A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

[quote="purple_rain]:D :D ne govori tega, ker se bomo v krogu vrtel, bo spet nekdo prišel vprašat "aja, a čist kot se njemu zdi, se pravi.." :D[/quote]

bol pametno ja.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:roll: Pozabla sem že, kaj je debata v tej temi, ker se prerekate tukaj za brezveze :roll: . Bolj všeč bi mi bil kakšen boj v blatu, če lahko :D :yau: .
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

Rabim moškega, ki zna kaj narediti sam in je povrh tega še normalen (zna razmišljat s svojo glavo pa tudi sprejemati mnenja drugih, je dominanten, samozavesten, zna prenesti poraz kot dec)...
da vidi in da zna pohvalit svojo partnerko, da je skuhala, pospravlja in da včasih tudi on kaj pomaga,
da je aktiven in
da zna potolažit,
da ima poštimano v glavi glede denarja in
da je dober ljubimec.
Mora imeti podoben smisel za humor kot jaz;
ni treba na vsakem koraku preverjat, kako sem, kako se počutim, če mi kaj manjka (mora pa tudi opazit, da nisem dobre volje - tolažba);
če kaj govorim, nočem, da me prekinja in začne govoriti o sebi;
če ga kaj zanima, hočem, da vpraša, ne pa da čaka, da mu bom pač povedala (ker potem ženske ne vemo, da vas sploh kaj zanima, a ne???);
da se drži tistega, kar sva se dogovorila;
da sem mu na prvem mestu med prioritetami in da se zame potrudi.

Verjetno se bo še kaj našlo.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Če bi našla kakšnega, ki bi upošteval tole...

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man, yeah!

...bi blo lepo :flower:

:D
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Eh eh te barabe ja. Z mano je isto, tudi jaz padam na bad boye, ravno zato ker so tako nedostopni, samozavestni si jih želim še bolj, ker vem, da jih ne morem imet. To je to.
Ampak istočasno, si želimo, da se ta bad boy, ko je s svojo punco 'spremeni' in postane nežen in pozoren in ti da vedet da si the one, in nardi zate vse & še pol drugih neumnosti in se zraven stepe še s pou tipi, ki te osvajajo... Jaja, tipical teenage dream :D ... and I'm not an exception :wink:
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

Drobtinica napisal/-a:Rabim moškega, ki zna kaj narediti sam in je povrh tega še normalen (zna razmišljat s svojo glavo pa tudi sprejemati mnenja drugih, je dominanten, samozavesten, zna prenesti poraz kot dec)...
da vidi in da zna pohvalit svojo partnerko, da je skuhala, pospravlja in da včasih tudi on kaj pomaga,
da je aktiven in
da zna potolažit,
da ima poštimano v glavi glede denarja in
da je dober ljubimec.
Mora imeti podoben smisel za humor kot jaz;
ni treba na vsakem koraku preverjat, kako sem, kako se počutim, če mi kaj manjka (mora pa tudi opazit, da nisem dobre volje - tolažba);
če kaj govorim, nočem, da me prekinja in začne govoriti o sebi;
če ga kaj zanima, hočem, da vpraša, ne pa da čaka, da mu bom pač povedala (ker potem ženske ne vemo, da vas sploh kaj zanima, a ne???);
da se drži tistega, kar sva se dogovorila;
da sem mu na prvem mestu med prioritetami in da se zame potrudi.

Verjetno se bo še kaj našlo.

Perfektno za oglas :lach:
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Ja, bad boys...sami problemi so z njimi. :D

Tak nekak je...zdaj sem na začetku zveze (no, ni še glih definirana, res je še čist sveža) in fant je super. Ima smisel za humor, pogovarjam se z njim o vseh stvareh, velik skupnega mava, je prijazen, samozavesten, zanesljiv, vidim da je zaljubljen vame... V glavnem, je popoln fant, s katerim bi lahk mela resno zvezo.

Pred njim pa sem spoznala njegovo čisto nasprotje. Saj sem ga že omenjala...pač bad boy, ima čist svoj stil življenja, je dinamičen, z mano mislim da sploh nima velik skupnega in tud ne osvaja me tak kot on prvi. In poleg mene ma še kup drugih punc, s katerimi se ukvarja isto kot z mano.
Pa še to, prvi zgleda 10x bolš kot ta bad boy! Že sam postava :P

In kaj se men dogaja?
Vsake tolk se zalotim, kak mislim na tega bad boya...velik bolj me privlači, ker je bolj nedosegljiv, pač bad boy :P In prav zavedam se kak sem neumna!!! Pa tud do prvega to ni fer, ker je res super. Tak da zdaj sem se sama pri seb odločla, da na tega bad boya nočem več mislit sploh (kolikor se zavestno to da)...pa nočem ga niti videt nikol več.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

donna. napisal/-a:Eh eh te barabe ja. Z mano je isto, tudi jaz padam na bad boye, ravno zato ker so tako nedostopni, samozavestni si jih želim še bolj, ker vem, da jih ne morem imet. To je to.
Ampak istočasno, si želimo, da se ta bad boy, ko je s svojo punco 'spremeni' in postane nežen in pozoren in ti da vedet da si the one, in nardi zate vse & še pol drugih neumnosti in se zraven stepe še s pou tipi, ki te osvajajo... Jaja, tipical teenage dream :D ... and I'm not an exception :wink:

