Izpit za avto
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Zdravo!Jaz mam zdej 40 ur.Prejšni mesec proti koncu mi je reku da me bo vpisu za glavno vožnjo.Sem misla da bom prišla na vrsto 17.12-do je danes,pa je rekel inštruktor da je že vse polno.Tak da imam glavno 14.1.11 Zdaj ne vozim že 2 tedna kar je mučno.Najbolj me jezi ko bi lahko že danes imela glavno vožnjo,en tip iz makedonije ima vozniško njihovo zdej mora nardit še slovenski izpit.Šel je že 3x zapored na glavno in padu.Namest da bi meni ali pa komu dal možnost da vsaj 1,probamo.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Sorry, sam a si zihr, da te ni pozabu prjavt. K da cakas en mesc pa pou na glavno voznjo se ti pa tut v LJ ne zgodi. Js sm nardila lani decembra izpit pa sm cakala ene 2-3 tedne na glavno (v LJ).
Kar se tice pa tega, da se ti ne zdi fer, k mors ti cakat, on pa ze tretjic dela ... Sej se je on mogu tut usakic sprot prjavt na glavno pa je tut vmes caku - tut tuki vela da prej prids prej meljes (oz. v konkretnem primeru: prej se prjavs, prej mas glavno
). Pa kaj pol, ce on ze tretjic dela, u LJ npr. je 2x, 3x, 4x opravljanje glavne voznje kr zlo pogosto.
Kar se tice pa tega, da se ti ne zdi fer, k mors ti cakat, on pa ze tretjic dela ... Sej se je on mogu tut usakic sprot prjavt na glavno pa je tut vmes caku - tut tuki vela da prej prids prej meljes (oz. v konkretnem primeru: prej se prjavs, prej mas glavno

Live. Love. Surf.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Sej sm napisala, da se mi glede na moje izkusnje to zdi dolgo.
Sm delala decembra izpit, k je blo tut velik ljudi na dopustu pa sm cakala sam dobra dva tedna.
Sm misnla, da je u Ljubljani treba dlje cakat, ker je velik vec kandidatov+ni nc neobicajnega, da vecina kandidatov glavno voznjo opravlja veckrat

Sm misnla, da je u Ljubljani treba dlje cakat, ker je velik vec kandidatov+ni nc neobicajnega, da vecina kandidatov glavno voznjo opravlja veckrat

Live. Love. Surf.
-
- Komunikatorka