Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
Mateja_Sv napisal/-a:Živjo
Zanima me, če kdo ve, kje lahko kupim krilo do kolen (lepo ravno črne barve ali pa žametno krilo) v večji konf. številki - 42/44?
Pa še mogče kakšne škornje brez pete za mal močnejše noge, ker je problem zapet zadrgo do konca?
Hvala, lp
M.
moja mama ma pribl. enake želje, lahko ti povem, kje si ona kupuje:)
krila, obleke-> p&c (europark v mb, pa verjetno še kje), s'oliver, esprit, včasih zara, h&m, mango...
glede škornjev pa: bata (ma tudi tiste, ki imajo zgoraj kot tak del z gumo, da se dajo raztegnit)
upam, da sem ti kaj pomagala

-
- Cosmopsiho
Kaj pa Stiefelkönig, na njihovi spletni strani majo tole
http://www.stiefelkoenig.at/damen.html?manufacturer=129
http://www.stiefelkoenig.at/damen.html?manufacturer=129
Pozdravljene!
Mene pa zanima če je katera v kakšni trgovini opazila bel plašč, zgleda kot da bi bil pleten. Sega nekako do sredine riti, gumbov pa nima okroglih ampak so podolgovati in zgledajo leseni ^^ (tisti način ki ima na drugi strani vrvico in se potem tako zapenja). Ima tudi kapuco + rahlo je stisnjen v pasu potem pa gre malo bolj na široko dol.
V centru sem videla že 2 s temle plaščkom, in bi ga res rada imela, nimam pa pojma kje ga prodajajo
Hvala za usak predlog.
LP
Mene pa zanima če je katera v kakšni trgovini opazila bel plašč, zgleda kot da bi bil pleten. Sega nekako do sredine riti, gumbov pa nima okroglih ampak so podolgovati in zgledajo leseni ^^ (tisti način ki ima na drugi strani vrvico in se potem tako zapenja). Ima tudi kapuco + rahlo je stisnjen v pasu potem pa gre malo bolj na široko dol.
V centru sem videla že 2 s temle plaščkom, in bi ga res rada imela, nimam pa pojma kje ga prodajajo

Hvala za usak predlog.
LP
LP
Alyssa
Alyssa
Hej...mene pa zanima, kje se dobijo zenski bodiji. V mislih imam taksne na dolge rokave, brez modrca in po moznosti na tanga nacin. Vem da jih prodajajo v Two Wayu, anpak so narjeni na principu srajc, js bi mela pa kot majco....malo sem ze gledla okrog pa jih nisem zasledila. Vsakege pomoci bom hvalezna 

In love with live!!!
- smrkolinka
- Sramežljivka