ArtDeco, #140
..je mal hecen, na obeh slikcah je 1 sloj, s tem da:
.................................... ^^zgleda kot z dvema(in kot večina vseh vijoličnih). .....^^večinoma pa vleče bolj na, hmm, barvo fuksije(:hearts:)
.............................................................................(na mezinčku je še mat nadlak, pa se ne vidi dobr)
^^sam ti čakej, da ga enkrat LEPO poslikam, si boš premislila. Nja, men je res res lep (1 sloj (sam kaj ko ne znam enega/prvega sloja dovolj lepo nanest, hehe, je vse "streaky") + mat).
^^hmmm...mislim, da je gejba bolj "stručko" na tem področju in bo znala več povedat; ja, eni res zgledajo precej "plastični" - namerno, nekateri potem bolj "žametni", spet drugi drugače..
..ja, men so všeč.
Dosti je odvisno od "baznega" laka in kakšen mat nadlak uporabiš.
Jaz sem fan predvsem "plastičnega" videza ali pa kombinacije bleščičaste osnove in orto mat nadlaka aka žameten videt. Kredast mat finiš mi pa ni preveč všeč.
^^ Js tud. Ko katera kaj dobi, naj mi prosim sporoči. Itak bi šla v Nm kupit, tako da ne bom nobeni odžirala
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.