Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Infatuation »

Ojla, bik :)
Tudi jaz imam vprašanje glede ljubezni - se mi nakazuje kaka nova veza, ali bodočega partnerja že poznam ali še ne?
In pa še glede študija - kako mi bo šlo v letošnjem študijskem letu?
Hvala in lep pozdravček :hallo:
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

hehe
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

paprikaa napisal/-a:Hej,
mene pa zanima, kaj me čaka v ljubezni. Kaj mi kaže nasploh in kaj mi kaže s to osebo, s katero se trenutno nekaj dogaja. hvala za odgovor :)

Vidim da se s to osebo kr lepo dogovarjata o lepi bodočnosti in o lepem življenju. Lepo rožice sadite in se zabavate pa ni to to. Nekega izhoda ne najdeta in prave poti v realnost. Od tega ti bojo ostali samo lepi spomini.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

tjask napisal/-a:hej, bik,
jaz bi te tudi vprašala glede ljubezni - na splošno, kaj se mi obeta, kdaj pride kakšen nov fant v moje življenje?
in pa glede službe, kdaj mi rata dobit kaj (sem v tujini in iščem šiht že 2 mesca, pa kr še ni šlo nč :( )?

Hvalaaaa!!! :flower:

Kdor išče ta najde. Fanta dolgo ne boš iskala ker ga boš kmalu našla. To bo kr malo starejši moški, ki bo ustregel tvojim željam. Tujina pa ti ostaja in z njim po morju boš odšla in veliko lužo prečkala. hehehe

S tem moškim bo tudi to prišlo. Ne vem al te bo on vpeljal v to službo vendar s tem bo povezan. Skratka čaka te kr pestro življenje, ki ga doseaj nisi poznala.

bik
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Infatuation napisal/-a:Ojla, bik :)
Tudi jaz imam vprašanje glede ljubezni - se mi nakazuje kaka nova veza, ali bodočega partnerja že poznam ali še ne?
In pa še glede študija - kako mi bo šlo v letošnjem študijskem letu?
Hvala in lep pozdravček :hallo:

Pravega še nisi našla. Precej tradicionalna si mislim starši so te v takem duhu vzgojili. malo bi se mogla spravit z vseh teh dogm pa poslušat svoje srce kaj ti veli. vendar ne vse idealizirat. Poznaš ga pa definitivno ne ker noben ti ne odgovarja. Pa še s študijem si kr precej zasedena. Pa nč ne skrbi čez kako leto se bo priplazil neopazno v tvoje življenje. heheheh

V začetku kar kadilo se bo. Res si zagnana v drugi polovici pa bo malo zapletov in takrat si probej dvignt nenergijo in ne zapiraj se vase kajti to ne bo dobro za tebe. Pusti življenju svoj tok in delaj s tvojo energijo pa ne bo problemu pri študiju. Mogoče pa je to povezano s tvojim poznanstvom.

by bik
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

bik napisal/-a:
tjask napisal/-a:hej, bik,
jaz bi te tudi vprašala glede ljubezni - na splošno, kaj se mi obeta, kdaj pride kakšen nov fant v moje življenje?
in pa glede službe, kdaj mi rata dobit kaj (sem v tujini in iščem šiht že 2 mesca, pa kr še ni šlo nč :( )?

Hvalaaaa!!! :flower:

Kdor išče ta najde. Fanta dolgo ne boš iskala ker ga boš kmalu našla. To bo kr malo starejši moški, ki bo ustregel tvojim željam. Tujina pa ti ostaja in z njim po morju boš odšla in veliko lužo prečkala. hehehe

S tem moškim bo tudi to prišlo. Ne vem al te bo on vpeljal v to službo vendar s tem bo povezan. Skratka čaka te kr pestro življenje, ki ga doseaj nisi poznala.

bik

waaa, hvalaaaa :D komi čakam :P si mi polepšal večer :cool:
love_snow
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a love_snow »

ojla :)

tudi mene zanima kako mi kaže na ljubezenskem področju - kaj se mi obeta, mogoče nova zveza in ali že poznam svojega bodočega tapravega?

zanima me tudi moje zdravje, če je vse tako kot bi moglo biti in pa ali bom uspešno zaključila študij?

najlepša hvala za odgovore :)
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *Sagitt* »

hej Bik. Ker namreč si mi pravilno napovedo tisto kar se je zgodilo te zdaj ponovno prosim za en odg.

