V ponedeljek je h meni prišel paketek od cosmopolitana!! Fuul sem bila vesela vaše malenkosti. Dobila sem pa cosmo pilico, cosmo planer ter krpico za umivanje. In eno prelepo čestitko, katero me zanima, kdo jo je napisal…
Hvala!!!
Včeraj pa sem dobila še eno rumeno kuverto in sem jo odpirala že na poti iz pošte

In draga cosmo božička, najlepša ti hvala, ker si me totalno trofla. Kot da bi ti povedala, kaj si želim
Vsebina paketa
Cosmo božička, seveda imam rada presenečenja
Čokolada in kapučin (ki sva ga z mojim že spila, tako da je tudi on prišel na svoj račun

)
Lakca catrice (en rjav, drug moder, jaz pa cela srečna, ker sta tako lepa, da je kar joj…) Hvala, hvala, hvala!!!!!!
Uhančki (direkt zame, ker sicer ne nosim že 2 leti uhanov, ker ne najdem nobenih odbitih. In sedaj jih imam, pa še kombiniram lahko!!!!!) Sem že rekla hvala?????
100x ti hvala. Najboljše darilo na svetu si mi poslala. Ne bi mogla biti bolj vesela. Včeraj me je pri mojemu tako razganjalo, takoj je na mojih nohtih (čeprav so čisto uničeni…) pristal rjav lakec… Res kot mali otrok sem bila, čisto v luftu!!! Hvala ti bejba, res najlepša hvala!!!