Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Konkubina* napisal/-a:Ti si dejansko želiš imet raztegnjeno (=grdo) p*zdo? Zanimivo
Edit: + katera si pa želi tipa ko jo bo nabijal v maternični vrat z nekim 22-25 cm dikom?
Hahaha, prej ali slej vsi bomo imeli rastegnjeno p*zdo, ne glede na velikost penisa!
Ocitno ji pase 22cm, ker tudi sama ima daljso noznico

Konkubina* napisal/-a:To boli, ni niti malo fajn (no, razen če si neka mazohistka), omejena sta glede položajev, ne moreš deepthroatat ali pa tvegaš zadušitev.
Se strnjam

A goal without a plan is just a wish.
pa ti dadyka 15 dejansko veš koliko je 22 cm na ravnilu? Za božjo voljo, to je ogromno in ziher mora bolet v določenih položajih, če je povprečen tič 14 cm je to kar visoko nad povprečjem. Si za zmerla "od oka" al z metrom?
Sej ne da vem v mm kolk ima moj dolgega, ker ne vem, ampak 22cm na ravnilu se mi zdi zares veliko.
Itak da se nožnica raztegne, ni isto al si imela/imaš tipa z povprečnim, podpovdračnim ali gromozanskim. Nožnica se raztegne pa tudi po porodu.
Jochie- to more bit res Postojinska jama ja, jao
Kaj pa vem, moja kolegica, ki je mela tipa z 21-imi cm, sedaj ima povprečnega, pravi da ni bivši bil nič boljši.
Pa oralni sex z 22 centimenatrskim more bit res grozen, pa sej to te je kmalu konec
Sej ne da vem v mm kolk ima moj dolgega, ker ne vem, ampak 22cm na ravnilu se mi zdi zares veliko.
Itak da se nožnica raztegne, ni isto al si imela/imaš tipa z povprečnim, podpovdračnim ali gromozanskim. Nožnica se raztegne pa tudi po porodu.
Jochie- to more bit res Postojinska jama ja, jao

Kaj pa vem, moja kolegica, ki je mela tipa z 21-imi cm, sedaj ima povprečnega, pravi da ni bivši bil nič boljši.
Pa oralni sex z 22 centimenatrskim more bit res grozen, pa sej to te je kmalu konec

-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
Dadyka15 napisal/-a:joj smotko...
ne 22cm dolžine
pa 56 obsega, to niti ne vem točn v čem se mer sam velikost kondomov 56 mu je prov
No, ok, jz sklepam, da je tle ta "ne" ključen.

It was forever..but it didnt last long..
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Dadyka15 napisal/-a:moj ma tm okol 22 pa obseg 56 tko da se mava fino...
meni pašejo mal večji, da se počutim polna![]()
Tist ne je pa najverjetneje po pomoti tam

Je pa res, da je veliko lajanja povzročila tale izjava... Le zakaj....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
- Cosmopsiho
Mah pomoje pa ni po pomoti tam ampak neki tazga piše na kondomu in je krneki bleknla ven v tem prvem postu, brez da bi res vedla, kok ma njen dec velikega.
Kr erm..dej mal dejansko zmerte..če vas je št. 22 v dolžino presenetla.. KOK JE 56 cm OBSEGA NO
še konj ne more konkurirat z njenim tipom pol. 

Kr erm..dej mal dejansko zmerte..če vas je št. 22 v dolžino presenetla.. KOK JE 56 cm OBSEGA NO

It was forever..but it didnt last long..