Astro vedeževalnica
- Lovely_Girl
- Sramežljivka
- babygirly*
- Komunikatorka
Dadyka15 napisal/-a:pozdravljen...tudi jaz sem se odločila, da te vprašam par svari, ki me trenutno mučijo...
- kako bo s službo moje mami, ker je s trenutno zelo nezadovoljna in nesrečna
- bom uspela narediti višjo šolo in je kakšen prost delovni mest, ki čaka name?
- kako kaže v ljubezni, s fantom sva skupaj že leto in pol in me zanima če bodo kakšne drastične spremembe v najinem odnosu
- kako mi bodo finance naklonjenje
- in še nazadnje...kako kaže z mojim zdravjem..
upam da ti ne bom vzela preveč dragocenega časa..
prav lep pozdrav
- Mami ne bo menjala bo mela spemembe v svojem deokrogu vendar nikoli ne bo dobila tistega kar si srčno želi.
-seveda da boš uspela sej si na dobri poti in tudi načelna. Tako da večjih naporov ne boš mela, Ne vm kao šolo boš delala vendar v takoj v začetku ne bo službe ki, i jo želiš čeprav brez te ne boš. Se ti pa kasneje odpira možnost v tujin.
- S fantom mata pa v bližnji prihodnosti kr velike spremembe. Al bosta čist spremenila odnos, ki vaju bo oba zadovoljil. V kolikor pa tega ne bo se ti obeta novo poznanje ki te bo prevzelo. Skratka v ljubezni spremembe, ki te bojo osrečevale.
- Finance pa bojo kot do zdej ne bo velikih spremeb zmanjkalo pa ti jih ne bo sej si preudarna in dobro delaš s tvojimi šoldki
-zdravje pa ti bo služilo mogoče pa le popazi na tvojo desno roko. eheheh
by bik
^Sophie^ napisal/-a:hej
mene pa zanima vse na dolgo in široko glede ljubezni. kako naj gledam na preteklost, sedanjost in prihodnost...hvaaalaa
hehehe na dolgo in široko. potem bi se mogla pr meni kje pojavit sej pisanje m gre bolj težko od rok. hehehe Se bom pa potrudu in ti napisal kaj.
Ljubez toliko opevana tako zapletena in tako enostavna, da človek ne more verjeti.
Preteklost predvidevam da si še mlada in s temi stvarmi se še ubadaš. No nekaj si že redelala vendar pa to je bilo to kar si slišala in prebrala o ljubezni vendar to ni to kar si ti želiš. Ljubezn je vsaka drugačna če to vzamemo do nasprotnega spola. vsaka ljubezn zraste s srca in vsakemu srce pove kaj mu je storiti. trenutno pa si zaradi tega malo zbegana vase zaprta. precej premišljuješ o njej in tehtaš kaj je prav in kaj ni. sedaj je čas, da se začneš premikat in spoznavat svoje notranje vrednote, ki so prekrasne. Stop iz sebe in poglej kaj želiš in po čem hrepeniš. Spoznaj tvojo lepoto in odpravi ovire da zacvetiš kot je treba. S tem si boš odprla pot, ki te bo vodila k uresničitvam tvojih sanj. Spusti dogme in prepričanja in uživala boš sokove ljubezni.
by bik
Srna_924 napisal/-a:hej hej!
tudi mene zanima, kako mi zvezde kažejo v ljubezni? in kako je z mojim gospodom pravim?
drugo področje, ki me zanima, je pa služba. ali bom uspešna pri iskanju?
najlepša hvala za odgovore že vnaprej
oj kaj naj ti rečem. Gospod tvoj čaka te. Čaka kdaj ti v sebi zakoplješ in odpraviš strahove, ki te tarejo. Občutk mam, da maš za sabo kr dost propadlih poskusov, ki so te spravli v neko melanholično stanje in negotovost. Vendar vedi da to so tvoji strahovi in sej veš kaj je strah. Okoli ga je pono noti pa nič. Torej osvobodi se sprosti in bodi taka kot si pa ti je uspeh zagarantiran.
