Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
tud gugla znaSavannah napisal/-a:rabila bi kakšen dober pretvornik valut (več različnih, od € do funta in dolarja)

Vpišeš pa, npr., "X usd to eur" - fajn je vedt te kratice valut.
Sicer pa www.xe.com tudi.
-
- Komunikatorka
domov smo dobili nekaj od pošte slovenije (reklamo), kjer piše, da lahko pošlješ svoje slike in naročiš, kot nek stenski koledar za naslednje leto iz tvojih fotografij... pa sem se odločla, da bom to prijateljici podarila za božič
zdaj pa, na spletni strani ne piše nič, razen, ko je tam pod aktualno... samo reklama. ve kdo, kak se to uredi? al je najboljše, da pokličem na pošto?

-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
peppermint napisal/-a:domov smo dobili nekaj od pošte slovenije (reklamo), kjer piše, da lahko pošlješ svoje slike in naročiš, kot nek stenski koledar za naslednje leto iz tvojih fotografij... pa sem se odločla, da bom to prijateljici podarila za božičzdaj pa, na spletni strani ne piše nič, razen, ko je tam pod aktualno... samo reklama. ve kdo, kak se to uredi? al je najboljše, da pokličem na pošto?
Lahko si preko BigBanga. Sem si sama že dala tja delat in je vedno bilo vredu narejeno, saj si sam izbiraš lahko podlago ipd. Pazi le pri resoluciji slik, da neboš majhnih slik preveč raztegnila in bo potem vsa meglena.
Še link: https://asp.photoprintit.de/microsite/10748/index.php
Vse kar moraš naredit je da si moreš foto-program (ki ga najdeš zgoraj) inštalirat na računalnik.
Veselo ustvarjanje.

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^če greš iz smeri mimo Name, Zare, Banke (in kar je še tega), je takoj za ovinkom (na levi); nasproti MNZ-ja.
klik
klik