Cosmo obdarovanje 2010
- delusional
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
awwwww!!! Jst se topim od veselja. Dobila še jst darilo od Cosmopolitana. Pa kdo je to? Kdo se skriva za Cosmo imenom? Jst sm tok vesela
HVALA COSMO!!!
Dobila pa sm Cosmo koledarček & eyeliner (how did you know?)

HVALA COSMO!!!

Dobila pa sm Cosmo koledarček & eyeliner (how did you know?)

"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- delusional
- Cosmopsiho
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
Predlagam, da se delusional prepove sodelovanje naslednje leto. Ker toliko negativne energije, ki jo je ona doprinesla v to 'igro', že dolgo nisem opazila. Zdi se mi, da nisem edina, ki me moti njen odnos do cele zadeve in obnašanje do svoje obdarovanke in božičke. Kakorkoli že no.. me veseli, da nisem jaz dobila njenega paketa ali bila prisiljena obdarovati njo. LP
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- delusional
- Cosmopsiho
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Se moram strinjat s flesherko_(čeprav bi bilo zelo lepo, da bi tud ti objavla fotke svojega darila), to je too much.
Delusional, bila sem zraven, ko je oseba, ki bo tebe obdarovala nakupovala in res se je potrudila in šla dobro čez denarno mejo in kupila vse stvari, da bodo ja primerne tebi. Žal pa še ni utegnila poslat. In res imaš prekleto grdo obnašanje že od samega začetka, nekakšno tveganje je jasno, da morda celo ne dobiš darila, skoraj polovica pa jih še ni dobila in se vseskozi samo ti tako grdo pritožuješ(še posebej si izjemno nesramna do te osebe, ki te bo obdarovala). In ravno zato, ker osebo poznam se mi zdi to, kako jo tukaj obtožuješ, res podlo od tebe.
Cadillac dobrodošla naslednje leto, upam, da boš iz te teme pobrala samo prijetno veselje in navdušenje ob pošiljanju in prejemanju darilc, ne pa tega posranega pesimizma, ki ga je letos RES PREVEČ.

Delusional, bila sem zraven, ko je oseba, ki bo tebe obdarovala nakupovala in res se je potrudila in šla dobro čez denarno mejo in kupila vse stvari, da bodo ja primerne tebi. Žal pa še ni utegnila poslat. In res imaš prekleto grdo obnašanje že od samega začetka, nekakšno tveganje je jasno, da morda celo ne dobiš darila, skoraj polovica pa jih še ni dobila in se vseskozi samo ti tako grdo pritožuješ(še posebej si izjemno nesramna do te osebe, ki te bo obdarovala). In ravno zato, ker osebo poznam se mi zdi to, kako jo tukaj obtožuješ, res podlo od tebe.
Cadillac dobrodošla naslednje leto, upam, da boš iz te teme pobrala samo prijetno veselje in navdušenje ob pošiljanju in prejemanju darilc, ne pa tega posranega pesimizma, ki ga je letos RES PREVEČ.

It was forever..but it didnt last long..