Kakovost hrane v Sloveniji

Gurmanski užitki.
Odgovori
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Mogoče kera kupuje polnozrnate bio izdelke v Lidlu/Hofru? Zadnjič, ko sem bla tam sem vidla neke bio špagete in makarone..Dost cheap(1eur), kar me mal skrbi, ker..bio in polnozrnato ni tok cheap. :D Pa še mal zbiksano majo napisan na embalaži- 100g ma 300 pa še nekaj kcal, 200g ma 270kcal :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

Za Lidl nevem, nad Hoferjevimi sem pa navdušena. :) Na to napisano zbrko še pa nikoli nisem vrgla uč. :gruebel:
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Jaz redno kupujem te polnozrnate špagete, meni so super :)
Every rose has its thorn
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Jst tut pa polnozrnate štručke :D Za k špagetom pa še pesto omako ker je 2x bolj poceni kot kjerkoli drugje pa še dobra je. Sem pa zadnjič odkrila nek chocolate musse desert in je bil noro dober.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a niinii »

Jaz sem zadnjič kupila v Lidl polnozrnat kruh in ga nisem takoj odprla. Po dveh dneh so se na njem pojavile bele pikice in po vonju je bil kisel. Tistega, ki ga kupim v Mercatorju, ostane več kot teden dni isti. Res je drazji, ampak tudi počaka dlje. Glede na to, da kruha ne jem vsak dan.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Lol, to ti samo pove, da ma merkatorjev dodanih več aditivov za daljše trajanje.. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

cel teden isti? :D ma jaz že kruha po treh dneh ne morem jesti, ker mi je presuh in ga nikakor ne morem spraviti dol. :roll:

Kupujem pa večinoma v hofru, ker mi majo kul pa poceni stvari. Pa sadje se res splača tam kupovat. Grem pa kdaj tut v špar ali tuš. Čist odvisno kaj kupujem.

Merkator mi ni pri srcu.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pri nas domač kruh tud ne zdrži 1 teden :) 2 dni je še kul, potem pa je že presuh.

Mi je pa super listnato testo iz Hoferja, pa tudi testo za pico, ko sem lena (je že razvaljano in samo položim na pekač in naložim). Pa olive so mi najboljše.
Pa imam kovček iz Hoferja, pa mi ima boljša kolesca kot drugi od Samsonite (ker so večja, kot od kakšnega vozička in ne vsa plastična). Pa njihova vodka za 5€ in jeger za 6,5€ sta nujni opremi za žur :D

Zdej sem čist navdušena ker imam Hofer na poti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Ful je dober njihov polnozrnati toast! Pa une predpečene bagete s česnovim namazom, v zmrzovalnikih jih majo, samo v pečico počiš za 10 min in je njamiiii :P

Aja, pa ponaredek totih Bahlsen keksov:
Slika
Res, fejk totih keksov iz hofera/lidla (saj je vse isti proizvajalec pomoje) je božanski, mmmm!

Aja, pa komarčkov čaj iz hofera. Pa probiotični navadni jogurt. Pa prejšn tedn so meli ful fajne moške pižame za 20€, zlo kvalitetne in lepe.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

ooo obožujem te kekse. pa nasploh čokolade, cukre pa to sranje iz hofra :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

..Evelyn.. napisal/-a:Lol, to ti samo pove, da ma merkatorjev dodanih več aditivov za daljše trajanje.. :)

Ni res. Dober kruh se obdrži tudi 10 dni, če je pravilno shranjen, in drugi, tretji dan je še najboljši. Včasih ga niso pekli vsak dan, le parkrat na mesec. Tisti,ki je že pakiran v plastiki, pa jasno da se hitro pokvari, saj niti dihati ne more.
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

In par dni star kruh naj ne bi toliko redil... :P
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a peppermint »

jaz kupim v hfru tisti kruh, ki je v vrečkah in že narezan za okrog en evro... in potem, če vem, da ga nebom tolk pojedla, ga mam pol zunaj, pol pa ga dam v zmrzovalnik... :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

tor napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:Lol, to ti samo pove, da ma merkatorjev dodanih več aditivov za daljše trajanje.. :)

Ni res. Dober kruh se obdrži tudi 10 dni, če je pravilno shranjen, in drugi, tretji dan je še najboljši. Včasih ga niso pekli vsak dan, le parkrat na mesec. Tisti,ki je že pakiran v plastiki, pa jasno da se hitro pokvari, saj niti dihati ne more.

Ja, ampak so ga imeli shranjenega v precej hladnih kleteh.
Sedaj se pa v skrinje daje in ga je za cel mesec.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

..Evelyn.. napisal/-a:Mogoče kera kupuje polnozrnate bio izdelke v Lidlu/Hofru? Zadnjič, ko sem bla tam sem vidla neke bio špagete in makarone..Dost cheap(1eur), kar me mal skrbi, ker..bio in polnozrnato ni tok cheap. :D Pa še mal zbiksano majo napisan na embalaži- 100g ma 300 pa še nekaj kcal, 200g ma 270kcal :D

pomoje ni kvaliteta nič manjša, kot pri ostalih izdelkih.. sicer nevem, kdo njim določa cene, ampak vem, da so bio-izdelki npr. v nemčiji, cenejši od navadnih..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Odgovori