Dadyka15 napisal/-a:in ja je moja Postonjska jama...sam ne tok velika ampak tok obiskana hehe...odmojga seveda...hihi
upam le, da je edina...poleg taprave...
pravi da je...in jaz mu vrjamem... sicer pa vsi vemo, da popolnoma lahko zaupaš samo samemu sebi, pa še to včasih zataji...
ampak jaz mu vseeno zaupam, saj na tem temelji zveza, mar ne??
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
ravno ene tolk kot tvoj post o njenem avatarju..torej nič....in mislim, da je smiselno, da bi se pisalo tukaj o temi ne o avatarjih..za to maš mislim da v rubriki splošno dovolj prostora
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Akvamarin napisal/-a:Hej to je obseg kondoma 56mm, ne pa 56cm! Punca nikjer ni napisala mersko enoto
Drugac dolzina penisa 22cm lahko se prenese, ker med vzburjenjem vagina dodatno se podaljsa in maternica se pomakne navznoter!
končno ena pametna, ki ve zakaj se gre... ja normalno d ne gre ceu notr...haha...sm se zdele nasmejala vašim ugotovitvam...ok oralca je res mal teško prakticirat...in neglede kok dolge so mel moji bivši, nobenmu nikoli nism mogla nudit globokega grla...
glede kondomov sm pa prav presenečena kok ste nepoučeni...pa zakaj za vraga ste se zdj lih name spravl...hehe....in ja vemo čem govorim, saj moj sedanji še zdaleč ni prvi ki je biu u meni... in ja je moja Postonjska jama...sam ne tok velika ampak tok obiskana hehe...odmojga seveda...hihi
Ne vem kaj tocno so ostali komentirali, ampak jaz dobro vem kaj je stevilka kondoma. In vem tudi, da so kondomi 56 dolzine do 19 cm. Carski komentar mi je: se zdalec ni prvi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.