- pri iskanju službe naj ne bi mala problemu no ne vem kaj naj ti predstavlja enota tri in to mislim na kake tri mesece. vsekakor pa naj bi bla v naslednjem letu prvih šestih mesecih.
by bik
Čokolada** napisal/-a:Živjo Bik![]()
Tudi jaz bi te povprašala o ljubezni. In sicer kako mi kaže z osebo D.J. in na splošno kako bo v prihodnosti![]()
Hvala
Z osebo D.J. vama trenutno lepo kaže in ni panike. vendar med se vedno poliže in potem. Ja bo treba malo več dela in se zment za vse pomembne stvari, ki sta jih zdej namenoma potlačila, da bi ugajala drug drugemu. mata pa kr lepo prihodnost če se bosta uspela zmenit.
by bik
evonja napisal/-a:oii!
Mene pa zanima kdaj se mi obeta poroka in naraščaj in glede zaposlitve?
lp
Nič ne kaže na poroko kajti še sama nisi prepričana v to in globoko dvomiš, da bo vse to kar delata uspešno. kaj pravič če bi reku, da je tu umešana še kaka tretja oseba. Ne mislim fizično bolj bi reku vmešava se v vajin odnos in vnaša dvome. Posledica je pa vse ostalo. Poroka naraščaj in seveda skupno življenje. nekaj bo treba korenito spremenit, da se bo tvoja želja uresničila. Na križišču si in prav se odloči.
zaposlitev se ti kaže in seveda kje v kaki državni službi ali pa v kaki tradicionalni zadevi. pač taka kot si to bi ti tudi odgovarjalo. kar bo bo pa trdno in sigurno.
by bik
Lovely_Girl napisal/-a:Hey.
Tudi jaz bi imela vprašanje o ljubezni...
In sicer:
- ali mojega bodočega partnerja že poznam?
- in pa kako mi kaže v prihodnosti z osebo, s katero se občasno dobivam že pol leta?
Bi reku, da odgovor že dobro poznaš vendar pa se ga bojiš oziroma ga zavračaš. S temle zdej se malo igrata pa se resno ne pogovorita in odlašaš s tem že nekaj časa. Ko boš to opravila boš vidla kam te pot zanese. Prej bi reku, da ta ni zate in previ pride kr nakaj časa za tem. še kak bo vmes.
by bik
babygirly* napisal/-a:Hey,
in še moje vprašanje:
-ali se bo s fantom, ki ga zdaj poznam eno leto v bodoče razvilo kaj bolj pomenljivega?
-ali me čaka kakšna resnejša zveza v bližnji prihodnosti?
S temle mata lepe romance vendar kaj resnega ne. Bliža se ti čas prave realnosti in spoznaja , da stvari ne morejo tako več naprej. takrat bo zadeva vsa v tvojih rokah. Sedaj pa bo tvoja odločitev al boš to vlekla naprej kar ni v redu al boš začela novo življenje, ki ti bo prineslo nova spoznanja in srečo.
by bik
-
- Sramežljivka
bik napisal/-a:Dadyka15 napisal/-a:pozdravljen...tudi jaz sem se odločila, da te vprašam par svari, ki me trenutno mučijo...
- kako bo s službo moje mami, ker je s trenutno zelo nezadovoljna in nesrečna
- bom uspela narediti višjo šolo in je kakšen prost delovni mest, ki čaka name?
- kako kaže v ljubezni, s fantom sva skupaj že leto in pol in me zanima če bodo kakšne drastične spremembe v najinem odnosu
- kako mi bodo finance naklonjenje
- in še nazadnje...kako kaže z mojim zdravjem..
upam da ti ne bom vzela preveč dragocenega časa..
prav lep pozdrav
- Mami ne bo menjala bo mela spemembe v svojem deokrogu vendar nikoli ne bo dobila tistega kar si srčno želi.
-seveda da boš uspela sej si na dobri poti in tudi načelna. Tako da večjih naporov ne boš mela, Ne vm kao šolo boš delala vendar v takoj v začetku ne bo službe ki, i jo želiš čeprav brez te ne boš. Se ti pa kasneje odpira možnost v tujin.
