Kdo naj se bolj potrudi za prvi korak?
hm.. ni to to, da če se ti enkrat kej takšnega zgodi, da pol vse obsodiš, da so barabe itd.. pač če nisi dost previdna, se ti to lahk zgodi. Nekateri tipi, in tudi ženske, da ne bo pomote, so po naravi "igralci" oz. lažnjivci, in če ne poznaš nikogar, ki bi ga poznal in te posvaril pred njim, je pol pač tombola:)
Ni pa zdej kul, da se tolk zanimaš za vsakega, kdaj je kaj slabega naredu, pa kr vnaprej obsodiš, da je baraba.. Vsak kdaj nardi neumnost, pa to še ne pomeni, da bo vedno delu neumnosti.
Ni pa zdej kul, da se tolk zanimaš za vsakega, kdaj je kaj slabega naredu, pa kr vnaprej obsodiš, da je baraba.. Vsak kdaj nardi neumnost, pa to še ne pomeni, da bo vedno delu neumnosti.
haha...ja "kr neko nabijanje" je razumen odgovor, ce nekaj noces razumeti...po pravici, "cist vn iz teme" bi bilo npr. :
"ce kapljica sperme vsebuje vec zivljenja kot kapljica krvi, zakaj potem vampirji ne fafajo kurca?"
Konkubina, cisto prav imas...sem ze imel nesreco, da sem pristopil k zenskam ki mislijo da so vsi moski prasci...pac dobijo, kar mislijo da si zasluzijo, zahvalim se za pogovor in me ze ni vec
...po drugi strani pa jih razumem, to so punce ki se prehitro prevec navezejo in naletijo na pravo "barabo" ali pa moskega s tem tako prestrasijo da hitro in brez pojasnila prekine zvezo.
"ce kapljica sperme vsebuje vec zivljenja kot kapljica krvi, zakaj potem vampirji ne fafajo kurca?"
Konkubina, cisto prav imas...sem ze imel nesreco, da sem pristopil k zenskam ki mislijo da so vsi moski prasci...pac dobijo, kar mislijo da si zasluzijo, zahvalim se za pogovor in me ze ni vec

Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
se strinjam s Konkubino ... moškim se sploh ni več treba trudit ker večina žensk sploh ne pusti več da se moški potrudi ampak takoj ko ji reče ti si pa lepa da noge narazen da mu bo ostala zanimiva -največkrat zato ker se zavedajo da jim ne bodo toliko zanimive da bi se porudili.
V glavnem če je ženska tipu zanimiva sebo trudil ne glede na to ali sta že seksala ali ne, če pa mu ni se pa ne bo potrudil - če pa se bo ženastavila pa bo to izkoristil. Najboljše pa so mi te ki so že tko vsiljive da kar cifro turajo tipu in poljokajo ko jih tip poseksa pa nikol ne pokliče več.
Jz se ne spomnem kdaj sm dala nazadnje tipu cifro, vedno jo je moru sam izbrskat če sm ga zanimala. Če pa ni bil niti tolk da bi dobu cifro pa res ne vem zakaj bi čas zgubljala z njim...
V glavnem če je ženska tipu zanimiva sebo trudil ne glede na to ali sta že seksala ali ne, če pa mu ni se pa ne bo potrudil - če pa se bo ženastavila pa bo to izkoristil. Najboljše pa so mi te ki so že tko vsiljive da kar cifro turajo tipu in poljokajo ko jih tip poseksa pa nikol ne pokliče več.
Jz se ne spomnem kdaj sm dala nazadnje tipu cifro, vedno jo je moru sam izbrskat če sm ga zanimala. Če pa ni bil niti tolk da bi dobu cifro pa res ne vem zakaj bi čas zgubljala z njim...
- babygirly*
- Komunikatorka
Nesanica napisal/-a:se strinjam s Konkubino ... moškim se sploh ni več treba trudit ker večina žensk sploh ne pusti več da se moški potrudi ampak takoj ko ji reče ti si pa lepa da noge narazen da mu bo ostala zanimiva -največkrat zato ker se zavedajo da jim ne bodo toliko zanimive da bi se porudili.
