huuuh, si kar oddahneš ko vidiš da nisi sam!
isto je z mano evo, družbe so se od vedno menjavale ampak zmiraj je ena prijateljica (ki je takrat bila še bf) ostajala. In use se je spremenilo pred dvemi leti ko je začela hodit z enim fantom in se popolnoma izolirala. On je zanjo use na svetu, s katerim si deli vse in očitno sploh nima potrebe po ženski družbi oz. prijateljici ki bi ji zaupala kakšne stvari, šle skupaj u šoping, na kavo, tudi žurat in to. Use je samo še fant, fant, fant, fant. Use kar je samo u življenju ji je šola,fant,šola,fant. Na pijače in na kavo sploh ne hodi, po šopingu gre z njim, u kino gre z njim, vse vikende ma rezervirane za njega, tko da o žuranju niti da ne govorimo... Tako da naš odnos se je spremenil iz belega, na črno, sedaj smo samo še sošolke, ki sedimo skupaj, tudi zaupamo si ne več tako kot prej ne nič. Žalostno res... In tudi jaz nimam nobene prijateljice in to mi strašno manjka... manjkajo mi sms-ji ki prihajajo non stop, manjkajo mi dooolgi pogovori, tisti občutek da si ljubljen in da bo vedno nekdo tam na katerega se lahko obrneš in mu zaupaš 10000%, ali pa ženske večere, žuranje, tista tipična govorica med prijatelji, ki jo razumejo samo oni... Jooooj