Letalski prevozniki
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
ja sm jz mam s temi stranmi ful slabe izkušnje ker ko sem hotla rezervirat ni bilo najnižje cene na voljo, ali pa je bilo vmes čakanje čez noč na letališču in še slabše menjava letališč - še najboljša mi je expedia. Čeprav zdej sem se naučila da če grem na agencijo ponavadi dobim celo nižje cene kot so na spletu. Ni mi čist jasn kako to deluje ampak očitno jim že laufa...
-
- Cosmopsiho
Sej js tud sam za informacije o letalskih družbah in možnih povezavah to gledam
Potem pa na stran letalske družbe isto ponovit 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
Tudi Vueling ima spet akcije:
(Purchase from 9th December until 15th December to fly between 20th December 2010 and 26th March 2011)

(Purchase from 9th December until 15th December to fly between 20th December 2010 and 26th March 2011)
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Adria ma zdej dve akciji:
1. Cela Evropa za pol cene
2.Darilni bon za vikend potovanja - Kupis bon za 100€, ki ga, ko zelis, v letu 2011 zamenjas za povratno letalsko karta Ljubljana-x-Ljubljana. (x=redni leti Adrie, razen Bruslja in Moskve)
I like
1. Cela Evropa za pol cene
2.Darilni bon za vikend potovanja - Kupis bon za 100€, ki ga, ko zelis, v letu 2011 zamenjas za povratno letalsko karta Ljubljana-x-Ljubljana. (x=redni leti Adrie, razen Bruslja in Moskve)
I like

Live. Love. Surf.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Do zdej sem žal letel samo s tremi letalskimi družbami
Letel sem z dvema nizkocenovnima (RYANAIR, JET STAR) in z eno zelo dobro letalsko družbo ETIHAD... Slabih izkušenj nimam, je pa res da se nizkocenovni niti malo ne morajo primerjati z dobro letalsko družbo..
Je pa ena stvar na ETIHADU zaradi katere me je skoraj kap in jo napišem v opozorilo tistim, ki boste kdaj prvič leteli z kakšno arabsko letalsko družbo
Sedel sem na letalu, si nadel slušalke in kar naenkrat v slušalkah zaslišim globok moški glas, ki muti nekaj po arabsko. Slišalo se je kot v tistih filmih... Zavzeli smo letalo, strmoglavili bomo
No v resnici je tisti moški v slušalkah samo molil Alahovo molitev, ki jo zgleda muslimani vedno zmolijo pred vzletom. Čudna izkušnja, če tega prej ne veš, ker je ta arabski glas kar precej strašljiv.

Letel sem z dvema nizkocenovnima (RYANAIR, JET STAR) in z eno zelo dobro letalsko družbo ETIHAD... Slabih izkušenj nimam, je pa res da se nizkocenovni niti malo ne morajo primerjati z dobro letalsko družbo..
Je pa ena stvar na ETIHADU zaradi katere me je skoraj kap in jo napišem v opozorilo tistim, ki boste kdaj prvič leteli z kakšno arabsko letalsko družbo

Live your life

Se pa strinjam, težko je karkoli primerjat z ETIHADOM.. Nikoli ne bom pozabil ko je luštna stevardesa prišla do mene in rekla, gospod lahko si v drugem delu letala poiščete prostor, ker je letalo napol prazno

Je pa res, da težko primerjam ETIHAD s katerokoli drugo družbo, ker z drugimi nisem letel, in teško rečem kdo je boljši in kdo ne... Res pa je, da se mi zdi Etihad kar težko premagljiv
Zadnjič spremenil Izgubljen, dne 25. Jan. 2011 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Live your life