-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Account/Uporabniški račun -> Privacy settings/Nastavitve zasebnosti -> View settings/Prikaži nastavitve -> Preview my profile/Predogled mojega profila
Kot je blo že ugotovljeno v tej temi, uporabnike s starim profilom uporabnikom novega prikaže kot z novim.
Glede tega je tole neuporabno.
Kolk podatkov komu prikaže je pa odvisno tud kako mamo naštiman profil.

Kot je blo že ugotovljeno v tej temi, uporabnike s starim profilom uporabnikom novega prikaže kot z novim.

Kolk podatkov komu prikaže je pa odvisno tud kako mamo naštiman profil.

-
- Cosmopsiho
- crazy_bitch
- Sramežljivka
- barbie_girl_85
- Cosmofrik

Se strinjam. Ravnokar dobila obvestilo za 353. album kolegice z naslovom "Naša Lana že papca z žličko"

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Štrumfetka
- Sramežljivka
barbie_girl_85 napisal/-a::D![]()
![]()
Se strinjam. Ravnokar dobila obvestilo za 353. album kolegice z naslovom "Naša Lana že papca z žličko"Like I care.... Tamala (Lanica) ma na netu že več slik k Madona. Vsak kakec, vsak korak, vsak nasmeh ujet v foto objektiv....huj k BB.
to je problem dan današnji. Folk si več ne pogleda stvari kaj šele, da bi si jih.... zapomno! ste smešni?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^hahaha, te mlade mamice so res nadležene, posebej s komentarji MI tudi že jemo, MI smo naredili prvi korak... in tudi jaz vse vem o sleepy wrapu in podobnem crapu, čeprav nimam niti najmanjšega namena imeti otrok v bližnji prihodnosti
anyway, zanima me naslednje. Če me oseba x označi v svojem albumu, lahko te fotografije vidijo samo moji prijatelji, ki so obenem prijatelji osebe x, ostali pa ne. Kako se to spremeni? V nastavitvah zasebnosti imam sicer naštimano, da naj bi slike kjer sem označena lahko videli moji prijatelji
anyway, zanima me naslednje. Če me oseba x označi v svojem albumu, lahko te fotografije vidijo samo moji prijatelji, ki so obenem prijatelji osebe x, ostali pa ne. Kako se to spremeni? V nastavitvah zasebnosti imam sicer naštimano, da naj bi slike kjer sem označena lahko videli moji prijatelji
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Štrumfetka
- Sramežljivka