Silvestrovo - Novo leto 2011

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Jochie napisal/-a:privat žur na Hrvaškem v nekem lovskem domu, nekje 10 parov nas naj bi bilo...upam, da bo playstation! :D :D :D :oops:

sprememba plana: v mojem stanovanju midva in še en par, torej štirje...midva s Hrvojem bova na playstationu igrala mednarodne tekme za piranski zaliv, babi naj pa naju nahranita, potem pa kakor jima drago... :D :D :D

tisti lovski dom je brez veze, poznam 5-6 ljudi od 20, če bi bil playstation, bi bila gužva, tako da sem dal zgornjo idejo in je bila na srečo sprejeta... :)

kaj češ lepšega, doma na toplem z ljudmi, s katerimi se dobro počutiš... :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Jochie napisal/-a:kaj češ lepšega, doma na toplem z ljudmi, s katerimi se dobro počutiš... :)

:gut:

jaz imam pa zaenkrat v načrtu letošnje novo leto kar prespat :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Jst bom pa v službi letos :cry:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Na fešti, ki jo bomo mel z bratrancema pri njih doma, ker gredo tastari in najmlajši na dopust. Okol 20-30 folka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MaLicKa* »

greva na Bovec za 3 dni, pa smučat na Kanin, ker je že blizu :)
Uporabniški avatar
Ice_cofee
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ice_cofee »

Ko je že tema o silvestrovanju, se mogoče najde rešitev tud za mojo 'težavo'... :D Zadnji dve leti sem novlet preživela na privat partyjih, predlani je blo še fino, novi sošolci, pa smo se še spoznaval, velik hrane, domača atmosfera itd., lani sem bla pa na žurki s 30 ljudmi, ki sem jih vse poznala, in lahko rečem sam polom, tako vzdušje kot vse početje tm. Letos je nekdo spet :roll: predlagu privat zabavo, samo da tokrat ne bi bla tista skrajnost kot lani, ampak samo šest ljudi. Pač ne. Skratka, če moj point iz vrstic ni razviden: res si želim bolj dinamično praznovanje med novimi, bolj zanimivimi ljudmi, penino ob polnoči in kakšnim programom, če je mogoče :D Pa da bi šla lahko sama al pa s kolegico/dvema. Vem, da majo organizirana praznovanje Bachus, KMŠ, Cvetličarna, TOP, Ultra, Nebotičnik, ampak je večinoma kr cena al pa že zasedeno, pa tut moje poznavanje ljubljanske party scene se tuki nekje konča. Any suggestions? :) Lahko tut kak manjši bar, samo da ni mrtvo :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Zakaj pa ne bi mogl bit pri komu doma? Meni osebno se zdi najbolj super praznovanje kje na toplem v družbi ljudi, s katerimi ti je lepo. Pa če si doma ne moraš naletet na kak tečen ali pijan folk, sami si lahko pripravite vso hrano, izberete poljubno glasbo, sami si zmislte svoj program...
Sicer na tak način nisem še nikoli praznovala novega leta, ampak upam da se mi to enkrat uresniči :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Mi pa mamo zaenkrat v načrtu kr v Ljubljani na javnem praznovanju. Nič še sicer ni določeno tak, da se bomo zadnje dneve tega leta dokončno dogovorili.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Js bom pa mogla bit z družbo na prostem :? Kar mi sploh ni všeč (se že vidim v obliki ledene kocke). Pa še vozim! In moji preljubi kolegi, ki jih prevažam so mi že napovedali pijanost...hvala res. Že vidim kak bom uživala. Najbolš da mi še kdo avto pobruha in totalno zakomira. Wiii!
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

gre katera v ambasado? :tanz: :phones:
Our passion is our strength <3
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

janeva napisal/-a:Js bom pa mogla bit z družbo na prostem :? Kar mi sploh ni všeč (se že vidim v obliki ledene kocke). Pa še vozim! In moji preljubi kolegi, ki jih prevažam so mi že napovedali pijanost...hvala res. Že vidim kak bom uživala. Najbolš da mi še kdo avto pobruha in totalno zakomira. Wiii!

Če ti to niti malo ni po godu, ne vem, zakaj si pristala na to, da še za novo leto voziš. :? Pa da ti ni všeč na prostem. Jaz vem, da če mi to ne bi odgovarjalo (in mi dejansko ne), ne bom po sili nekjer z družbo, samo da ne bom sama. :wink:
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a janeva »

Sam mi še vseen nekak odtehta to, da sem s svojo družbo...vozim pa zarad neke stave brezvezne :x

Drgač pa sem se glih zmenla da bomo do 11ih nekje na toplem. Vsaj to :)
Odgovori