najboljši prvi pristopi
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
Ni ravno pristop, je pa prva izjava z dobrim vtisom.
Zadnjič v diskaču na mene in zraven stoječega tipa (prijatelj prijatelja, nisva še govorila) z balkona priletijo kapljice pijače (vsaj upam, da je bila). Med otresanjem in brisanjem:
Jaz njemu: Drugič naj prej povejo, da odpremo usta, da ne bo pijača šla v nič.
On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena.
Plus pike za pogum, ker ne bi vsaka ženska bila navdušena nad tovrstno izjavo.
Je pa res, da če mi vizualno ne bi bil všeč, se verjetno niti nasmehnila ne bi.
Zadnjič v diskaču na mene in zraven stoječega tipa (prijatelj prijatelja, nisva še govorila) z balkona priletijo kapljice pijače (vsaj upam, da je bila). Med otresanjem in brisanjem:
On pa: Saj če bi rada kaj poživljajočega po zraku lovila, mam jaz tle nekaj beljakovin prišparanih.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena.

Because I can.
ma danes pa mam res slab dan. babico so odpeljali v bolnisnico zaradi previsokega krvnega tlaka. je udarec. postala zamisljena,zalostna. in pol na sihtu....mislim no,po mojem sem izpadla nora. guzva, ta prava idrija. pac ze dolg cajta mi je vsec ta dohtor,ga nisem vidla ze ful cajta. jetak simpatiko. to je eno da te ne sprejme za prijatla na fb.ko danes ga opazim na hodniku,pulz sem mela v nebesih.ma mi je zacel nekaj govorit za neke svojce.poslusala ga nisem, sem bla zmedena od vsega da ga vidim. ne vem kaj sem odgovorila. me je blo sram.pa sploh ne vem zakaj je prisel na oddelek. kaj zdaj,nasvet?
- Štrumfetka
- Sramežljivka
mmmr napisal/-a:mislim no,po mojem sem izpadla nora.
Prej nevem, zdej pa ja, enmejčken.

mmmr napisal/-a:pa sploh ne vem zakaj je prisel na oddelek.

Zarad ene zmedene idrijske cvetke pomojem ne.

Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Tananda napisal/-a:Ni ravno pristop, je pa prva izjava z dobrim vtisom.
Pol sva se pa režala kot pritegnjena.Plus pike za pogum, ker ne bi vsaka ženska bila navdušena nad tovrstno izjavo.
men je pa ta ful neokusna...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself