Razlika pri vedenju (sex iz ljubezni / one night)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a olivia »

jz sm enkrat samkrat prakticirala one night stand (pač tko je naneslo in pomojem nikoli več ne bom tega prakticirala, samo nikoli ne reči nikoli) sva pa s tem pobom zdej dobra kolega (kar se bo morda komu zdelo čudno) :) drgač pa kokr komu paše...če mu/ji sedejo enonočne avanture in če je kemija pa nej bo kar bo

mam pa sicer že kar neki cajta kao enga f***budy-ja sam kar mi edin pr tej sceni ni čisto jasno je to da mi včasih kartako pošlje kak sms al pa celo pokliče...glede na to da je on predlagu tak odnos in da se kao taki prjatli dobivajo le za sex mi ni čist vsa scena jasna...če ma kdo kako razlago prosm naplan... :) sam pomojem ni tko za kej več zainteresiran :)

lp :razz:
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

No, sorry, sam men ni ravn prakticiranje one night standov, če se to zgodi 1x, 2x... To ni prakticiranje tega, ampak le da se je pač že zgodilo, ena izkušnja več... Mene je zanimalo mnenje tistih, ki dejansko to prakticirajo - že dlje časa, z različnimi ljudmi, ki jih nikoli več ne vidijo, ne pa da so potem prjatli, pa ostajajo v stikih itd. ...
volkulja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a volkulja »

:lol:

Zdaj si pa zadela terno. Torej, če se je zgodilo enkrat ali dvakrat, se ni zgodilo?! Bravo. :D

To bom počela še naprej, da bom lahko potem delila mnenje s tako inteligentnimi in izkušenimi ljudmi, kot si ti :D :wink:
Videl sem angela v kamnu. Klesal sem, dokler ga nisem osvobodil. (Michelangelo Buonarotti)
@
Kofetarica
Kofetarica

Samo za info

A one-night sexual encounter is not necessarily always a one-night stand; Slika

PS. In počni kar hočeš, meni je vseeno....
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Mah kaj zdej neki na dolgo in široko filozofirat, ko je tko vsem jasno za kaj se gre pri one night stand. Gres se za privlačnost, za kemijo, ki jo občutita dva popolna neznanca. In ker je pač ta vez in ta napetost med dvema tko močna, se pač to zgodi, da se noro posexata in potem greta vsak svojo pot. Ja seveda je razlika med one night stand, pa z ljubljenjem s partnerjem...ampak moje mišljenje je tako, da pri one night standu gre za privlačnost, in mogoče tudi med samim spolnim aktom občutiš kaj do drugega, ampak to se potem zaključi z orgazmom :D

Vsi govorimo o tem, kak naj bi blo cartanje po sexu znak ljubezni in znak sexa z ljubljano osebo...ampak jaz mislim, da to ni to. Tud s partnerjem za eno noč, se imaš lahko lepo po samem sexu. Sex je pač potreba, človeški nagon. Sej v bistvu, kdo bi sploh lahko trdiu, da sexamo iz ljubezni? Mogoče sexamo samo iz nagona in potrebe po razmnoževanju...in je ljubezen samo utvara in nekaj kar si obljubljamo, da bo naš svet lepši?
Uporabniški avatar
anitt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: brežice
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anitt »

jst sem enkrat tud to probala kao za eno noč,zdej sma pa že dobra kolega,pa ne sam to midva že 10 mesecev počnema take svtari in to sam ztao ker njemu ni zdej do resne zveze.Pa sma se ful navezala drug na drugega,pa se vsak dan slišima,pa se vidma vačkrat na teden,vse zaupama,poznam že starše,....tak,da to ni zame več za eno noč,ker ga mam tud ful rada in sem se ful navezala na njega,tak da bom mogla takemu odnosu narest konec,sam ko ga mam preveč rada in se težko zadržim da mu ne bi dala kiss,ko se vidma.Upam da se bo ta najin odnos srečno končal :?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

pomoje pa če nekdo to nardi dvakrat še ne more napisat da to prakticira, mislm rečeš lahlo da si provala, pa ti je kul, ampak pod prakticiranje one night standa si jst predstavlam mau večjo številko :twisted:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
@
Kofetarica
Kofetarica

Se strinjam s tabo... To sem tud jast omenila v prejšnjih postih, pa so me napadli... :roll: Sej mogoče se motim, ampak one night stand si jst predstavljam, da tipa vidiš prvič v lajfu, se daš dol z njim in potem ne ohraniš nobenih stikov in ga nikoli več ne vidiš...
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

@ napisal/-a:Se strinjam s tabo... To sem tud jast omenila v prejšnjih postih, pa so me napadli... :roll: Sej mogoče se motim, ampak one night stand si jst predstavljam, da tipa vidiš prvič v lajfu, se daš dol z njim in potem ne ohraniš nobenih stikov in ga nikoli več ne vidiš...

