Ok čudn naslov teme, samo ne vem kako drugače napisat to, kar se mi zdi zadnje čase res čudno in dobesedno ogabno, kam gre ta svet

Včasih mam občutek, kt da sm edini pošten in da sm zarad tega čuden...
Že od nekdaj velja, da smo moški kao prasci, vsi smo isti itd..... Meni pa se zdi, da se danes vse obrača... Res mi ni jasno, kaj se dogaja v zadnjem času z ženskami

Lahko naštejem samo nekaj primerov:
2 leti nazaj na maturantskem, vse štiri moje sošolke, vezane s tipi, vse prevarajo svoje fante... Si mislim ok... nič takega...
Pred kratkim izvem, da se je ločil stric... Razlog? Žena ga je prevarala z njegovim šefom....
Kar sem izvedel včeraj se mi je pa dobesedno zagabilo, pa sem lahko čuden

Moj dober prijatelj je s svojo zaročenko in njeno najboljšo prijateljico iz otroštva, ter njenim možem praznoval novo leto... Najprej so bili v diskoteki, nato so šli k zaročenkini prijateljici na dom. Od mojega frenda zaročenka je šla spat, ker je bila utrujena, od zaročenkine frendice mož pa je bil koma in je zaspal... No ta njena najboljša prijateljica je potem osvajala mojega frenda in uspela da sta spala skupaj, na koncu mu je rekla, da si je že od nekdaj želela spati z zaročencem najboljše prijateljice, da jo vzburja prepovedano... Men je šlo na bruhanje in sem rekel prijatelju, da naj me ne kliče več, ker se mi gabi, to kar dela, potem pa mi je rekel, da to delajo tako ali tako vsi.. In res sem v zadnjem času spoznal ogromno primerov, ko ženske spijo s tipi svoje najboljše prijateljice... (znan primer zadnje čase je tudi pevka Anđa Marić, nje se je zgodil isto, njen tip je spal s 3mi njenimi najboljšimi prijateljicami)...
Meni je pa zdaj prav na bed... Ta od prijatelja zaročenka ima to svojo prijateljico najraje in ji popolnoma zaupa, ona pa spi z njenim zaročencem... Je svet res šel u klinac, in na njem vladajo samo še neiskrenost in tipi ter ženske brez zadržkov? Ker meni je to že bolano...