ampak ne pričakuj popolnosti, seksa kadar hočeš, brez "gnjavljenja",...

Nesanica napisal/-a:haha se pravi če sem razumela- ti bi bila ff samo pod pogojem da ti tip laže da mu nekaj pomeniš in da mogoče pa ima resne namene s tabo... Sej ni čudn da bejbe pol jokajo po forumih kakšni prasci so tipi če pa se to dejansko zahteva od njega...
Nevem no - men se ne zdi nič slabega če se dva poseksata ko jima paše-semi zdi pa zelo slabo da zavajaš drugo osebo - pa ni važno ali gre za punco ali pa fanta.
Akvamarin napisal/-a: Najvecjo intimnost dosezes preko seksa, ne preko kave?! Pa tudi ce se gres zmenit, da bos imel samo sex, tukaj se sproscajo en kup obcutkov, da sploh ne ves kam te bo peljalo! In ravno sem rekla da sem bolj za spontanost, kakor za vnajprejsnih dogovorov in tukaj se ne gre za laganje! ONS je pa drugo!
Nesanica napisal/-a:Akvamarin napisal/-a: Najvecjo intimnost dosezes preko seksa, ne preko kave?! Pa tudi ce se gres zmenit, da bos imel samo sex, tukaj se sproscajo en kup obcutkov, da sploh ne ves kam te bo peljalo! In ravno sem rekla da sem bolj za spontanost, kakor za vnajprejsnih dogovorov in tukaj se ne gre za laganje! ONS je pa drugo!
potem ne poznaš bistva FF ki je ravno vtem da je to oseba s katero ne želiš biti v zvezi (ker te nanjemu motijo stvari zaradi katerih veš da dolgoročno ne bi šlo) te pa vseeno oseba seksualno nenormaln privlači in imata super seks.
In Akvamarin -intimnosti ne dosežeš prek seksa pa če je še tako dober. Prava intimnost so čustva povezanosti in pripadnosti in ta čustva razvijaš tudi ob prijateljih. FF ni tvoj prijatelj oz. je redko (sama sem najgloblji odnos razvila samo z enim -zveza v tem primeru ni možna, medtem ko en je ostal res dober prijatelj ampak ni globlje povezanosti je ful hud tip ampa nisva za skupaj)... no kakorkoli seks meni ne pomeni veliko včustvenem smislu -mora fant pokazati ševeliko več da bom resno razmišljala o njemu.
Ja - ker večina punc/žensk se gre zapletat s "happily ever after" miselnostjo, namesto da bi šle "with the flow" in počasi spoznavale/preverjale, če bi zadeva sploh res lahko (oz. kako) funkcionirala. Potem pa imamo tolk razočaranih bejb in "prascev".wanesska napisal/-a:Glede ostalih komentarjev menim, da je najhuje, kar se ti lahko zgodi ti, da te moški zavaja, ti obljublja nekaj, po možnosti doseže, da se zatreskaš vanj, potem pa bi samo sexal. Zato je bolje, da pove, če bi samo to, saj smo tudi punce kdaj za, veliko jih je.... Ne boste verjeli....
kezeas napisal/-a:Lep pozdrav. sem star 18 in me zanima vaše mnenje o f** frendih?;p ( ne nisem ne debel in ne grd) samo pač dosti folka nima cajta oz. se mu neda osvajat itd itd da potem vodi v neko resno zvezo... no in me pač zanima kako se vam zdi če bi recimo spoznali koga takega ki je recimo občasno za akcijo. da ko se zmenita se nekje dobita in totalno uživata:P ne mi rečt da če ni ljubezni ni zanimivo ker če sta si človeka vizualno všeč ( oz. ona ni slaba in on ni slab ) ne moreta uživat v ''sexu'' saj v tistem času oba max. uživata in si 100% zaupata med sabo ter se predajata. ( sam še tega nisem doživel se mi pa zdi zanimivo saj itak živis samo enkrat^^ )
![]()
![]()
![]()
![]()
Pjeb napisal/-a:Ne verjeti, da bo sex slabsi pri FF, jaz sem dozivel najboljsi sex z FF.