Kdo naj se bolj potrudi za prvi korak?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Toty »

janeva napisal/-a:Do zdaj so se vedno fantje nekak potrudili in izbrskali mojo številko, oziroma v zadnjih časih fb :D tak da edino kar danes rabjo je ime in priimek, pa še kakšni skupni frendi so vedno, tak da ni več težka naloga ;)
Pol se pa lahk začne chat al pa zasebna sporočila in je to to.

Tak da pri meni se še ni zgodilo, da bi js začela komu "težit". Mi enostavno nekak ni...nwm no. Če so pa tolk sramežljivi, da si niti tega ne upajo pol pa pač...žal :D
Če se pa niti ne zanimajo, pol pa res ne. Mogoče še koga js dodam na fb, ampak nadaljuje on!

In da še odgovorim Pjebu: na nobenga od teh fantov še nisem gledala kot na nekoga, ki me prosi za moj čas! Taki se meni zdijo ravno obratno - samozavestni. In take js spoštujem ;)

Nečesa ne razumem; pred kakšnim mesecem sem pisal o tem, da mi je kolega ponujal telefonske številke nekaj žensk in da bi naredil pristop preko sms sporočila ali klica. Ta predlog je bil popljuvan. Hkrati pa tukaj pišete, da je tip, ki izbrska telefonsko številko oz. facebook profil, zelo samozavesten.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

@Akvamarin: pa nisem, ker mi ne pišeš po ZSjih s klicaji, ampak v prispevkih na forumu.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Toty napisal/-a:
janeva napisal/-a:Do zdaj so se vedno fantje nekak potrudili in izbrskali mojo številko, oziroma v zadnjih časih fb :D tak da edino kar danes rabjo je ime in priimek, pa še kakšni skupni frendi so vedno, tak da ni več težka naloga ;)
Pol se pa lahk začne chat al pa zasebna sporočila in je to to.

Tak da pri meni se še ni zgodilo, da bi js začela komu "težit". Mi enostavno nekak ni...nwm no. Če so pa tolk sramežljivi, da si niti tega ne upajo pol pa pač...žal :D
Če se pa niti ne zanimajo, pol pa res ne. Mogoče še koga js dodam na fb, ampak nadaljuje on!

In da še odgovorim Pjebu: na nobenga od teh fantov še nisem gledala kot na nekoga, ki me prosi za moj čas! Taki se meni zdijo ravno obratno - samozavestni. In take js spoštujem ;)

Nečesa ne razumem; pred kakšnim mesecem sem pisal o tem, da mi je kolega ponujal telefonske številke nekaj žensk in da bi naredil pristop preko sms sporočila ali klica. Ta predlog je bil popljuvan. Hkrati pa tukaj pišete, da je tip, ki izbrska telefonsko številko oz. facebook profil, zelo samozavesten.

Ne, da bi mene dodal nekdo, ki ga sploh ne poznam na fb - ga ne sprejmem. To velja za tiste, s katerim se spoznaš in namesto da punco zdaj prosiš za tel. cifro, jo dodaš na fb.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

noben tip ni sramežljiv ko vidi punco ki mu je všeč. ženske ta izgovor večinoma uporabljajo ker si pač nočejo priznati da tipa ne zanima dovolj da bi se potrudil.
moram pa reči da mi je totalno fuj ko gledam bejbe ko osvajajo tipe, oni se umaknejo ker jih pač ženska ne zanima, in one potem razlagajo kako je tip sramežljiv in še naprej tečejo za njimi... WTF??
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Nesanica napisal/-a:noben tip ni sramežljiv ko vidi punco ki mu je všeč.

Kandidat za izjavo leta.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

janeva napisal/-a:Ne, da bi mene dodal nekdo, ki ga sploh ne poznam na fb - ga ne sprejmem. To velja za tiste, s katerim se spoznaš in namesto da punco zdaj prosiš za tel. cifro, jo dodaš na fb.

