potem pa pridejo na vrsto plaščki & jaknce, potem kavbojke in šele na koncu majčke, jopce in take stvari. tudi če je zdaj neka blazna znamka, me sploh ne gane če je neka tanka pletena jopca debelih 40€. sm raj brez.

), potem grem pa lahko čez en teden v h&m in si tam kupim eno za 15 EUR. ne nosim pa majic, jopic in podobnih stvari, ki bi bile dražje od kakšnih dobrih kavbojk, plašča...vsak kos oblačila spada v svoj rang.
letos si spet nisem kupila Ugg's ker pač s svojimi prihodki težko - ampak sej jih lahko kupim tud poleti in jih imam potem za pozimi ane

hautehippie napisal/-a: Dvomim, da kdo, ki ima zimski plašč za 60€, kupuje majice za 140€... enostavno ne pade v isti rang. Tako da tople vode tu res ne bo
jaz nimam nič rangirano, sploh pa ne po vrstah cunj.. tko da imam kakšen kjut plašček iz H&M za 70 EUR (pa pred tem par tednov brezuspešno tacam po vseh možnih dražjih štacunah, kjer mi ni čisto nič všeč oz. čudni plašči kot ene vreče visijo na meni
), če pa vidim kje kakšno luštno dvakrat dražjo majčko npr. Red Valentino, Marc Jacobs, Sportmax ipd., si jo pa tudi privoščim. V bistvu je meni ravno za plašče, čevlje ipd. bolj škoda pretirano zapravljat kot za kakšne lepe oblekce in majčke
. Če mi je všeč & je mladostno, se ne omejujem z rangiranjem..