- S fantom mata pa v bližnji prihodnosti kr velike spremembe. Al bosta čist spremenila odnos, ki vaju bo oba zadovoljil. V kolikor pa tega ne bo se ti obeta novo poznanje ki te bo prevzelo. Skratka v ljubezni spremembe, ki te bojo osrečevale.
- Finance pa bojo kot do zdej ne bo velikih spremeb zmanjkalo pa ti jih ne bo sej si preudarna in dobro delaš s tvojimi šoldki
-zdravje pa ti bo služilo mogoče pa le popazi na tvojo desno roko. eheheh
by bik
hvala lepa za odgovor..in prav lep pozdrav
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Pozdravljen bik!
Tudi jaz imam par vprašanj zate in upam, da mi odgovoriš nanje!
Vprašanja:
1. Zanima me, če bom v prihodnosti spoznala mojega princa sanj in prosim, če mi lahko vsaj malo poveš kakšen bo izgledal po zunanjosti!? Me mogoče čaka moj princ na belem konju ravno tukaj na forumu??
2. Že nekaj časa me pri srcu zelo boli in imam občutek, da sem tisto ( ti že veš kaj) naredila narobe!!?? Ali naj popravim!? Kako in komu naj povem!? Ali naj kupim darilo za opravičilo!?
3. Zanima me, če bom kdaj sodelovala v bilokakšni vojni!? Kakšna bo moja vloga!?
4. Zanima me če lahko pogledaš v moje prejšnje življenje in mi poveš kaj sem bila in s čim sem se ukvarjala!?
5. Kakšno je moje notranje ravnovesje!? Je moja duša čista!? Kakšna je moja aura!??
6. Prosim, če mi lahko poveš, kdaj bom zadela v kakšni nagradni igri in kolikšen bo znesek!? Kdaj in zakaj je najbolj pametno da znesek zapravim!?
7. kako vidite mojo življensko pot!? Koliko otrok bom imela in kakšne polti bodo!?
8. Zelo močen občutek imam da bo moj bodoči mož iz Turčije in me zanima če me občutek vara!?
9. Kaj se dogaja z mojimi dojkami? Zadnje čase se pojavlja izjemno čuden občutek, kot bi me nekaj tiščalo. Po celih prsih imam mravljince in včasih se mi zdi, da mi jih bo vtrgalo ven!? Ko nekaj časa trpim to mi postane všeč! Ali je to čudno!?
10. Zanima me kakšno barvo in dolžino las bom imela v letu, ki prihaja. In prosim če mi sporočiš točen ali vsaj približen datum, kdaj je najbolj priporočljivo, da grem k frizerju!? Kdaj se bodo lasje najbolje odzivali na brvo in škarje!?
Resnično upam, da mi boš uspel/hotel odgovoriti na moja vpršanja o katerih razmišljam že več let in me po malem začenjajo že moriti!? Sploh 1., 2., 8. in 10. vprašanja me zelo mučijo in resnicno upam, da se boš vanje poglobil!
Upam, da so mi zvezde naklonjene in da ti zaupajo čim več skrivnosti o meni!
Že v naprej se ti zahvaljujem za vsak odogovor in energijo, ki jo boš porabil za to!!
Lep pozdrav

Vprašanja:
1. Zanima me, če bom v prihodnosti spoznala mojega princa sanj in prosim, če mi lahko vsaj malo poveš kakšen bo izgledal po zunanjosti!? Me mogoče čaka moj princ na belem konju ravno tukaj na forumu??
2. Že nekaj časa me pri srcu zelo boli in imam občutek, da sem tisto ( ti že veš kaj) naredila narobe!!?? Ali naj popravim!? Kako in komu naj povem!? Ali naj kupim darilo za opravičilo!?
3. Zanima me, če bom kdaj sodelovala v bilokakšni vojni!? Kakšna bo moja vloga!?
4. Zanima me če lahko pogledaš v moje prejšnje življenje in mi poveš kaj sem bila in s čim sem se ukvarjala!?
5. Kakšno je moje notranje ravnovesje!? Je moja duša čista!? Kakšna je moja aura!??
6. Prosim, če mi lahko poveš, kdaj bom zadela v kakšni nagradni igri in kolikšen bo znesek!? Kdaj in zakaj je najbolj pametno da znesek zapravim!?