Primer: tip te vidi nekje zunaj, te pozna navidez, ti pa njega še nikoli nisi videla in te on doda na fb. Kaj meniš o tem?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Mr. Nobody napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:noben tip ni sramežljiv ko vidi punco ki mu je všeč.

Kandidat za izjavo leta.

sorry tole se res čudno bere, Mislila sem noben PRAVI MOŠKI...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Tearjerker napisal/-a:@Akvamarin: pa nisem, ker mi ne pišeš po ZSjih s klicaji, ampak v prispevkih na forumu.

Ma, kaj je s tabo? A nimas kaj pametnega za pocet, kakor to da gledas pike in klicaje na forumu, kjer folk naredi tisoc napak pri pisanju? Kolk klicajev pisem je moja stvar, in jih bom se pisala kakor mi mene zapase, si dojela?? Briga mene, ali je tebe to vsec.

Ce te moti, ne beri moje poste in nehaj mi tezit tukaj na forumu!

Toty nic ni narobe, ce dodas punco na fb, ce nimas nobenega drugega kontakta, ji pa napasi zraven, zakaj jo dodajas, kako se bo punca odzvala, ne vemo, ker vsaka zreagira drugac.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^You have the right to know what really happened in Roswell 47.

Pa konec na :offtopic:, preden padejo sankcije.

:ontopic: Meni se zdi dodajanje random people na FB, pa če jih vidiš tud 1x v življenju al pa ker jih naključno najdeš in ti je dotična osebna na sliki kjut (fant punco al punca fanta). Pri meni so še vsi taki gladko naleteli na ignore.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Se strinjam s Tearjerker. Še posebej sem pozorna na tiste ki mi pišejo po telefonu - 1x sem si smsjala z enim tipom ki je mojo št. najdu nevemkje in se je na koncu izkazal za nekega čudaka ki pošilja mmsje od svojega orodja otrokom (takrat sem bla stara 12, 13 let) -.-". Takim bi jih blo treba odrezat, majkemi!
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Toty napisal/-a:
janeva napisal/-a:Ne, da bi mene dodal nekdo, ki ga sploh ne poznam na fb - ga ne sprejmem. To velja za tiste, s katerim se spoznaš in namesto da punco zdaj prosiš za tel. cifro, jo dodaš na fb.

Primer: tip te vidi nekje zunaj, te pozna navidez, ti pa njega še nikoli nisi videla in te on doda na fb. Kaj meniš o tem?

Ne, js morem tipa tud videt. Tak sem mislila. Najmanj predstavit se morta, ker drgač se ne morta na fb najt :D
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka

janeva napisal/-a:Ne, js morem tipa tud videt. Tak sem mislila. Najmanj predstavit se morta, ker drgač se ne morta na fb najt :D

Govorim za ženske katerih vem ime in priimek, pa ni nujno da sem s katero od njih kdaj v življenju spregovoril, jih pa vidim tu pa tam kdaj. Še marsikatero sem našel na FB brez da bi kdaj spregovorila kakšno besedo. Zanima me, kaj menite o takih primerih?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^stalk-y. Raje ne počni tega, če sta samo na občasnem "živjo" (ali pa še to ne) poznanstvu.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz sem iz manjšega kraja, tako da bi te tud verjetno na videz poznala...in če bi te parkrat vidla in poznala ljudi s katerimi se družiš, potem bi te verjetno sprejela za prijatelja, tud če se ne bi nikol s tabo pogovarjala. Ampak odvisno od vsake posameznice, njenega feelinga kak si... ;)
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

Nevem no... ampak, če bi jaz dobila sms od neznane številke od nekega neznanega tipa, ki bi mi napisal, da je dobil številko od prijatelja in me videl nevemkje... bi ignorirala. To mi je tak hudo anti- isto dodajanje na fb. Nisem na fb, da bi se šla zmenkarije in ne maram, da mi neznanci gledajo v osebne zadeve. Tako,da če ga ne bi poznala, ga ne bi niti na fb dodala.
Čudna je tale doba facebooka... :D
Odgovori