Kdo naj se bolj potrudi za prvi korak?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

a zdej misliš da če punca ki želi da se tip potrudi se dela da je hard to get? men se zdi samoumevno da se tip mal bl potrudi na začetku, pa se ne obnašam samovšečno ali pa vzvišeno ampak s tem da ne rečem takoj da se pač obvarujem pred tistimi ki želijo ONS in podirajo vse kar pride mimo. Če me pa parkrat pokliče pa je to zame znak da ga zanimam dovolj in da ne izgubljam čas če grem z njim na date.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Dioniz napisal/-a:prepotentno, zvišeno, samovšečno, jazsemboljšakotbutastmoškispol odnos in še posebej jazsemboljšakotti odnos itd.

odbijajoče

Včasih sem mela glih obratne predstave, zdaj sem nekak na stopnji ko sem mal bolj samozavestna...ampak da bi si mislila take stvari...nikoli. Res, če bi me poznal, bi vidu da to sploh ni res. In tud da sama nardim prvi korak pomeni da moram bit samozavestna.

Tak da je verjetno bolj takole: pri malo manj samozavestnih puncah se morjo fantje mal bolj potrudit. Vsaj v moji okolici opažam da je nekak tak.
Samozavestne punce pa si upajo nardit prvi korak, prez problemov ogovorijo fanta...

Velikokrat se pol zdijo sramežljive punce kao "hard to get", v bistvu je čist drugač.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Nesanica napisal/-a:a zdej misliš da če punca ki želi da se tip potrudi se dela da je hard to get? men se zdi samoumevno da se tip mal bl potrudi na začetku, pa se ne obnašam samovšečno ali pa vzvišeno ampak s tem da ne rečem takoj da se pač obvarujem pred tistimi ki želijo ONS in podirajo vse kar pride mimo. Če me pa parkrat pokliče pa je to zame znak da ga zanimam dovolj in da ne izgubljam čas če grem z njim na date.

Tako je!
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

Dioniz napisal/-a:prepotentno, zvišeno, samovšečno, jazsemboljšakotbutastmoškispol odnos in še posebej jazsemboljšakotti odnos itd.

odbijajoče

Nočem biti žaljiva, vendar se mi zdi, da imaš očitno glede žensk neke resne probleme, kar se tiče "poznavanja" njihovega obnašanja. Kakor, da bi imel nekaj slabih izkušenj in bi potem to zvajal na splošno večino žensk. Po mojem mnenju si malce napak interpretiraš to, kar bi nekatere na tem forumu rade povedale.
Na nek način razumem kaj želiš reči, vendar bi rada po drugi strani poudarila, da obstaja tudi veliko punc, ki so nesamozavestne, zadržane- in čeprav so super osebe, ko jih uspeš spoznati, pač na začetku mogoče delujejo nekako zvišene, čeprav to niso. Nevem, meni je logično, da ko se dve osebi začneta zanimati druga za drugo, da je potrebno to nekako nakazati in ponavadi je tako, da mora moški biti tisti, ki "osvoji" žensko. Vsaki ženski je všeč, če jo moški osvaja, če nakaže, da se je pripravljen potruditi zanjo, saj je zanj nekaj "posebnega". Nevem zakaj se tebi kot moškemu zdi to ponižujoče( vsaj vtis daješ takšen)- ponavadi to predstavlja neko dinamično situacijo, dogajanje, napetost, zanimivost... neko pustolovščino. In potem ko dosežeš svoj cilj je še veliko slajše kot če bi naenkrat dobil vse na pladnju. Meni so takšni začetku najljubši... :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Saj to je point v temi!

Zenske se zacopajo na koncu v tipa, ki se ne potrudi dovolj(baraba), moske pa v zensko, ki se tudi ne potruidi (hard to get)!

