Kdo naj se bolj potrudi za prvi korak?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Jochie napisal/-a:^^vabili ven s stilom, ne pa s teženjem, ki si ga ti prikazal na cosmoforumu! :wink:
:roll: In to je bil univerzalni odgovor na moje vprašanje, ki je btw namenjeno ženskemu delu foruma.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

Fantin napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Najdaljša razmerja sem vedno imela s tipi ki so se trudili,izbrskali številko me poklicali in vabili ven dokler nisem rekla ja.

Koliko časa naj bi trud s strani moškega trajal?

To ni trud...to je blaga oblika zalezovanja in prosjacenje.
Punca se mora vedno pocutiti zazeljeno, ni vazno kaksno je razmerje in kako dolgo traja...isto mora ona poskrbeti da se moski pocuti enako.

Res me zanima...kako lahko nekatere pricakujete da bote cenile moskega, ce pa ze od zacetka gledate nanj kot na nekoga ki vas prosi za vas cas?
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Do zdaj so se vedno fantje nekak potrudili in izbrskali mojo številko, oziroma v zadnjih časih fb :D tak da edino kar danes rabjo je ime in priimek, pa še kakšni skupni frendi so vedno, tak da ni več težka naloga ;)
Pol se pa lahk začne chat al pa zasebna sporočila in je to to.

Tak da pri meni se še ni zgodilo, da bi js začela komu "težit". Mi enostavno nekak ni...nwm no. Če so pa tolk sramežljivi, da si niti tega ne upajo pol pa pač...žal :D
Če se pa niti ne zanimajo, pol pa res ne. Mogoče še koga js dodam na fb, ampak nadaljuje on!

In da še odgovorim Pjebu: na nobenga od teh fantov še nisem gledala kot na nekoga, ki me prosi za moj čas! Taki se meni zdijo ravno obratno - samozavestni. In take js spoštujem ;)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Pjeb napisal/-a:
Fantin napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Najdaljša razmerja sem vedno imela s tipi ki so se trudili,izbrskali številko me poklicali in vabili ven dokler nisem rekla ja.

Koliko časa naj bi trud s strani moškega trajal?

To ni trud...to je blaga oblika zalezovanja in prosjacenje.
Punca se mora vedno pocutiti zazeljeno, ni vazno kaksno je razmerje in kako dolgo traja...isto mora ona poskrbeti da se moski pocuti enako.

Res me zanima...kako lahko nekatere pricakujete da bote cenile moskega, ce pa ze od zacetka gledate nanj kot na nekoga ki vas prosi za vas cas?

OMG!! Zalezovanje, prosjacenje, prosenje za cas, kolk naj traja trud iz moske strani?? Zdaj mi je jasno, zakaj nimam Slovenca za fanta!!
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

janeva...narobe si me razumela, to so bile misljene tiste, ki se igrajo neke igrice, se pustijo prositi za zmenke, itd. ...zgleda se ne zavedajo, da bolj ko jih fant "prosi", vecja copata je v njihovih oceh in posledicno zgubijo spostovanje do njega (tudi ce se tega ne zavedajo)

Akvamarin...mogoce imam malo previsoke standarde glede bontona, ampak jaz poklicem zensko ce mi sama da stevilko, da bi "izbrskal" njeno stevilko se mi zdi malo creepy...kaj pa je drugega kot prosjacenje, ce jo fant vabi na zmenke tako dolgo dokler princeska ne rece DA.
P.S. A verjames v karmo? ...mogoce te po kaksnem cudnem nakljucju kje srecam in mi bo vsec kar vidim...potem bos pa po forumu pisala kako smo slovenci fajn ljudje.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

še dobro, da obstajajo tud normalne punce, ker kaj pa tu berem... :yernuts:

pa s tičovo dlako za tako kot ste ve ne mignem!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Štrumfetka »

Jaz pa nikoli nisem skrivala, če mi je bil nekdo všeč. :D In hvala Bogu sem vedno naletela na tipe, ki jim to ni blo problem pokazat.

Eno je tipa takoj agresivno naskočit s posiljevalskim občutkom oboževanja (to se pomojem vsak tip prestraši, pa če mu je nevemkolk do ženske), drugo pa, da mu daš vedet, da ti je kul. Če mi je moški všeč in me zanima mu bom dala cifro, ko bo zanjo vprašal (in ga poleg malo hecala), če mu je nebom dala pa tudi ne želim, da jo sam brska in mi gnjavi.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pri meni se je vedno bolje izšlo/je bilo daljše, če sem sama delala prve korake (ali vsaj delno), kot pa da me je fant osvajal :)
In to še ne pomeni, da bi mi zaradi tega primanjkovalo pozornosti s strani fanta ali pa česar drugega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

janeva napisal/-a:Do zdaj so se vedno fantje nekak potrudili in izbrskali mojo številko, oziroma v zadnjih časih fb :D