7. kako vidite mojo življensko pot!? Koliko otrok bom imela in kakšne polti bodo!?
8. Zelo močen občutek imam da bo moj bodoči mož iz Turčije in me zanima če me občutek vara!?
9. Kaj se dogaja z mojimi dojkami? Zadnje čase se pojavlja izjemno čuden občutek, kot bi me nekaj tiščalo. Po celih prsih imam mravljince in včasih se mi zdi, da mi jih bo vtrgalo ven!? Ko nekaj časa trpim to mi postane všeč! Ali je to čudno!?
10. Zanima me kakšno barvo in dolžino las bom imela v letu, ki prihaja. In prosim če mi sporočiš točen ali vsaj približen datum, kdaj je najbolj priporočljivo, da grem k frizerju!? Kdaj se bodo lasje najbolje odzivali na brvo in škarje!?
Resnično upam, da mi boš uspel/hotel odgovoriti na moja vpršanja o katerih razmišljam že več let in me po malem začenjajo že moriti!? Sploh 1., 2., 8. in 10. vprašanja me zelo mučijo in resnicno upam, da se boš vanje poglobil!
Že v naprej se ti zahvaljujem za vsak odogovor in energijo, ki jo boš porabil za to!!
Lep pozdrav

Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

darcy firth napisal/-a:pozdravljen Bik
Imam dve vprašanji za tebe upam da te ne bom preveč obremenila
prvo je kako mi kaže v ljubezni, če bom spoznala koga
drugo pa je kako mi kaže s faxom
lp darcy firth
S faksom sploh nimaš in ne boš mela problemov. Sej si kr samozavestna in veš kaj hočeš. Prvo ti je šola pole pa pride vse ostalo na vrsto. Ko boš vložila energijo, da si partnerja želiš bo le ta kmalu prišel. In sicer partner ki si ga želiš in prtnrstvo po katerem hrepeniš.
Pa drži se na pravi poti si sej te varuje božje oko.
by bik
nanamiša napisal/-a:Pozdravljen bik!![]()
Vprašanja:
Lep pozdrav
1 Princa takega kot sanjaš ni ker prave predstave o princu nmaš. Še najmanj pa tu na forumu. Tu maš samo virtualne ljubavi.
2.Nič nisi nardila narobe. Kaj pa bi lahko nardila narobe samo prav lahko človek naredi. Zato naj te ne skrbi darilo pa kr mene kpi ti.
3 Ma ti si vsak da v vojni sama s seboj. Si ku donkihot, ki se bori z mlini na veter. dej opusti se malo.
4 V prejšnih življenjih si bla amazonka borka ki se je borila ...... Sej veš kaj so bile amazonke.
5 Tvoja duša je čista sej umazanih ni na svetu. To je itak vrednotenje. Vse se dogaja s svojim namenom. Avra je pa kr dost preluknjana in sicer je zelene barve. Veliko luknjo ma v predelu pleksus čakra. No z tibetanskimi skodelami bi se dalo to zaflikat.
6 Ne bo kakega velikega zneska sam drobiž bo če boš sploh igral. Če pa boš ta drbiž že zapravljala ga zapravi v sexšopu.
7 Otroci bo jih kolikor jih bo bog dal bojo pa svetlopolti.
8 Seveda te vara
9 hehe ta je pa dobra. Priporoču bi ti da kupiš normaln modrčk ne pa v sexšopu z vibratorji za bradvičke. Sicer pa če ti paše ne vem zakaj bi ga menjala.
10 heheheh dolgih ne mej ker ti ne pašejo k tvojemu obrazu. H frizerju pa vsak teden v padajoči luni v rastoči pa raje ne. Pobarvala pa se boš v vijola zeleno.
No na brzinu je blo to to za več pa se javi v moji ordinaciji. heheheh
naslov dobiš na ZS če ga rabiš. V ordinaciji mam tudi škarje.
by bik
-
- Cosmopsiho