Hojla!
Moje izkušnje s Herbalife so zelo pozitivne... Danes sem 35 dan na teh šejkih in sem shujšala že 10 kg. Šejki so sicer malo dragi, ampak, če pomislim, da bi morala za zajtrk in večerjo si tudi kupiti kaj za pod zob, na koncu ni velikaga finančnega šoka. Poleg tega bi še več porabila, ker bi 100 % nezdravo jedla - recimo kakšno pico, kebap...
Jaz menjam šejke... Najprej sem imela okus vanilije, potem jagode, zdaj kapučino in naslednji bo čokolada... So pa božanski... Včasih bi še sklečko zraven pojedla... Pripravljam pa si jih tako, da dam 1 dcl sojinega mleka in 1,5 dcl 0,5 mleka ( lahko bi tudi 1,5 mleko ali pa samo sojino mleko ). Nekateri pa si jih pripravljajo tudi s sadnim sokom ali pa s sadjem... Pač meni je ta kombinacija najboljša...
Ne vem kakšne izkušnje imaste s prodajalci Herbalife... Zase lahko rečem, da je moj prodajalec, zlata vreden. Vsak teden prireja rekreacijo ( vsaj 1 krat na teden )... Ko me je prijateljica peljala prvič na rekreacijo sploh nisem vedela za kaj se gre in sem morala prodajalca sama povprašati o teh izdelkih, ker nihče ni bil siten, da moram nekaj kupiti... Še zdaj sama pokličem zastopnika in mu povem kaj bi rada in potem to tudi prevzamem...
Pijem pa samo šejk in Herbalife čaj ( ki pomaga pri hujšanju ) - za vse skupaj dam okoli 75 € vsakih 20 dni... Ne jem vlaknin, ker mi jih moj prodajalec oziroma zastopnik ni priporočal... Za enkrat še ne... No, vidite... Če bi mu šlo samo za denar bi mi jih takoj prodal. Prav tako ne jem beljakovin, ker nočem pridobivati na mišični masi in oblikovati telo... Najprej moram shujšati, potem pride šele to na vrsto... Poleg tega me še vmes pokliče kako sem in mi velikokrat priskoči na pomoč z nasveti... Zadnjič me je celo klical in na dolgo razložil kaj naj naredim, da po rekreaciji nimam musklfibra - res nisem pričakovala...
Drugače pa jem zajtrk ( šejk in herbalife čaj ) + malica ( jabolko al pa zdaj kakšno mandarino ) + kosilo ( seveda v manjših količinah kot včasih in izogibam se mastnim, sladkim zadevam in herbalife čaj ) + malica ( spet sadnje ) + večerja ( šejk ). Skušam pa jesti tam na vsaki 2 ali pa 3 ure... Seveda pa zraven popijem veliko vode...
Opažam, da se mi je koža popravila, prebava uredila, nisem več brez energije in toliko zaspana, noge mi ne otekajo tako...
Sem se razpisala...
Lepo bodite in veliko užitkov med šejkanjem...