Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

ima,7 let starejšo hahahaha
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Lovely_Girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lovely_Girl »

LedZeppelin napisal/-a:same shit,sam obratno
prej ji lahko da otroka
prej ji lahko zagotovi materialno varnost
lažje jo vodi,ker je bolj izkušenj
pa ker ima nekaj let prednosti,je možnost,da se je zgonil večja

evo se čist strinjam s tem... zelo dosti mojih kolegic je skupaj s tipi ki so kar precej starejši od njih (10 let in več)... in ko smo se zadnjič pogovarjale o tem vsem, so naštele ravno take razloge zakaj so skupaj z njimi...

zakaj pa tipi palijo na mlajše, pa je itak dosti razlogov.... jaz se ob tem spomnim samo na enega mojega bivšega s katerim sem šla pred malo več kot pol leta narazen...in sicer mi je celi čas nakladal, da sem jaz pri mojih 23-ih prestara za njega (on jih ima 25), in da si mora najt eno staro tam okoli 16 let :roll:
Hurt me with the truth, but never comfort me with a lie...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Lovely_Girl napisal/-a:da sem jaz pri mojih 23-ih prestara za njega (on jih ima 25), in da si mora najt eno staro tam okoli 16 let :roll:
Jz bi ga šla prijavt! :zunge:

:D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

no da en 25 letni tko bolano razmišlja, pol pa tut nevem...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Lovely_Girl napisal/-a:da sem jaz pri mojih 23-ih prestara za njega (on jih ima 25), in da si mora najt eno staro tam okoli 16 let :roll:

no, za tako razmišljanje so pa veliko "krive" tudi punce, ki so nekatere pri svojih rosnih 23ih tako na smrt zdolgočasene, da brezveze. še na kolo jih ni za dobit. vse jim je brezveze. vse se jim zdi otročje, ker so one že "odrasle".
seveda ne izvzemam dejstva, da so tudi nekateri tipi pri 25ih že napol ateji s pivovskim vampom in jim je cel višek sveta porivat 16 letnice, ki itak ne vejo kaj je dober sex.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Lovely_Girl napisal/-a:
in sicer mi je celi čas nakladal, da sem jaz pri mojih 23-ih prestara za njega (on jih ima 25), in da si mora najt eno staro tam okoli 16 let :roll:

Boze sacuvaj, kaka budala!
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Lovely_Girl napisal/-a:... da sem jaz pri mojih 23-ih prestara za njega (on jih ima 25), in da si mora najt eno staro tam okoli 16 let :roll:

Ker je nedorasel fantek, ki je očitno na enakem mentalnem nivoju kot deklica, ki je ravno prišla iz osnovne šole, zato.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

^^dozorel ali nedozorel fantek, saj vseeno, bo najdel na koncu taksno mlecno punco, pa jo bo vrtel okoli, in se bo delal mocan in pameten. Ah kaj so to za eni moski kompleksi!
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

No, da še malo pokomentiram z vidika ene 17letnice :D meni osebno se ti tipi 25+, ki nas redno osvajajo ko gremo čez vikend kam ven zdijo že prav ogabni. Pa pustimo zdaj videz pa to, govorim o tem kakšne osvajalske fore imajo in nasplošno ne vidim razloga zakaj bi bla s skoraj deset let starejšim, al pa še več.. Meni je to malo mimo no :roll:
So pa sicer tipi 25+, ki jih poznam po večini zavoženi primerki moškega, ki si pod nujno išče punco, ker mu ura že malo tiktaka in se mi zdi, da raje poskusijo pri mlajših, ker se nas očitno da bolje ujet. Smo bolj naive al karkoli. Jim ap tudi paše verjetno, da majo med kolegi najmlajšo pa se lahko malo hvalijo in obratno velja tudi za punce seveda.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Mlajše zato, ker so bolj naivne, manj samozavestne, bolj neumne in imajo bolj čvrste dele telesa :D . Zih kater izmed teh razlogov zmaga. Tipi želijo imeti punco, ki jim bo čim manj težila in bila čimbolj "sexiii". Ampak ponavadi se opečejo, ker še nimajo te punce izoblikovano osebnost (par primerov, ki jih poznam). V primeru, da oblikujejo tako kot želijo, se izide dobro, če je punca nemogoča za prenašat, ker se še išče, pa slabo :) .
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

katy. napisal/-a:So pa sicer tipi 25+, ki jih poznam po večini zavoženi primerki moškega, ki si pod nujno išče punco, ker mu ura že malo tiktaka in se mi zdi, da raje poskusijo pri mlajših, ker se nas očitno da bolje ujet.

kak lahko pri 25ih ura tiktaka? razen tista na roki? :D ura ti tiktaka pri 35+ mogoče pa še takrat ne glih.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Dioniz napisal/-a:kak lahko pri 25ih ura tiktaka? razen tista na roki? :D ura ti tiktaka pri 35+ mogoče pa še takrat ne glih.

+1 :wtf:
Uporabniški avatar
Lovely_Girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lovely_Girl »

claire napisal/-a:

no, za tako razmišljanje so pa veliko "krive" tudi punce, ki so nekatere pri svojih rosnih 23ih tako na smrt zdolgočasene, da brezveze. še na kolo jih ni za dobit. vse jim je brezveze. vse se jim zdi otročje, ker so one že "odrasle".
seveda ne izvzemam dejstva, da so tudi nekateri tipi pri 25ih že napol ateji s pivovskim vampom in jim je cel višek sveta porivat 16 letnice, ki itak ne vejo kaj je dober sex.

no glede sebe ti lahko povem, da niti malo nisem zdolgočasena...
bilo je celo tako, da on ni hotel nič počet...sem ga proti koncu mogla ure pregovarjat, da sva sploh šla na bazene....

sam zgleda da je to zaj med njegovimi kolegi neki novi trend... ker si jih je ful dosti našlo take mlade punce...

poznam pa še en primer ko je on star 30, ona pa 17... in je ona pač z njim skup ker ma ful dnara...in vozi bmw-ja...
katastrofa...
Hurt me with the truth, but never comfort me with a lie...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

poznam 38 let starga modela in mu ura niti najmanj ne tiktaka. Pač uživa svoj lajf in ni še spoznal ženske s katero bi si ustvaril družino. Njegov pristop je pa definitivno več kot dober... :D
Zdej se pa že slinim in bom nehala... Aja pa tud on se pali na mlajše od 25, je pač vizualen tip človeka... :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

se popolnoma strinjam z ajčo!

Pri 25+ naj bi ura tiktakala tipu? S tem se sploh ne strinjam. Še ženski pri teh letih ne tiktaka ura, kaj šele tipu! Tip, če je kakovosten, ima čas tam do 35 leta najdit kako pametno, je pa res da se večina ta fajnih tipov že prej ustali.
Mlajšo ni ravno fajn imet, ker se išče in ne ve kaj si želi. Fajn pa je za tipe da taka punca nima izkušenj, je nezahteva, ji je že to super če ima tip avto in jo čaka pred srednjo, ker se že takrat počuti grozno odraslo in zrelo ko jo tip pobere pred šolo. :roll:
Zelo malde punce (tam do 19. leta) rensično še niso izoblikovane osebnosti, lahko se premislijo, nimajo pojma kaj bi s sabo kaj šele z drugimi. Vse to je posledica tega da pogosto prevarajo svoje partnerje, ker se jim zdi nezaslišano da bi v celem življneju sexale sam z enim tipom...
Odgovori