Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Bikeeeec! Malce pomoči. Usmeritve. E tako.

Predvsem me zanima ljubezen. Pri meni je še posebej pomembno, da cveti, šele nato gredo ekspresno na bolje dobesedno vse ostale stvari..kako mi kaj kaže? Predvsem kdaj so vidne kakšne prelomnice?

Hvala ti za pomoč :D
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

Moonlight princess napisal/-a:Hvala bik za lepe besede mogoče pa je to bogastvo moja indigo child filozofija hehe no morem ti rečt kar se faxa tiče maš popolnoma prav da imam željo čimprej to končat in če tak lepo kot praviš bo super….enako z zdravjem samo res upam da me ne bo energija zapustila ker tempo pa utrujenost mata pri meni grozne posledice….ampak razmišlamo pozitivno ne…. no edino glede ljubezni sm malo razočarana si me zatr v kali že na začetku leta haha eh hecam se pustimo čas času enkrat se bo že gospod ta pravi primajal z vogala hehe. No kar se pa tiče tistih neljubih srečanj tiče sem ti nekaj filozofskih globokih misli napisala na zs tako da če želiš lahko komentiraš…..hvala in lepo bodi in ostani taka pozitiva.

princeska komentiral in seveda me veseli tvojega pisanja in tvojega razmišljanja. hehehehehehe
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Štrumfetka napisal/-a:Kaj pa moja ljubezen, kariera, odnosi? :D

Štrmfka hehehe ljubezn kariera odnosi najvažnejše tvari v življenju. hehehehehhe

no pa dajmo odnosi. Če gledamo naslošno odnose so zelo solidni vendar od vsakega odnosa žliš več. vendar pa si ti ki oječe vstopaš in včasih kr težko komunciraš. Nekje v tebi so skrit strahovi, da nisi dovolj dobra in seveda ne pariraš ostalim.

karijera je pa tako tako. navzvn zgleda vse idealno vendar ni lih tako. V zakulisju je kr nekaj igrc in seveda tudi zadovoljstva ni tapravega. Mislm pa da maš v tem letu možnost vse skupaj popravit v istem okolju.

No v ljubezni pa maš kr lepo odprto pot. Nekje ti meša štrene kaka tretja oseba, ki ti je zelo blizu vendar ne mari to ni iz škodoželjnosti. Boš pa mela to leto plodno in v ljubezni se bo kar neki novega porodilo. Bojda boš sedanji mela nek novi začetek z drugačno miselnostjo.

by bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

*Srček napisal/-a:Bikeeeec! Malce pomoči. Usmeritve. E tako.

Predvsem me zanima ljubezen. Pri meni je še posebej pomembno, da cveti, šele nato gredo ekspresno na bolje dobesedno vse ostale stvari..kako mi kaj kaže? Predvsem kdaj so vidne kakšne prelomnice?

Trenutno se mi zdi da ti lih ne cvet ker si kr zaprta sama vase in premišljuješ kako vn iz tega. Boš pa mela priložnost se s tega ven skobacat v enoti pet to se pravi pet tednov ma prej bi reku pet mesecev. Seveda če ne boš naredila zopet enake napake in izpit ponavljala. sej veš ko nam planeti pridejo priliko mamo , da se naučimo. Če lekcijo ne opravomo jo naslednjič ponavljamo. hehehehhe

No sej zrela pupa si se boš že znašla.

animivo bi blo videt tvojo karto hehehhe kj se ti bo to leto dogajalo.

P lepo se mej pa veliko ljubezni v tem letu.

by bik
poloncica.85
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a poloncica.85 »

...hvala lepa za odgvoro bik...=)
...expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Bik, ker si mi prejšnič zelo dobro odgovoril, imam spet eno vprašanje zate :)

Kako nama kaže s fantom? Letos imava neko prelomno leto na več področjih, pa me zanima kako bo to vplivalo na najino zvezo? Lahko kmalu pričakujeva kako skupno selitev...? Kako nama kaže v prihodnje?

Že vnaprej hvala za tvoje odgovore!
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

bik napisal/-a:
*Srček napisal/-a:Bikeeeec! Malce pomoči. Usmeritve. E tako.

Trenutno se mi zdi da ti lih ne cvet ker si kr zaprta sama vase in premišljuješ kako vn iz tega. Boš pa mela priložnost se s tega ven skobacat v enoti pet to se pravi pet tednov ma prej bi reku pet mesecev. Seveda če ne boš naredila zopet enake napake in izpit ponavljala. sej veš ko nam planeti pridejo priliko mamo , da se naučimo. Če lekcijo ne opravomo jo naslednjič ponavljamo. hehehehhe

No sej zrela pupa si se boš že znašla.

animivo bi blo videt tvojo karto hehehhe kj se ti bo to leto dogajalo.

