Modna svetovalnica
help
lep pozdrav mene pa zanima kako naj najdemsvoj stil ?! ko grem v trgovino v shopping se mi zdi da sem fajn izbrala kak kos obleke pozeje pa sse mi ne zdi več tako kot da falim use skupaj ko vidim druga dekleta kako so oblečena .. nimam pa tui neki dosti denarja .. imam majhno plačo tako da nekih dragih kosov oblačil niti ne morem kupiti =// prosim za pomoč, hvala, lp
Kupuj v cenejših trgovinah- H&M, mogoče New Yorker, Zara. Ter kar ti všeč, pa da imaš kaj za skombinirat. Težko je rečt, kako najdi svoj stil. Prvo je, da ti oblačila sploh pristajajo. Probavaj v trgovinah, tudi kombinacije, ki jih nisi navajena.
mojca123- zakaj pa sodelavke ne vprašaš kaj bodo one oblekle? Js lih kavbojk nebi. Ampak kaj malce "lepšega", če se tak izrazim. Kako preprosto obleko in žabice, mogoče petke.
mojca123- zakaj pa sodelavke ne vprašaš kaj bodo one oblekle? Js lih kavbojk nebi. Ampak kaj malce "lepšega", če se tak izrazim. Kako preprosto obleko in žabice, mogoče petke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Re: help
BUNNYKKA napisal/-a:lep pozdrav mene pa zanima kako naj najdemsvoj stil ?! ko grem v trgovino v shopping se mi zdi da sem fajn izbrala kak kos obleke pozeje pa sse mi ne zdi več tako kot da falim use skupaj ko vidim druga dekleta kako so oblečena .. nimam pa tui neki dosti denarja .. imam majhno plačo tako da nekih dragih kosov oblačil niti ne morem kupiti =// prosim za pomoč, hvala, lp
Hja, to morš prvo ugotovit kako približno bi rada delovala na okolico, pol vzameš kolegico z dobrim stilom (za katero veš da ti bo povedala po resnici) in jo pelješ s sabo v šoping.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Nism vedla v katero temo naj postavim vprašanje tko da bom kar sm k rabim nasvet.
Mam težave s tremi škornji, ker me vsi žulijo (tisti trd del zadej se konča lih malo pod gležnjom kjer se delajo žulji). Sprobala sm že vse možne obliže (celo več hkrati sm jih nalepla), tudi tiste debele k niti z vodo ne grejo dol, ko pa hodim se mi vseeno po določenem času odlepijo ker tisti trd del jih potiska gor. Tudi 3 termo nogavice ne pomagajo. Sm misnla, da po nošenju se bojo "zmehčali" kot recimo telovadni, pa se ne.
Tolk o tem, da dragi škornji/znamka so sigurno komot.
Ma katera kašno pametno idejo oz. se je že srečala s takim problemom? Mi ni več za hodit po svetu kot da mam težave s hojo. 
Mam težave s tremi škornji, ker me vsi žulijo (tisti trd del zadej se konča lih malo pod gležnjom kjer se delajo žulji). Sprobala sm že vse možne obliže (celo več hkrati sm jih nalepla), tudi tiste debele k niti z vodo ne grejo dol, ko pa hodim se mi vseeno po določenem času odlepijo ker tisti trd del jih potiska gor. Tudi 3 termo nogavice ne pomagajo. Sm misnla, da po nošenju se bojo "zmehčali" kot recimo telovadni, pa se ne.

^^ ne vem če bo to pomagalo, jaz sem mela podoben problem ampak samo v enem škornju (očitno je bil nekaj deformiran), btw tudi draga firma. Ko sem obupala nad obliži in dvojnimi nogavicami, sem obliž (tisti za žulje) preprosto prilepila na notranji del škornja (namesto na nogo). Obliž se ni odlepil in je "zravnal" tisti del, kjer me je žulilo. Kaj drugega ti ne znam svetovat.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- sarchika09
- Komunikatorka
Premaknila sem v drugo temo! Hvala peppermint!
Zadnjič spremenil schpeltza, dne 27. Dec. 2010 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
- Komunikatorka
Sej ne vem če to glih sem paša...pa vendar:)
Zanima me, kakšni modni dodatki in oblačila so za mojo obupno postavo...
Sem manjše rasti (160cm), brez jošk, nabite noge..trebuh pa tudi ni popoln..obup. Kako naj prekrijem majhne joške? Rute? Kakšne majice naj nosim? Kakšne hlače pašejo k nabitim stegnam?
Hvaležna bi bila vsakega nasveta!
Zanima me, kakšni modni dodatki in oblačila so za mojo obupno postavo...
Sem manjše rasti (160cm), brez jošk, nabite noge..trebuh pa tudi ni popoln..obup. Kako naj prekrijem majhne joške? Rute? Kakšne majice naj nosim? Kakšne hlače pašejo k nabitim stegnam?
Hvaležna bi bila vsakega nasveta!
-
- Komunikatorka
Najboljši moden nasvet je zate, da najdi tvoje atribute in ne glej pomankljivosti. Tudi male prsi znajo biti lepe, če jih lepo poudariš...
Majhne joške teško skriješ, če so majhne... Eno oddajo sem gledala, kjer so bili taki nasveti in v primeru majhnih prsi poišči kake bluzice z volančki na prsih, ali take ki imajo žepke na prsih, kake vzorčke... kaj takega http://www.irenelim.com/fashion/images1/stylish-buttons-collar-checkered-blouse-b.jpg....
Za stegna malo močnejša pa raven kroj bi jaz rekla (ne na korenček in ne na zvon, ki se te primejo v kolenih in grejo potem na ven.... Raven kroj pač... Dobro lahko so na zvon ampak ne oprijete v kolenih, ker ti bo to posledično bolj poudarilo stegna. Kaj takega mogoče (sicer je staromoden primer ampak ok) (http://4.bp.blogspot.com/_MgMFaY9LZWo/TP0fsBa42xI/AAAAAAAACs8/uqSWSptvVzk/s400/straight%2Bjeans.jpg)... Aja pa roke stran od spranega in svetlega jeansa. Jaz imam tudi močnejša stegna in mislim da je najbolje temen jeans... Če je na stegnih spran mi samo še dodatno pritegne pozornost na stegna, kar pa dejansko nočemo.
Majhne joške teško skriješ, če so majhne... Eno oddajo sem gledala, kjer so bili taki nasveti in v primeru majhnih prsi poišči kake bluzice z volančki na prsih, ali take ki imajo žepke na prsih, kake vzorčke... kaj takega http://www.irenelim.com/fashion/images1/stylish-buttons-collar-checkered-blouse-b.jpg....
Za stegna malo močnejša pa raven kroj bi jaz rekla (ne na korenček in ne na zvon, ki se te primejo v kolenih in grejo potem na ven.... Raven kroj pač... Dobro lahko so na zvon ampak ne oprijete v kolenih, ker ti bo to posledično bolj poudarilo stegna. Kaj takega mogoče (sicer je staromoden primer ampak ok) (http://4.bp.blogspot.com/_MgMFaY9LZWo/TP0fsBa42xI/AAAAAAAACs8/uqSWSptvVzk/s400/straight%2Bjeans.jpg)... Aja pa roke stran od spranega in svetlega jeansa. Jaz imam tudi močnejša stegna in mislim da je najbolje temen jeans... Če je na stegnih spran mi samo še dodatno pritegne pozornost na stegna, kar pa dejansko nočemo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)