moj problem je ta ne:
Imam 18let in imam težave s starši, u bistvu s celo družino.
No..uglavnem pred kratkim je mati, izvedela da jo oče vara že 3 leta. Midva že 3 letanisva govorila, zaradi nekih njegovih kretenskih izgovorov da sem jaz slaba hči, pa da ga ne posluša, ker sem pač delala po svoje. V srednji sem si dobila delo preko študentskega ob vikendih, s tem se ni strinjal. Ko sem ga pa uprašala za 5 evrov za malico (pijačka,sendvič) mi ni hotel dati..no še vedno se ne pogovarjava. Smo 3 sestre in najmlajši brat. Mati se noče sprijazniti s tem da jo vara. Sicer je sama slišala telefonski pogovor kar je potrdilo naš sum. Pa to da ga ni bilo med vikende domov pa take

No, zdaj ga je izgleda tista njegova "punca" pustila, pa je se z mamo obnaša kod da ni bilo nič. Mati se je zdaj obrnila proti meni, češ da sm jaz tistta ki pretirava. Ona pa trdi da ga še vedno ljubi pa da ga ne more pustiti. Čeprav vse plačuje sama, skrbi sama za hišo. On sicer dela ampak plačuje samo svoje stvari.

Vsi mi govorijo, da se moram sprostiti. Poiskat moje interese, hobije.

Ker imam 18 let in si lahko izberem vrsto življenja, ki jo želim živeti!
Kaj predlagate? Kako naj materi dopovem da dela napako, oz. kaj naj naredim da ne bi pritiskali name? Hočem samo početi kar si želim, ne zahtevam veliko!
Kaj vse me čaka v življenju, in to ne bi bilo potreba da bi že od tako malih nog občutla kake probleme ima družina, kako se jih rešuje, in seveda da jih rešujem že zdaj?!