Desperate housewives (Razočarane gospodinje)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

ja prav smotani so da te takole pustijo v šoku do januarja. Me pa prav zunima kdo je (spojler z belo) ustrelil Paula? na forumu smo imeli debato da ga je Beth ampak a ni strel prišel z druge strani ulice? Je biu gay ali pa Lynet? pa Suzan bo zagotovo izgubila spomin in ne bo mogla povedati Lynet za Toma
Čisto preveč vprašanj so pustili odprtih
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

Kratek opis dveh sledečih epizod vas čaka na IMDB.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

no, a ste že gledale novi del? mene zelo zanima, kaj bo s Tomom in Lynette, pa s Paulom in njegovo ženo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Lynette je bla spet najboljša :D, sploh v tisti sceni s Tomom v kuhinji, hehehe, I love her!

Pa ob dogajanju s Susan sem mela skoz v glavi "aha, tko se je torej mislijo znebit".. :nixweiss:

Celotna epizoda se mi je sicer zdela mal "švoh", sem pričakovala, da se bodo več ukvarjali z dogodkom iz prejšnje epizode.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^jaz isto. preveč je blo dogajanja v bolnišnici. Lynette me je zelo presenetila, ampak mislim da ne dolgo trajala preden bo Tomu povedala/pokazala, da ve. Pa tista scena z Bree in Orsonom mi je preveč za lase privlečena
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Lynet ga zmaga kaka bitch zna biti :evil:
Suzan mi gre čezdalje bolj na živce
Gaby se mi smili čezdali bolj...
najbolj pa me je šokiral Paul...zakaj hudiča tipa ni pobralo? No ja nova epizoda ej že zlowdana bo treba prečekirat
Pa bree in orson...omg jaz sem samo čakal da ga poroči! :mad:

Se pa strinjam,kakor je bila prejšna epizoda šokantna je bila 11. čisto preveč "lahka".
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Lynette je carica :D Men sta ona in Tom v DH najboljši par, res tak sta mi super, ker mata skoz neke ''probleme'' pa jih znata vedno zgladit. Mi pa trenutno najeda Gaby s svojo pretirano navezanostjo na Grace, mala Juanita se mi res ful smili. Mi je blo pa ful dobro kak se je ji je v prejšnjem delu glede tega Carlos postavil po robu.

To da je Beth pihnala Paula mi je blo nekak jasno, zaj pa čakam na soočenje s Paulom, ko je končno zvedel od kod njegova super ženkica. Pa ko je v zadnji sceni ''naključnega dostavljalca'' kazal mi je blo tud v trenutku jasno, da bo Zack. Ta je pa ko Lassie ej, vsake par sezon se vrne. No, ampak računam na to da bo zanimivo gledat kak se je un zdaj vmes vpleto, čeprav se mi neki malga že svita, ampak pustimo se presenetit :D

Susan & njena mama.... Too much drama. :roll:
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

Tearjerker napisal/-a:Lynette je carica :D Men sta ona in Tom v DH najboljši par, res tak sta mi super, ker mata skoz neke ''probleme'' pa jih znata vedno zgladit. Mi pa trenutno najeda Gaby s svojo pretirano navezanostjo na Grace, mala Juanita se mi res ful smili. Mi je blo pa ful dobro kak se je ji je v prejšnjem delu glede tega Carlos postavil po robu.

Se čist stinjam s tabo, Lynette in Tom sta mi dbest, že od nekdaj. Vedno znata lepo rešt vse nesporazume. Pa Gaby mi je tud super, sam je že mal sitna, preveč skoz misli na Grace in to porcelanosto punčko. Upam, da bo v naslednjem delu to boljše.

Eh, spet komaj čakam naslednji del :D
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

men je bi ful zanimiv del, samo se mi zdi da bom mogla mal za nazaj pogledat, ker sem že vse pozabila kaj se je dogajalo z Zackom in kje je sedaj (mogoče katera ve?). Tudi meni se Juanita ful smili, tisti del s Susan in njeno mamo pa sem kar fast forwardirala, ker mi je brezveze
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Tearjerker napisal/-a:To da je Beth pihnala Paula mi je blo nekak jasno,
pomoje ga je pa zack :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Js tud mislim da je Zack. Sicer mi pa zadnja 2 dela nista bila všeč. Sezona se je lepo stopnjevala do tistega izgreda in mi je bla res dobra.

Zgodbi z Gaby in Susan sta mi čisto nezanimivi.

Spoiler za naslednji del:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

s0nckic4 napisal/-a:
Tearjerker napisal/-a:To da je Beth pihnala Paula mi je blo nekak jasno,
pomoje ga je pa zack :D

Al pa to, ampak ga je Beth napelala ;)
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

jaz pa mislim da ga je Zack (paula ni nikoli maral, ko ej bil v zaporu je za Mika plačal varščino in vse njega pa gladko skenslal) in pištolo podtaknil Bree (zanjo pa vsi vemo da ima rada orožje in ga je že večkrat uporabila--- še sedaj se spomnem ko je 2. ali 3. sezoni lekaranja čez oken streljala haha)...

Mimogrede,je to res zadnja sezona :(?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Slabo kaže. ABC že potrdil glavnim serijam nove sezone, nič še znanega o gospodinjah.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Izgubljen »

*mala* napisal/-a:Slabo kaže. ABC že potrdil glavnim serijam nove sezone, nič še znanega o gospodinjah.

kolikor vem so bile Razočarane gospodinje že lansko leto potrjene, da se bo snemalo vsaj 9 sezon, oziroma do leta 2012
Live your life
Odgovori