bol pametno ja.
Drobtinica napisal/-a:Rabim moškega, ki zna kaj narediti sam in je povrh tega še normalen (zna razmišljat s svojo glavo pa tudi sprejemati mnenja drugih, je dominanten, samozavesten, zna prenesti poraz kot dec)...
da vidi in da zna pohvalit svojo partnerko, da je skuhala, pospravlja in da včasih tudi on kaj pomaga,
da je aktiven in
da zna potolažit,
da ima poštimano v glavi glede denarja in
da je dober ljubimec.
Mora imeti podoben smisel za humor kot jaz;
ni treba na vsakem koraku preverjat, kako sem, kako se počutim, če mi kaj manjka (mora pa tudi opazit, da nisem dobre volje - tolažba);
če kaj govorim, nočem, da me prekinja in začne govoriti o sebi;
če ga kaj zanima, hočem, da vpraša, ne pa da čaka, da mu bom pač povedala (ker potem ženske ne vemo, da vas sploh kaj zanima, a ne???);
da se drži tistega, kar sva se dogovorila;
da sem mu na prvem mestu med prioritetami in da se zame potrudi.
Verjetno se bo še kaj našlo.
donna. napisal/-a:Eh eh te barabe ja. Z mano je isto, tudi jaz padam na bad boye, ravno zato ker so tako nedostopni, samozavestni si jih želim še bolj, ker vem, da jih ne morem imet. To je to.
Ampak istočasno, si želimo, da se ta bad boy, ko je s svojo punco 'spremeni' in postane nežen in pozoren in ti da vedet da si the one, in nardi zate vse & še pol drugih neumnosti in se zraven stepe še s pou tipi, ki te osvajajo... Jaja, tipical teenage dream... and I'm not an exception
Roberta R. napisal/-a:donna. napisal/-a:Eh eh te barabe ja. Z mano je isto, tudi jaz padam na bad boye, ravno zato ker so tako nedostopni, samozavestni si jih želim še bolj, ker vem, da jih ne morem imet. To je to.
Ampak istočasno, si želimo, da se ta bad boy, ko je s svojo punco 'spremeni' in postane nežen in pozoren in ti da vedet da si the one, in nardi zate vse & še pol drugih neumnosti in se zraven stepe še s pou tipi, ki te osvajajo... Jaja, tipical teenage dream... and I'm not an exception
Nevem zakaj se nekoga ki je samozavesten in nedostopen (čeprav mi ni jasno na kakšen način točno je tole mišljeno) tretira kot barabo oz. bad boy-a?
Moj fant je samozavesten, odločen, včasih trmast, ima ravno dovolj velik ego, predvsem pa je samozadosten (v smislu neodvisnosti) in si ne dovoli ukazovati. Obenem, pa se pogosto spomni in mi postreže zajtrk v postelji, je spoštljiv, ljubezniv itd.
Ne, nisem samo hotla povedat, da imam super fanta.. ampak mi ni jasno, kje so taki fantje kot jih vi opisujete dobili oznako bad boy oz. baraba? Značilnosti, ki sem jih prebrala v večini postov, so neke značilnosti, ki jih jaz od svojega moškega pričakujem - seveda nedostopnost izvzeta.
Pa če je to recimo tista ključna lastnost, ki nekoga naredi barabo? Mogoče pa tistega dotičnega fanta, ki je nedostopen, vi res ne zanimate.. mogoče ima punco, in ga nobena druga ne zanima.. a to pol nekoga naredi barabo?
Uglavnem pod rek lepa dekleta ljubijo barabe si js predstavljam dejansko barabo. Nekoga, ki bo svojo dekle psihično ali fizično maltretiral, je ne bo spoštoval in pred njo osvajal druga dekleta itd.
Mogoče sem jaz grozno čudna, ker ne razumem..
donna. napisal/-a:v bistvu je res ja, ampak js si pač med bad boyevimi drugimi lastnosti, predstavljam tudi te..kr že nasplošno pašejo zraven. Vrjetno tudi zato ker ko sem opisovala sem imela v mislih točno določeno osebo, ki je taka.
Sigurno pa niso vsi samozavestni fantje barabe, to pa definitivno.