Aleluja, AMEN! Bolj se ne bi mogla strinjat.
Nesanica napisal/-a:se strinjam s Konkubino ... moškim se sploh ni več treba trudit ker večina žensk sploh ne pusti več da se moški potrudi ampak takoj ko ji reče ti si pa lepa da noge narazen da mu bo ostala zanimiva -največkrat zato ker se zavedajo da jim ne bodo toliko zanimive da bi se porudili.
torej tud, če bi on tebi bil bolj všeč, kot ti njemu, ne bi naredila popolnoma nič? Al si tolko "dobra", da se to ne more zgodit?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Dioniz napisal/-a:Nesanica napisal/-a:se strinjam s Konkubino ... moškim se sploh ni več treba trudit ker večina žensk sploh ne pusti več da se moški potrudi ampak takoj ko ji reče ti si pa lepa da noge narazen da mu bo ostala zanimiva -največkrat zato ker se zavedajo da jim ne bodo toliko zanimive da bi se porudili.
torej tud, če bi on tebi bil bolj všeč, kot ti njemu, ne bi naredila popolnoma nič? Al si tolko "dobra", da se to ne more zgodit?
Nesanica je lepo napisala!
Evo jaz ti povem da ne naredim nic, niti z malim mezincem nikoli nisem se premaknila pa tudi takrat, ko mi je bil tip bolj vsec, in tocno zaradi tisto kar je napisala Nesanica! V zvezi potem je drugac!
Moski znate se prekleto dobro potrudit in pobrskat cifro in povabit in vse,ce ve zenska zanima! Ce ve ne zanima, je prav vseeno, kaj bo naredila! To je moje mnenje!
Ti pa lahko odgovoris, kolk te pritegne, ce te zenska lovi??
kdo pa je reko, da more bit ravno nasprotno od tega, torej "lovlenje" ženske? Ampak, da ti je nekdo ful všeč pa ti samo zato, ker hočeš, da se ded potrudi, čeprav mu ni tolko do tebe kot je tebi do njega, pa dobi cifro in mu zato ne boš dala cifre? kot, da mu boš s tem, če mu daš cifro pokazala najmanj, da si se voljna poročit z njim pa met tri otroke... to se mi pa zdi milo rečeno butasto.
Ampak očitno sem tega mnenja samo jaz...
Ampak očitno sem tega mnenja samo jaz...
Zadnjič spremenil Dioniz, dne 27. Dec. 2010 13:42, skupaj popravljeno 1 krat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Dioniz tukaj se ne gre tolk za dajanje cifre, kot za to kolk se lahko tipi potrudijo ce hocejo! Dajanje cifre res ne pomeni ne vem ti kaj!
Osebno vedno sem dajala cifro, ce me je tip prosil za kontakt in ce mi je bil zanimiv, nisem rekla zdaj pa ti ne dam telefonsko, in ne vem zakaj sploh ne bi dal clovek telefonsko, ce hoce ostati v kontaktu! Priznam pa, da vedno sem pocakala, da me tip prv povabi!
Sem pa tudi dozivela, da so me tipi poiskali, brez izmenjanje telefonske, da sem se prav cudila! Se pravi da te zlahka nekdo najde, ce ga zanimas, in ce te tip hoce poklicat in povabit, te bo!
Osebno vedno sem dajala cifro, ce me je tip prosil za kontakt in ce mi je bil zanimiv, nisem rekla zdaj pa ti ne dam telefonsko, in ne vem zakaj sploh ne bi dal clovek telefonsko, ce hoce ostati v kontaktu! Priznam pa, da vedno sem pocakala, da me tip prv povabi!
Sem pa tudi dozivela, da so me tipi poiskali, brez izmenjanje telefonske, da sem se prav cudila! Se pravi da te zlahka nekdo najde, ce ga zanimas, in ce te tip hoce poklicat in povabit, te bo!