Tako da moji cosmobožički (še vedno predvidevam, da me na pošti čaka darilo in ne kaj drugega

čuftika napisal/-a:2. Da se sama nisem odločila za letos, sem prvo razmišljala, potem mi pa ni bilo všeč da moreš poslikat kaj dobiš, sem v tem trenutku pomislila kot da gre za kakšno tekmovanje kdo bo kaj lepšega boljšega podaril oz. dobil
jessyca napisal/-a:Hmm moja obdarovanka se pa kar nič ne javi in prepričana sem da je darilo že dobilaPa tudi jaz še vedno nestrpno čakam
ampak to drugo me ne skrbi toliko
flesherka_ napisal/-a:Predlagam, da se delusional prepove sodelovanje naslednje leto. Ker toliko negativne energije, ki jo je ona doprinesla v to 'igro', že dolgo nisem opazila. Zdi se mi, da nisem edina, ki me moti njen odnos do cele zadeve in obnašanje do svoje obdarovanke in božičke. Kakorkoli že no.. me veseli, da nisem jaz dobila njenega paketa ali bila prisiljena obdarovati njo. LP
čuftika napisal/-a:2. Da se sama nisem odločila za letos, sem prvo razmišljala, potem mi pa ni bilo všeč da moreš poslikat kaj dobiš, sem v tem trenutku pomislila kot da gre za kakšno tekmovanje kdo bo kaj lepšega boljšega podaril oz. dobil plus da moram razkriti svoje osebne podatke, to mi nikak ni blo všeč.