Kaj ste danes jedli?
-
- Debatorica
Z: smoothie (banana, mandarina, kivi), muesliji
M: rižev oblat s čokolado
K: solatni krožnik (zelena solata, paradižnik, kumara, rdeči fižol, mocarela, jogurtov preliv)
V: omleta s krompirjem in korenjem, solata iz rdečega in belega zelja
kasneje: nekaj pečenih kostanjev, čaj z medom in mlekom
M: rižev oblat s čokolado
K: solatni krožnik (zelena solata, paradižnik, kumara, rdeči fižol, mocarela, jogurtov preliv)
V: omleta s krompirjem in korenjem, solata iz rdečega in belega zelja
kasneje: nekaj pečenih kostanjev, čaj z medom in mlekom
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
- Debatorica
Z: parkejček iz testa, mandarina
M: polnozrnat kruh, sir, olive
K: panirane bučke s sezamom, panirana cvetača
V: solatni krožnik (paradižnik, rdeči fižol, paprika, kumara, jogurtov preliv), veganski muffin z orehi
M: polnozrnat kruh, sir, olive
K: panirane bučke s sezamom, panirana cvetača
V: solatni krožnik (paradižnik, rdeči fižol, paprika, kumara, jogurtov preliv), veganski muffin z orehi
- *pikapoka*
- Debatorica
-
- Cosmofrik
-
- Debatorica
Z: veganski ježek, mandarina
K: zelenjavni polpet, pire, radič
M: jabolko
V: topli sedvič (vege šunka, sir, kruh), mešana solata (radič, zelena solata, koruza, fižol, preliv), bananina rezina (banane, zdrob, čokolada, kokos, smetana)
K: zelenjavni polpet, pire, radič
M: jabolko
V: topli sedvič (vege šunka, sir, kruh), mešana solata (radič, zelena solata, koruza, fižol, preliv), bananina rezina (banane, zdrob, čokolada, kokos, smetana)