haley napisal/-a:Ok sicer moj ni nek navdušenc nad fuzbalom, sm vseeno... Če hoče gledat nek film/oddajo itd. zakaj je ne mora gledat doma in pol pridt k men? Enostavno ne razumem, da pride k meni, jaz pričakujem, da bova kaj skupaj počela, on gre pa pred tv in tiste 2 urce sploh ne opazi, da sem tam, šele pol se mi začne neki posvečat? Men se zdi veliko bolš, da naj tisto doma pogleda, šele pol pride k men...
To kar si napisala je res neprimerno z njegove strani. Naslednjič mu enostavno ugasni (če ni nekaj kar lahko skup gledata), reci, da če želi to gledat naj pogleda doma, potem pa se vidita. Da pa si zmenka pač ne predstavljaš tako, da pride k tebi gledat TV.
Drugače pa jaz moram rečt da sem se sprijaznila, da moj rabi določene momente zase in me to popolnoma nič ne moti, saj imam jaz dovolj dela z Društvom, z nakitom ipd. da se zamotim. Moj namreč spremlja vse od NBA, vsega mogočega nogometa, ameriškega nogometa, ipd. Skratka, tekem takšnih in drugačnih mu nikoli ne zmanjka, res pa je, da je najmanj polovica teh tekem (sploh NBA in NFL) pri njemu na sporedu v poznih večernih urah.