Nevem zakaj se nekoga ki je samozavesten in nedostopen (čeprav mi ni jasno na kakšen način točno je tole mišljeno) tretira kot barabo oz. bad boy-a?
Moj fant je samozavesten, odločen, včasih trmast, ima ravno dovolj velik ego, predvsem pa je samozadosten (v smislu neodvisnosti) in si ne dovoli ukazovati. Obenem, pa se pogosto spomni in mi postreže zajtrk v postelji, je spoštljiv, ljubezniv itd.
Ne, nisem samo hotla povedat, da imam super fanta.. ampak mi ni jasno, kje so taki fantje kot jih vi opisujete dobili oznako bad boy oz. baraba? Značilnosti, ki sem jih prebrala v večini postov, so neke značilnosti, ki jih jaz od svojega moškega pričakujem - seveda nedostopnost izvzeta.
Pa če je to recimo tista ključna lastnost, ki nekoga naredi barabo? Mogoče pa tistega dotičnega fanta, ki je nedostopen, vi res ne zanimate.. mogoče ima punco, in ga nobena druga ne zanima.. a to pol nekoga naredi barabo?

Uglavnem pod rek lepa dekleta ljubijo barabe si js predstavljam dejansko barabo. Nekoga, ki bo svojo dekle psihično ali fizično maltretiral, je ne bo spoštoval in pred njo osvajal druga dekleta itd.
Mogoče sem jaz grozno čudna, ker ne razumem..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: A so ženskam res všeč "barabe" ??

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Točno to... Mislim, da imamo pomešane pojme... Zakaj so tisti, ki so samozavestni, nedostopni, trmasti - barabe? Jaz razumem kot barabe pač kšne k jim dol visi za zakon, za omejitev na cesti, za sočloveka... Al kako? Ker mene absolutno ne privlačijo barabe, medtem ko me pa trmasti in samozavestni (sočutni in dobri) ljudje.
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Roberta R. napisal/-a:
donna. napisal/-a:Eh eh te barabe ja. Z mano je isto, tudi jaz padam na bad boye, ravno zato ker so tako nedostopni, samozavestni si jih želim še bolj, ker vem, da jih ne morem imet. To je to.

Nevem zakaj se nekoga ki je samozavesten in nedostopen (čeprav mi ni jasno na kakšen način točno je tole mišljeno) tretira kot barabo oz. bad boy-a?
Moj fant je samozavesten, odločen, včasih trmast, ima ravno dovolj velik ego, predvsem pa je samozadosten (v smislu neodvisnosti) in si ne dovoli ukazovati. Obenem, pa se pogosto spomni in mi postreže zajtrk v postelji, je spoštljiv, ljubezniv itd.
Ne, nisem samo hotla povedat, da imam super fanta.. ampak mi ni jasno, kje so taki fantje kot jih vi opisujete dobili oznako bad boy oz. baraba? Značilnosti, ki sem jih prebrala v večini postov, so neke značilnosti, ki jih jaz od svojega moškega pričakujem - seveda nedostopnost izvzeta.
Pa če je to recimo tista ključna lastnost, ki nekoga naredi barabo? Mogoče pa tistega dotičnega fanta, ki je nedostopen, vi res ne zanimate.. mogoče ima punco, in ga nobena druga ne zanima.. a to pol nekoga naredi barabo?

Uglavnem pod rek lepa dekleta ljubijo barabe si js predstavljam dejansko barabo. Nekoga, ki bo svojo dekle psihično ali fizično maltretiral, je ne bo spoštoval in pred njo osvajal druga dekleta itd.
Mogoče sem jaz grozno čudna, ker ne razumem..

v bistvu je res ja, ampak js si pač med bad boyevimi drugimi lastnosti, predstavljam tudi te..kr že nasplošno pašejo zraven. Vrjetno tudi zato ker ko sem opisovala sem imela v mislih točno določeno osebo, ki je taka.
Sigurno pa niso vsi samozavestni fantje barabe, to pa definitivno.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

donna. napisal/-a:v bistvu je res ja, ampak js si pač med bad boyevimi drugimi lastnosti, predstavljam tudi te..kr že nasplošno pašejo zraven. Vrjetno tudi zato ker ko sem opisovala sem imela v mislih točno določeno osebo, ki je taka.
Sigurno pa niso vsi samozavestni fantje barabe, to pa definitivno.

Aha, torej še sledijo kakšne dodatne lastnosti.. Ok, nekak ko sem brala temo, se mi je zdel, da vse opisujejo neke mile stvari, ki sploh ne spadajo v sklop slabih lastnosti.. Ok, če sledijo še druge stvari, pol mi je rahlo bolj jasno o čem se zgovarjamo :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ognjena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ognjena »

Tud men so bolj všeč nedostopni in samozavestni tipi, ker za njih lahk rečem da so pravi moški. pri men pa je to ful pomembno, kr tipa ne morm spoštovat, če ni možat. itak pa za oba spola velja...bolj kot si nedostopen, bolj si zanimiv!
:twisted:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

nedostopnost je bedarija in kdor jo prakticira je bedak! Klicaj!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

^^dioniz daj povej kaj te zuli, men se zdi da te neka nedostopna punca zelo namatrala? :D Ce se motim, oprosti!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

ni me dobena namatrala. me prehitro odbije to, da bi me lahko.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Odgovori