P lepo se mej pa veliko ljubezni v tem letu.

by bik

Ojoooj, ne vem ce bi bla tko zanimiva moja karta..skoda, k ne znam kej tazga sama pogledat, bi ti povedala kaj bo kej dogajal, hehe

Hvala za vpogled :wave:
pikapoka10
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikapoka10 »

Bikec, živijo!

Tudi jst sm se odločla, da te povprašam, kaj me čaka v bljižni prihodnosti :) ... torej, predvsem me zanima ljubezen :)... se moj "princ na belem konju" že kje prikazuje, sem mogoče "tapravega" že spoznala?? :)
Poleg tega pa me zanima kako kaže z mojimi načrti za prihodnost, so zastavljeni v pravo smer, mi bo uspelo doseči željeno? Me čakajo kakšni večji izzivi?
Drugače, me čaka v letošnjem letu kaj posebnega?

hvala in lep pozdrav :)!
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

pikapoka10 napisal/-a:Bikec, živijo!

Tudi jst sm se odločla, da te povprašam, kaj me čaka v bljižni prihodnosti :) ... torej, predvsem me zanima ljubezen :)... se moj "princ na belem konju" že kje prikazuje, sem mogoče "tapravega" že spoznala?? :)
Poleg tega pa me zanima kako kaže z mojimi načrti za prihodnost, so zastavljeni v pravo smer, mi bo uspelo doseči željeno? Me čakajo kakšni večji izzivi?
Drugače, me čaka v letošnjem letu kaj posebnega?

hvala in lep pozdrav :)!

No princ bliža se ti. Poznaš ga še ne vendar v kratkem se kaže ti. Počakat boš morala še pomlad potem naj se zgodi. No saj veš ko se med poliže pa začne taptavo delo, da bosta ostala skupaj

Tvoji načrti so dobro zastavljeni. Mam občutek, da boš mela kr dost dela z uradnimi osebami in na trenutke ne boš videla izhoda, ko se ti bo bližal konec. Vendar ne obupaj in pojdi po začrtani smeri naprej kajti potem te čaka izpolnitev tvoje srčne želje. delaj iz srca ne pa iz ega.

V tem letu boš dost delala na sebi in za sebe. Včasih boš na majavih nogah vendar vse se bo srečno izteklo saj drugače pri tebi ne more bit. Predvsem se ti bo dogajalo na področju partnerskega življenja in ljubezni saj tja maš usmirjeno ogromno tvojih vibracji in energije.

bik
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

WOW, tole je blo pa res zanimivo prebrat! :D

Hvala :wink:
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Štrumfetka napisal/-a:WOW, tole je blo pa res zanimivo prebrat! :D

Hvala :wink:

ni zakaj zmeraj dobrodošla
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

haley napisal/-a:Bik, ker si mi prejšnič zelo dobro odgovoril, imam spet eno vprašanje zate :)

Kako nama kaže s fantom? Letos imava neko prelomno leto na več področjih, pa me zanima kako bo to vplivalo na najino zvezo? Lahko kmalu pričakujeva kako skupno selitev...? Kako nama kaže v prihodnje?

Bikec haley si ven spustil :)

Drugače pa vsaka ti čast. Meni si že itak enkrat na hitro nekaj povedal... :D
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Fay napisal/-a:
haley napisal/-a:Bik, ker si mi prejšnič zelo dobro odgovoril, imam spet eno vprašanje zate :)

Bikec haley si ven spustil :)

Drugače pa vsaka ti čast. Meni si že itak enkrat na hitro nekaj povedal... :D

ups ko pridem domu bošdobila odgovor.

lep pozdrav
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Binko »

živjo!

Tudi jaz imam vprašanje...kako mi letos kaže v ljubezni? aja, in bom sploh kdaj imela otroka, mogoče dva???
Hvala že v napej...
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Res je prelomno leto. Ogromno spremem boš doživela ker si se tudi tako odločila. Predvsem se bo dogajalo na partnerskem področju. Tu o največja sprememba. Spremenila bosta vajin odnos. Ali pa se bosta razšla. selitev ti je nakazana in to v poletnem času. Če bota skupaj ne kaže nobene varijante če že bosta bo on mogu čist spremenit odnos do tebe tako, da bo druga oseba taka kot je v resnici.

bik
Odgovori