*mala* napisal/-a:Tammy_De napisal/-a:V videih prikazujejo želatino v prahu.
Vem, da je težko z njo delat, jst sm enkrat probala (za sladico) pa mi tudi ni ratalo in sm obupala
Barva in okus je odvisna od želatine - ne vem kako je pri nas, tm pač kupiš že želatino v prahu "z okusom". Drgač pa lahko dodaš notr koščke sadja. Pomoje je ista fora kokr če tako glazuro delaš, sam da dodaš alko pa naliješ v kozarec namest da namažeš na kolač.
Če boš eksperimentirala, poročaj, kako rata.
Pa osebni nasvet: Postrezi na koncu, ko bo folk že mal pijan (če slučajno ne bi ratal, ne bo pomembno)emanuela napisal/-a:^^meni se je do zdaj vedno posrečila Oetkerjeva, zlata želatina. ki se potem pač obarva.Je pa v majhnih vrečkicah, kot kak pecilni itd.
Hvala obema. Sem danes našla ene obarvane arome z okusom- jagoda, pomaranča, limona; upam da še kaj zelenega najdemSi bom nabavla par različnih želatin, pa probavala (najprej poskusna, potem pa zares za novo leto, če bo ratal seveda
). Sporočim, kako bo kej ratalo
No jst sm že delala te jelly shote. Najboljša želatina je tista v prahu, od FOSTER CLARKA

narediš želatino po navodilih, mislim da je 8dcl vode na en zavojček, edino kar narediš je da polovico vode nadomestiš z vodko in PAZI! Najprej zavreješ vodo, potem vmešaš prašek in potem ko se malenkost ohladi (da ni vrelo) vliješ notri vodko. Najboljše je, če daš ez noč z zmrzovalnik. Jst sm mela kr v loncu, potem smo pa z žlico jedli. Zabavno