Ugg
-
- Sramežljivka
Jaz imam cheap fuggice.Ker mi je original predrag,ker so ponaredki topli in ker jih ne nosim za povsod, ampak samo za kratke ture ala trgovina, kratki sprehodi itd.
Kakor hitro pa mi bo začela lesti peta preko čevlja pa bodo seveda romali v smeti...Tudi sama jih ločim samo po našitku, čeprav sem že opazila net prodajo fake uggic z našitki, tako da ja...
Kakor hitro pa mi bo začela lesti peta preko čevlja pa bodo seveda romali v smeti...Tudi sama jih ločim samo po našitku, čeprav sem že opazila net prodajo fake uggic z našitki, tako da ja...

The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
Res ne vem, v čem eni vidite takšno razliko med fejk in original Uggicami.
Razen tistega našitka zadaj pri originalu ni neke bistvene razlike. Ajde, določeni modeli so pač že na oko ocenjeni kot fejki, dosti pa jih težko razvrstim kam spadajo.
In meni osebno je škoda dat toliko keša za original, ko pa premočijo isto kot fejk (izvzamimo dejstvo, da so malce toplejši od fejka). 

živjo, kupujem uggice in me zanima, če katera pozna tole stran oz če ve, da je stran 100% zanesljiva??
Najlepša hvala za odgovor.
Lep dan, Maja
http://www.uggde.com/purple-classic-tal ... -p-52.html
Najlepša hvala za odgovor.
Lep dan, Maja
http://www.uggde.com/purple-classic-tal ... -p-52.html
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Tlele je ni na seznamu+cene so mal prenizke (ze une, kao neznizane), tko da js ne bi tle kupvala.
Live. Love. Surf.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Tlele
Njihova trgovina je tut na listi trgovin z originali. Postnina je pa 6 funtov
se vedno pridejo dost cenejse.
Njihova trgovina je tut na listi trgovin z originali. Postnina je pa 6 funtov

Live. Love. Surf.
-
- Sramežljivka
-