Vsi bi radi imeli, nekaj kar tezje dosezemo, neki izziv, in to so te barabe in barabice, iz druge strani pa se pritozujemo, da rabimo vec pozornosti, osvajanje in vem ti kaj, jamramo pa za nekoga, ki ne naredi nic od tega, kar mi pricakujemo!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Kleio napisal/-a:

odbijajoče

Nočem biti žaljiva, vendar se mi zdi, da imaš očitno glede žensk neke resne probleme, kar se tiče "poznavanja" njihovega obnašanja. Kakor, da bi imel nekaj slabih izkušenj in bi potem to zvajal na splošno večino žensk. Po mojem mnenju si malce napak interpretiraš to, kar bi nekatere na tem forumu rade povedale.
Na nek način razumem kaj želiš reči, vendar bi rada po drugi strani poudarila, da obstaja tudi veliko punc, ki so nesamozavestne, zadržane- in čeprav so super osebe, ko jih uspeš spoznati, pač na začetku mogoče delujejo nekako zvišene, čeprav to niso. Nevem, meni je logično, da ko se dve osebi začneta zanimati druga za drugo, da je potrebno to nekako nakazati in ponavadi je tako, da mora moški biti tisti, ki "osvoji" žensko. Vsaki ženski je všeč, če jo moški osvaja, če nakaže, da se je pripravljen potruditi zanjo, saj je zanj nekaj "posebnega". Nevem zakaj se tebi kot moškemu zdi to ponižujoče( vsaj vtis daješ takšen)- ponavadi to predstavlja neko dinamično situacijo, dogajanje, napetost, zanimivost... neko pustolovščino. In potem ko dosežeš svoj cilj je še veliko slajše kot če bi naenkrat dobil vse na pladnju. Meni so takšni začetku najljubši... :)

itak, da so ti najljubši, ker si ženska. Saj ne rečem, da jaz ne osvajam rad (kdo pa ne) ampak odbije me pa to, da tak, kot ve tu pišete, nekaj nakažete, pol pa vse vržete na nas, da nekaj naredimo. Sam mam tud rad čimmanj dela oz. tolko kot bo ona, bom jaz. Vsako neko konstantno dvorjenje in siljenje, ona pa se samo smehlja pa uživa v tem je men enostavno rečeno pod častjo in se ga ne bom šel in me je že tud parkrat odvrnilo od nadaljnega ... pač vsega tega kar spada pod osvajanje. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

....
Zadnjič spremenil UG84, dne 29. Dec. 2010 12:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

jaz pa mislim, da je to povsem povezano s temo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

...
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Dioniz napisal/-a:
Kleio napisal/-a:

odbijajoče

itak, da so ti najljubši, ker si ženska. Saj ne rečem, da jaz ne osvajam rad (kdo pa ne) ampak odbije me pa to, da tak, kot ve tu pišete, nekaj nakažete, pol pa vse vržete na nas, da nekaj naredimo. Sam mam tud rad čimmanj dela oz. tolko kot bo ona, bom jaz. Vsako neko konstantno dvorjenje in siljenje, ona pa se samo smehlja pa uživa v tem je men enostavno rečeno pod častjo in se ga ne bom šel in me je že tud parkrat odvrnilo od nadaljnega ... pač vsega tega kar spada pod osvajanje. :D

No, saj to se strinjam. Že če bi bila v ženskem položaju pa bi tip nenehno silil vame, mi je to bolj kot ne slaba lastnost. Nevem katere ne bi odbilo.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Aja, se opravičujem za prejšnji post, kar takoj sem komentirala brez da bi prebrala opozorilo. :oops:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Ni problem, je tema razdeljena, tako da komot nadaljujete....
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #2 »

ma joj nisem mislila da se rabi zdej tip pretegnit, samo tudi ce ni zainteresiran in ne pokaze zainteresiranosti (ker je pac ni) je brezveze. bi rekla za resno zvezo tam 55% za tipe 45% za zenske z dodatki spontanosti, bontona in razuzdanosti. za neresno zvezo/ulov pa da je razlika v procentih vec kot 50% (npr 80, 20 razlika je 60) za bilokateri spol in ta trud mislim da se tudi dolgorocno pozna. sicer nevem ce je mene za poslusat, ker trenutno imam tako zmedo v glavi, ki je niti ubesedit ne znam.
Thanks to denial, I'm immortal!
Odgovori