Meni ne bilo niti malo prav, če bi tip izbrskal mojo številko. Niti to, da me doda na facebook in potem počasi po ovinkih nekaj nakaže (ok, nimam FBja, tako da bi mi mogu prej še profil ustvart, to bi blo creepy :D ).
V vseh mojih letih "razmnoževanja" (6 let), nisem imela problema dobiti dobrega tipa na klasičen način. Se druživa, jasno mu pokažem, da mi je všeč (smejanje, očesni kontakt, občasni stiki), če vidim, da je tudi on zainteresiran. Tako mu pomagam pri prvem koraku, da ve, da ne bo doživel neuspeha ( :lol: ).
Mi ni problem narediti prvi korak, presodim glede na tip moškega ali je to zaželjeno ali ne :)
(je res, da sem že 3.5 let v zvezi, ampak tehnika je še vedno ista oz. bi bila v primeru razhoda/potrebe po novih svežih moških telescih :) )
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Re: A so ženskam res všeč "barabe" ??

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

maiteperroni napisal/-a:Pozdravljene vse, ki ste na tem forumu :hallo: !

že vnaprej se veselim vaših nasvetov, komentarjev....

No..za to teme me je navdušila moja prijateljica s svojimi problemi, ki jih ima s svojimi fanti pa tudi ko bolje pomislim, poznam veliko takih primerov.

V eni izmed teh situacij sem tudi jaz....in sicer:

Jaz sem do sedaj imela fante, ki so bili "barabe", tako rečeno mi niso bili všeč tisti ki so bili preveč razumljivi, prijazni, nikoli se ne bi kregali... Jaz pa od moškega hočem prav obratno..v bistvu me na moških privlači njihova nedostopnost, samozavest, moški ego, trma, ...

Nevem pa zakaj.. to me mučii.. Rada bi res nekoga ki po mojem opisu ne bi bil "baraba"..samo da ko se pojavi tak ( prijazen,razumljiv,miren) ne čutim nič do njega, pa naj bo še kako lep pa lušten pa fajn...

NO včeraj sem odšla na prvi zmenek s tem fantom...pa ima dober avto,fajn družino (jih poznam) , on je prijazen, pa zelo kulturen....

Spet nastopi ta problem, ni mi všeč to na njemu da je neki "perfekten " u glavnem mi ni MOŠKI !!

UPam da sem bila dokaj jasna...S pisanjem mi je zelo težko razložiti situacijo...

Adijoo ... pa pišite.. :!: :!: :)

mene so taki mikali, ko nisem iskala resne zveze. ko pac rabis nekoga za 'sem pa tja', ko ti je kul, da vidijo z nekom, ki ima uveljavljen status barabe v mestu.

ko isces sopotnika za zivljenje, prioritetno pogledujes za resnimi, kulturnimi in uglajenimi moskimi.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Nesanica napisal/-a:no na koncu je tip sicer vedno prišel ko sem želela, ampak se sploh ni več trudu- seks je bil dober ampak napram prvemu ki je bil daleč najboljši seks ever ni bil s od seksa. Pač po moje sem naredila največjo napako ker mu nisem dovolila da se potrudi.

hahhahhahaha, ne morem se nahet smejat teli izavi

a mislis, da ko bos porocena, se bo pa moz vsak dan trudil tako, kot se je na zacetku?? svasta ... kaj vse to slisis.

upam, da si stara manj kot 20let, ker ce si vec, je skoda mlade dame za taksno primitivnost ...
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

*frisko* napisal/-a:
ko isces sopotnika za zivljenje, prioritetno pogledujes za resnimi, kulturnimi in uglajenimi moskimi.

Pa ga najdi junaka, če lahko...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

*frisko* napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:no na koncu je tip sicer vedno prišel ko sem želela, ampak se sploh ni več trudu- seks je bil dober ampak napram prvemu ki je bil daleč najboljši seks ever ni bil s od seksa. Pač po moje sem naredila največjo napako ker mu nisem dovolila da se potrudi.

a mislis, da ko bos porocena, se bo pa moz vsak dan trudil tako, kot se je na zacetku?? svasta ... kaj vse to slisis.

upam, da si stara manj kot 20let, ker ce si vec, je skoda mlade dame za taksno primitivnost ...

saj v tem je finta. Nesanica trdi, da se možje začnejo dolgočasit s svojimi ženami, ker jim niso več izziv. Takrat pa vskoči ona kot ljubica in jim spet požene kri po žilah.

Žene so dolgočasne, za ljubice se je treba trudit.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

babygirly* napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:

Pa ga najdi junaka, če lahko...

oooo sem ga :)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

delusional napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:

saj v tem je finta. Nesanica trdi, da se možje začnejo dolgočasit s svojimi ženami, ker jim niso več izziv. Takrat pa vskoči ona kot ljubica in jim spet požene kri po žilah.

Žene so dolgočasne, za ljubice se je treba trudit.

:)

to je pa drugac.

potem pa good luck nesanici, ce ji bo taksno zivljenje vsec. vecna ljubica, mogoce tudi ni slabo, ce si tak clovek.

jaz sem se tega nevelicala in trga, kar imam sedaj, ne bi zamnjala za nobeno afero iz preteklosti
Odgovori