Fant ve, ne vem če ve lih za nick, ve pa za mojo prikazno fotko in bi me lahko takoj najdu, če bi hotel (sem mu kdaj tudi že kaj pokazala na forumu) In me tudi nebi motil če bi, ker nič takega ne pišem, da se nebi upala njemu pokazat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
hehe, jaz vem da če bi bla fant in bi vedal nick od svoje punce, da bi šla vse brat, čist tko iz firbca in ker mi ne bi dalo miru. Tako, da ne vem če ravno nobenega fanta res ne zanima kaj pišete, pomoje je to samo krinka
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Dioniz napisal/-a:Točno to sem jaz mislil. Ve kr živite še dalje v iluziji. Vse je že prebral. Že zdavnaj.
Lol, no, a je tako težko verjet človeku na besedo? Če bi se mu zdelo vredno prebrat, verjetno bi (hint: se mu ne zdi). Iz istega razloga jaz ne lurkam okrog po forumu od njegovega WoW guilda. Mogoče bi bilo kaj drugače, če bi jaz ful resno sodelovala tu, samo kaj, ko ne
Moj fant ve. Nicka mu nisem povedala, vendar bi takoj, ko bi videl post vedel, da sem to jaz, ker imam tak nick zaradi njega (je velik oboževalec gospe Beckham )
Moj tudi ve, da sem prijavljena in moj nick. Velikokrat kaj skupaj prebereva in se zraven pošteno nasmejeva. Včasih gre tudi on sam iz firbca mal prečekirat.