Najbolj se razpisujete tiste, ki one-night-stand ne bi mogle nikoli prakticirati... vsaj prej ste nekatere zatrjevale tako. Zanimivo, da potem toliko veste o tem
Ali pa ste 1x in je zdaj to postalo nikoli...
To je torej tako. Jaz enega nisem videla nikoli več-bil je tujec... ne vem niti njegovega imena... Nihče mi ne bo rekel, da to ni bil one-night-stand... Vem, da je bil. Se opravičujem? Hvalim? Ničesar od tega. Delila sem izkušnjo.
Z drugim sva prvič seksala... ko sva se naslednjič videla... sva vzpostavila povsem drug odnos. Da tista soparna noč ni bila one night stand???

Prav.
Torej... če se dva poseksata... prvič... nista še seksala... ker je bilo to 1x, 2x. Sta nedolžna. Ker enkrat ni nobenkrat
Če sem samo enkrat v življenju poskusila jastoga, ga nisem nikoli in ne vem kakšnega okusa je?!
Če sem enkrat padla na izpitu, nisem nikoli?!
V kakšni harmoniji živite
Vsaka izkušnja je pomembna. Vsaka šteje. Je pa razlika med tistimi, ki to počnejo nalašč... in se dejansko poseksajo z nekom, za katerega niti ni potrebno, da jim je všeč-pač nabirajo črtice. Ampak tisto ni one-night-stand. Tisto je nabiranje.
Toliko o tem.
Videl sem angela v kamnu. Klesal sem, dokler ga nisem osvobodil. (Michelangelo Buonarotti)