:ja: tako je men se je to sam enkrat u lajfu zgodil pa je blo tko čudn no nevem... oba sva bla full nerodna :D :lol:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

točno to, in da prakticiraš to , potem to men zgleda da to počneš mau večkrat, dvakrat se pomoje bolj zgodi mimogrede, sej pravim pomoje tisti ki to zares prakticirajo lahko govorijo o dost večjih številkah :roll:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

gemini napisal/-a:točno to, in da prakticiraš to , potem to men zgleda da to počneš mau večkrat, dvakrat se pomoje bolj zgodi mimogrede, sej pravim pomoje tisti ki to zares prakticirajo lahko govorijo o dost večjih številkah :roll:

mhm če se pa vsaj za moje pojme no...
če se sex zgodi večkrat z isto osebo je pa to zame avanturca-če nista resno skupaj-to je stvar dogovora :D
volkulja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a volkulja »

Najbolj se razpisujete tiste, ki one-night-stand ne bi mogle nikoli prakticirati... vsaj prej ste nekatere zatrjevale tako. Zanimivo, da potem toliko veste o tem :D

Ali pa ste 1x in je zdaj to postalo nikoli... :twisted:

To je torej tako. Jaz enega nisem videla nikoli več-bil je tujec... ne vem niti njegovega imena... Nihče mi ne bo rekel, da to ni bil one-night-stand... Vem, da je bil. Se opravičujem? Hvalim? Ničesar od tega. Delila sem izkušnjo.

Z drugim sva prvič seksala... ko sva se naslednjič videla... sva vzpostavila povsem drug odnos. Da tista soparna noč ni bila one night stand??? :lol: Prav.

Torej... če se dva poseksata... prvič... nista še seksala... ker je bilo to 1x, 2x. Sta nedolžna. Ker enkrat ni nobenkrat :!:
Če sem samo enkrat v življenju poskusila jastoga, ga nisem nikoli in ne vem kakšnega okusa je?!
Če sem enkrat padla na izpitu, nisem nikoli?!
V kakšni harmoniji živite :)

Vsaka izkušnja je pomembna. Vsaka šteje. Je pa razlika med tistimi, ki to počnejo nalašč... in se dejansko poseksajo z nekom, za katerega niti ni potrebno, da jim je všeč-pač nabirajo črtice. Ampak tisto ni one-night-stand. Tisto je nabiranje.

Toliko o tem.
Videl sem angela v kamnu. Klesal sem, dokler ga nisem osvobodil. (Michelangelo Buonarotti)
Uporabniški avatar
zamišljena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dežela nenavadnih ljudi

Neprebrana objava Napisal/-a zamišljena »

Ne vem kje sem prebrala (no, Hopla ravno ni bla!:))..):
Ženska je baje nezmožna dlje časa prakticirat one-night stand. Po seksu izloča take hormone, da se naveže na tipa. Zato moraš res - samo videt, dat dol in čao...sploh brez imena, kakih telefonskih inp....
Ker te potem skelijo prsti po več. :twisted:
Kaj ve mislite? Jaz bi skoraj rekla, da drži.
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

zamišljena napisal/-a:Ne vem kje sem prebrala (no, Hopla ravno ni bla!:))..):
Ženska je baje nezmožna dlje časa prakticirat one-night stand. Po seksu izloča take hormone, da se naveže na tipa. Zato moraš res - samo videt, dat dol in čao...sploh brez imena, kakih telefonskih inp....

Po mojih izkusnjah ne drzi.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

zamišljena napisal/-a:Ne vem kje sem prebrala (no, Hopla ravno ni bla!:))..):

A veš da je meni to že dosti žensk pojamralo...oziroma,da če imajo enega za lepo imeti se potem navežejo nanj in ga vzljubijo...samo to pomoje ni po prvem seksu,če bi se vleklo nekaj časa kakšen mesec,dva pomoje...potem obstaja ta nevarnost! :gruebel:
Mah,saj mi tipi tudi vzljubimo osebo,pa se navežeš nanjo...tako da dvomim,da ima to povezavo z hormoni...morda pa le... :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Odgovori