Konkubina* napisal/-a:1. Nam je pač vseeno s kakega krožnika jemo, to še ne pomeni da smo neki bedni pa manjvredni da bi mogi jest s slabšega krožnika.
2.Za goste pa nevemo kako mnenje imajo o tem, zato se mi pač zdi normalno, da postrežeš s čim lepšim.
3. Si že ti dobila kdaj obiske ki so prišli na kosilo nenajavljeni?
No, mi še nismo. 4. Saj se niti ni vljudno kar tako nekomu pred vrati prikazat pa se sam povabit na kosilo.
5. Mislim ne vem, a se nebi ti čudno počutla, da bi dobila obiske pa bi bla v neki majci za doma pa trenerki, oni bi pa bili urejeni?
6. In od kdaj so ljudje, ki so oblečeni v svoja udobna oblačila za doma, svinje?
7.Kaj te ni sram, da taki

govoriš?

1. torej ko pride obisk ti ješ iz starega krožnika, gostje pa iz novega?
2. in zakaj ni normalno tudi domačim vedno postreči lepo?
3. zadrži sapo- da. sem. ničkolikokrat sem skuhala preveč, ker nimam filinga za količino in klicala zadnjih 5 min vse možne prijateljice da pridejo k meni jest. in ne boš verjela- nisem porabila dodatne ene ure, da sem našla najlepše krožnike in bištek, ampak sem le dodala 2 krožnika. in še enkrat zadrži sapo- se mi je celo zgodilo (o moj bog, ne to se ne dogaja le v filmih), da ko sva se s prijateljico "pripravljale" na najdaljšo noč v letu sem z njimi jedla večerjo- nepovabljena! ojoj. nezaslišano! in njena mama ni nič dekorirala mize posebej za gostjo, zato sem to povedala celi vasi, da pri Tomišičevih niti za prednovoletno večerjo ne poiščejo taboljših krožnikov, ker vedno iz istih jejo. iz obupa sem se potem zelo napila.
sicer pa- ne vem za vas, ko kdo vleti k nam sredi kosila, je še vedno z nami jedel. pač nenapovedan- big deal. fak. (madona jaz edino v študentu ko soseda povabim na pašto postavim na mizo tisti krš ki ga mamo).
hočeš nočeš, odbeljen del pove veeeelliiiiko o VAS. nebi ni hotla prit k vam jest pa da me povabite!
4. meni je pa nevljudno ne odpirat vrat sredi kosila.
5. brez skrbi da nebi. vedno sem oblečena tako, da upam it na cesto, to pomeni, da me pred nikomer ni sram. če tebe je, jebi ga.
6. đizs, ti si rekla, kao da te boli k**** ko si doma in lahko ješ iz okrušenega krožnika in se popackaš. to je meni svinja. kdor nič ne pazi. pa če si doma ali ne. a če ti kaj pade na tla sploh pobereš?
7. kje pa! česa bi me moralo biti sram? da ne jem kot svinja in doma ne pijem iz spokanega kozarca? ali tega, da se mi zdijo ljudje, ki se obnašajo doma kot primitivci svinje?
pravzapav bi lahko bilo sram tebe, da kažeš tetkam kako si "uj uj", ko odidejo pa je samo "o Fuj, Fuj!". tako. grem na čik. lepo oblečena, čeprav sem v študentu.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.