sijaj in podobni.
Po nevem kolikih serumih in ne vem čem še vse, sem najbolj zadovoljna z Avonovim izdelkom Advance Techniques daily shine.
Pa mal je treba pazit kako si lase razčešem. Pa je to to.