Torej ljubezensko področje: Se mi obeta v 2011 kakšna nova ljubezen? Bom spoznala kakšnega prijetnega fanta ki me bo resnično imel rad? Kaj trajnejšega? Namreč neke trajneše zveze še nisem imela je pa nekaj blo ampak se iz tega ni nič izcimilo, ker se vedno očitno zaljubim v napačno osebo! :(:(

lp. :D
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

love_snow napisal/-a:ojla :)

tudi mene zanima kako mi kaže na ljubezenskem področju - kaj se mi obeta, mogoče nova zveza in ali že poznam svojega bodočega tapravega?

zanima me tudi moje zdravje, če je vse tako kot bi moglo biti in pa ali bom uspešno zaključila študij?

najlepša hvala za odgovore :)

Hehehehe Nakazuje se ti nova zveza in to v bližnji prihodnodsti. Zelo bo pomembna za tvoje življenje. Kr bi reku, da bo spremenila bo tvoje življenje. Čeprav bojo po določenem času nastale male težave se bo razvila v pravo ljubezen vendar boš pa morala v to vložiti malo tvojega truda sej bo predvsem na tebi slonel razvoj vajinega razvoja. Sej veš začetna faza, ko delujejo hormoni pozneje je pa treba to še nadaljevati in seveda rasti v duhovnem smislu. Spoznavanje en drugega in učenje partnerskega odnosa sej to bo kr karmična zadeva, ki jo bota morala oddelati. Želim ti veliko uspeha pa ne zapravi ponujene priložnosti. hehheheheh

Zdrava si ne vidim nobenih težav, ki bi lahko ti ovirale. Mogoče kaj z levo roko vendar to je za poiskat na tvojih vzorcih ki jih imaš. Mogoče sprejemanje nekaterih stvari ki se jih braniš predvsem na ljubeznskem področju. Pa sej te dost moških obletava heheheh.

V šolanju si pa precej stroga do sebe in disciplinirana, tako da študij ti ne bi smel dalat preglavic. Pazi pa, da ti bližajoča se ljubavi ne zmanjša intenzivnost in disciplinirano učenje. Sej sedaj si z vso energijo usmerjena, da študij končaš in tako je tudi prav.

bik heheheh
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

*Sagitt* napisal/-a:hej Bik. Ker namreč si mi pravilno napovedo tisto kar se je zgodilo te zdaj ponovno prosim za en odg.

Torej ljubezensko področje: Se mi obeta v 2011 kakšna nova ljubezen? Bom spoznala kakšnega prijetnega fanta ki me bo resnično imel rad? Kaj trajnejšega? Namreč neke trajneše zveze še nisem imela je pa nekaj blo ampak se iz tega ni nič izcimilo, ker se vedno očitno zaljubim v napačno osebo! :(:(

lp. :D

Kako lepo mi je polaskalo in upam, da sn ti kaj lepega napovedal in da se ti je tisto tudi uresničilo. Hvala ti za povratno informacijo res je lepa ne bi se branil pa tudi slabe. Sej raje tu da se pove kot, da za voglom se govori sej kritika spodbuja rast če jo znaš prenest. heheheh No pa poglejva kaj bo v temle letu.

Najprej bi napisal, da ti širiš tako energijo ko siliš v trikotniška razmerja. Se zaljubiš tu bi rekel, da iščeš tisto kar misliš, da moraš met. Precej si pod vzorcem, da nekomu moraš pomagat in potem ga rešit njegovih težav pa ni tako. V tem letu boš začela dlat na sebi predvsem na duhovni plati in spoznavat kaj v resnici si želiš. Ne tisto kar ti tvoj ego pravi ampak pa notranjo bit tebe in tisto kar si srčno želiš. V tem letu maš učno pot, ki ti je nakazana in ne spustit te prilike, ki ti bo pripeljala princa na belem konju, ki bo izpolnil tiste tvoje srčne želje. Priporočam ti kako duhovno pot, ki ti bo pokazal pravo pot.

Povdaril bi da to dobiš kar daješ energije se privlačijo in zato spremeni tvojo energijo in dobila boš vse kar hočeš.

bik
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

pozdravljen...tudi jaz sem se odločila, da te vprašam par svari, ki me trenutno mučijo...
- kako bo s službo moje mami, ker je s trenutno zelo nezadovoljna in nesrečna
- bom uspela narediti višjo šolo in je kakšen prost delovni mest, ki čaka name?
- kako kaže v ljubezni, s fantom sva skupaj že leto in pol in me zanima če bodo kakšne drastične spremembe v najinem odnosu
- kako mi bodo finance naklonjenje
- in še nazadnje...kako kaže z mojim zdravjem..

upam da ti ne bom vzela preveč dragocenega časa..
prav lep pozdrav
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ^Sophie^ »

hej
mene pa zanima vse na dolgo in široko glede ljubezni. kako naj gledam na preteklost, sedanjost in prihodnost... :) hvaaalaa :)
Uporabniški avatar
Srna_924
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a Srna_924 »

hej hej!
tudi mene zanima, kako mi zvezde kažejo v ljubezni? in kako je z mojim gospodom pravim?
drugo področje, ki me zanima, je pa služba. ali bom uspešna pri iskanju?

najlepša hvala za odgovore že vnaprej :)
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Čokolada** »

Živjo Bik :)
Tudi jaz bi te povprašala o ljubezni. In sicer kako mi kaže z osebo D.J. in na splošno kako bo v prihodnosti :D

Hvala ;)
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: moravče

Neprebrana objava Napisal/-a evonja »

oii!
Mene pa zanima kdaj se mi obeta poroka in naraščaj in glede zaposlitve?
lp
Odgovori