A vasi fantje vedo, da ste na tem forumu in vaš nick?
kepka napisal/-a:kiny napisal/-a:Bolano, samo to ti lahko rečem.
Sj navadn če tip sodeluje na forumu to ni panike, sam da si pa prou s tem namenom tuki da jo preverjaš, mislm to je pa čist brezvezna zveza, če ji tolk mal zaupaš al pa morš preverjat njene poste da sploh kej zveš o njej.
A dej ne seriTi si tole napisala v uni psiho temi o pregledovanju mobitelov:
kiny napisal/-a:Ja seveda da mu pregledam telefon v njegovi prisotnosti al pa brez.
On ma pa tut eno svojo metodo. Ko gre na wc na veliko potrebo vzame moj telefon in mi reče da bo samo mal igrce igrou![]()
Itq vem da mi use pregleda, sam mu nč ne rečem...ga pustim da mal blefira, nej misl da ga nism pogruntala
Ja res je, to sm napisala, sam dons že drugače razmišljam, ker a veš pač mnenje in stvari se spreminjajo z časom, ko pač mal več v glavo dobiš, vrjetno se to pri teb ne dogaja in ostajaš vedno na istem nivoju in se ne premakneš, škoda zate. No vrjetno iz tega razloga ti tut mene ne zastopiš.
Drgače pa vidm da res spremljaš moje poste, da tok vse veš, ja zlo lepo da sm ti tok zanimiva

Nass čist možno da blefira, mam js tut zmerj bolj tak občutek

Live your life like you want
da sem na forumu ve, ne ve pa za moj nick, niti nocem da izve
vcasih pisem v navalu custev, ko sem jezna nanj, pa ceprav potem v 10h minutah vse urediva. meni pa vsekakor pomaga, ko nekam napisem kaj me tezi. vcasih ze samo s tem resim tezavo in se pomirim. pa tudi cas v sluzbi hitreje mine.
in ce bi sel vse prebirati.. jao.. dolocene stvari morajo ostati skrite
tako kot vcasih recemo kaj prevec, jaz prevec napisem. pa od + do - stvari. zato pa so nicki 

in ce bi sel vse prebirati.. jao.. dolocene stvari morajo ostati skrite

"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
- Cosmopsiho
Seveda ve... In da občasno kaj napišem in ve tudi moj nik... Se mi ne zdi nič takega... Če sem kdaj kako temo brala v kateri sem sodelovala je tudi on prebral malo kaj sem napisala.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Johi ti si najbolj očarljiv moški na kozmoforumu, majkemi!!!
Btw, lahko jo podkupiš s tem da ji ponudiš da ji pišeš koledarček
+ še vedel boš kdaj prihaja PMS
Edit: Hvala sirovi štručki za poduk
Joši, pardon, Johi se opravičujem ^^
Btw, lahko jo podkupiš s tem da ji ponudiš da ji pišeš koledarček

Edit: Hvala sirovi štručki za poduk

Joši, pardon, Johi se opravičujem ^^
Zadnjič spremenil Sarissima, dne 30. Dec. 2010 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- GreenGreenerMostGreener
- Sramežljivka
Čeprav sem še frišna in nimam glih veliko objav, moj ve za forum, nick in geslo, ker mi je celo pomagal naložit prikazno slikico, ki je sama nikakor nisem znala zmanjšati
Tako da mu je vse na dosegu roke, a vem, da definitivno ne bo šel brat mojih objav, ker ga to enostavno niti malo ne zanima in ker ne mara cosma. 

I'm so happy because today I've found my friends..
they're in my head.
they're in my head.
- Štrumfetka
- Sramežljivka
Sarissima napisal/-a:Johi ti si najbolj očarljiv moški na kozmoforumu, majkemi!!!
Pa najpogumnejši tudi! Ker, če njegova vse tole bere...

Tehle par izjav bi blo treba scitirat, ker je škoda, da bi jih kdaj v paniki pobrisal - so res legendarne.

Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Moj ne ve da sodelujem, niti ve nicka, vsaj mislim da ne. Menim da ga cosmo prav nič ne zanima, njem je to kr nekaj. Če bi prevral moje objave, mi ne bi bilo prav nič nerodno, ker menim da nisem napisala nič takega da bi mu blo smotano to brat.
Jochie-haha, tvoja žena je carica, ker rekla da pričaš s onim k**********
Jochie-haha, tvoja žena je carica, ker rekla da pričaš s onim k**********