^^Kot da bi jaz napisala tale post... sem enakega mnenja kar se vseh tiče.
Drugače pa mam nekak čuden občutek, da Matt mogoče ne bo prišel v finale... nevem no mogoče se motim in me občutek samo vara (upam). Sem pa tu pa tam na čase razočarana nad izborom pesmi, ki jih poje. Mislim, da bi lahko bile boljše.
Kar se Rebecce tiče glas ima res dober ampak jaz na čase morem kar naprej zvrtet kak nastop, ker mi postane dolgčas... se mi zdi, da vedno samo stoji in je vse po enem in istem kopitu.
Sem pa vesela s tem kdo je šel ven včeraj (tisti, ki ste gledali tak veste - da ne bom kaj preveč povedala)
Meni je pa Rebecca obupna, ko govori Komi se jo razume, hitro, pa še tak potiho govori.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja saj res, to tudi... jaz jo tud komaj kaj razumem. Pa ponavadi mi ni težko razumet tudi, če z naglasom govorijo ampak nje pa res ne morem poslušat tak da naprej zvrtim Aja pa pri Aidanu mi je tud rahlo šlo na živce kak govori, ker ga tud nisem vedno vsega razumela ampak mi je bil dosti bolj pri srcu in mi ga je še vedno malo žal, da je šel ven.
Mary sem še pozabla omenit ona mi je kul oseba z dobrim močnim glasom ampak zdaj mi je tud postala že nezanimiva, tak da če gre ven mi ne bo tak žal.
Onedirection pa v bistvu mi je skoraj vseeno kak pojejo, ker so mi taki cukri... tak kot je Cherly Cole enkrat povedala kar tja bi šla in jih vse skup objela
Aaaaa, kak ratuje napeto. Sam še 5 jih je. Koliko jih ostane po tem tednu?
Pričakujem, da gresta ven Mary in Cher. Sem pa za Matta in One Direction!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ne cher ven! meni je ona res vredu... všeč mi je, da je drzna, si upa, pa tisto njeno repanje med pesmimi... nevem, tak posebno mi vse naredi love the way you lie mi je res dobro zapela, še posebej zato, ker je pesem v bistvu napisana za dve osebi in tisti prehod iz repanja v petje... res dobro še posebej ker je stara komaj 16 let...
Na Wikipedii piše, da že naslednji vikend finale. Torej bodo kar 4 v finalu in ne le 3, kot preteklih par let...
In ka ste zadovoljne s finalisti? Nisem mogla verjet, da je ta teden že finale... nista bla lani samo 2 v finalu? So letos spremenili malo. Za koga navijate? Jaz v glavnem upam, da zmaga Matt al pa One direction - taki cukri so mi vsi po vrsti, hehe No saj pet tud znajo
V ZDA se začne septembra 2011 (bomo novo temo odprli, ko se začne ).
Ne vem kako bo Simon usklajeval z angleškim, če bosta v istem času, ampak bo že
A res? Jaz sem pa ravno misla, da bo zdaj enkrat po novem letu glede na to da se je v Britaniji zdaj končal. Nisem si misla, da bo v istem času. Hm, bomo vidli kak bo uskladil...
Ah res? Morem pogledat, nisem vedela da se je že začelo. Hja zaj so tak vse pomešali britanski ima nove sodnike, ameriški bo na novo pa avstralci majo tud nove sodnike