Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
Ma ne me jebat. A si mogoce pomislila, da ti preprosto ne znaš pravilno interpretirati svojih opažanj (empiričnih podatkov). Ce se pobrijes je dlaka direkt na povrsju in takoj zacne vn rast, ce se depiliras pa mora zrast korenina najprej in zato traja 5 dni preden kaj vn pride. Svetle so zato, ker so tanjše ko rastejo nove. Pobrite pa pokukajo vn take debeline, kot so bile, kjer si jih odrezala in so zato temnejse in opaznejše. Ne pomeni to, da bolj rastejo ali pa močneje rastejo.claire napisal/-a:tudi "mit" o tem, da ti po britju dlake rastejo hitreje, so gostejše in močnejše, so se trudili ovreči, a kaj ko dekleta ne nasedejo. ker se vidijo madona. če pazduhe pobrijem, imam drug dan dlake že veni, imam temnejše, imam gostejše. če se podepiliram, nimam 5 dni dlake veni, še po enem tednu jih je par in to svetlih!
In ce britje pospesuje rast dlak, zakaj ima cel kup moskih redko in bedno brado, kljub temu, da se brijejo ze 20 let?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Sramežljivka
en mali offtopic:
depilacija=začasna odstranitev dlak
epilacija=trajna odstranitev dlak (kolk mi gre na živce, da tega noben ne ve!)
drugače pa, ne vem kako lahko z gotovostjo trdite, da ima vaš tip dolgega ravno x cm. Jaz ga še nobenemu nisem merila
depilacija=začasna odstranitev dlak
epilacija=trajna odstranitev dlak (kolk mi gre na živce, da tega noben ne ve!)
drugače pa, ne vem kako lahko z gotovostjo trdite, da ima vaš tip dolgega ravno x cm. Jaz ga še nobenemu nisem merila
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Mahagonij napisal/-a: In ce britje pospesuje rast dlak, zakaj ima cel kup moskih redko in bedno brado, kljub temu, da se brijejo ze 20 let?
imajo ziher močnejše, kot pred 20 leti. takaj pa imajo starejši dedci tako močne dlake? jaz že pri fantu opazim razliko v trdoti dlak po dveh letih in pol kar sva skupaj.
to, da eni nimajo brade je pa genetsko pogojeno.
ena moja znanka tudi nima dlak pod pazduho.
brij si eno nogo pol leta, pol pa pusti, da zrastejo dlake in preimerjaj z nikoli obrito nogo in potem se pridi delat pametnega na forum.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.