skupni prijatelji

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
alternativa
Sramežljivka
Sramežljivka

skupni prijatelji

Neprebrana objava Napisal/-a alternativa »

Živjo punce..
js mam težavo k se navezuje na čustva posredno in sicer:
stara sem 20 let in sem prej pol leta končala s fantom s katerim sva bila skupaj 1 leto. bil je tudi moj prvi fant. :oops: končala sva ker me je on pustil -našel si je drugo. stvari še nisem popolnoma prebolela, ampak poskušam nekako s hobiji itd..
problem je ker nisem ravno odprte narave in težko njadem skupen jezik z ljudmi okoli mene - v par stavkih - zelo sem osamljena. ko sva bila skupaj s fantom sem bila ves čas z njegovimi prijatelji, ker svojih nisem imela. sedaj pa sem zopet sama! :( med časom ki ga preživljam v lj kjer študiram sem si našla nekaj poznanstev, vendar je to bolj za kosilo. spoznala sem fanta, ki me sedaj vabi ven - končno nekdo. mi je všeč, sicere neke velike kemije ne čutim ampak bi rada poskusila. skrbi me kako naj mu povem mojo težavo s povezovanjem z ljudmi - da sem osamljena. to je šlo tudi mojemu bivšemu na živce da nimam svoje družbe. kaj mislite?
vem da se nekaterim to ne zdi problem, toda zame je to problem tega tisočletja. pomagajte prosim.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Če si imela prej prijatelje svojega fanta in so ti prijatelji dobesedno izginili iz tvojega življenja - potem vedi da niso bili tvoji prijatelji.

Prijatelje si lahko najdeš preko tvojih hobijev, npr. če greste na kosilo, lahko vprašaš kaj se bo zvečer dogajalo in kaj imajo v planu.

Temu fantu pa niti jaz tega ne bi razlagala, saj se že družita - vse ostalo bo že prišlo samo od sebe - če bo.

Sicer imaš pa tudi sošolke pa se probaj z njimi povezati. Naveži stik z njimi - saj imate že v štartu vsaj eno skupno točko - študij.
Pa če si prijazna, ni sploh problema v tem. Lepa beseda lepo mesto najde.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

predlagam ti, da daš prošnjo za študentski dom. tam ne boš osamljena.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Sedaj ko studiras izkoristi ta cas in bodi skupaj s sosolci cimvec: pojdte skupaj na kosilo, na brucovanja in druge zure, pojdi kdaj h komu na obisk v studentski dom...

....student je zelo dober plac da spoznas nove ljudi. Naj te ne bo strah!
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a desertrose88 »

SE STRINJAM....Če so te "frendi" od biušega zapustli niso bili res ne frendi..Ker verjetno ko si bla z njim so te imeli za frendico..sedaj ker pa NISTA SKUPAJ pa te nimajo..ker si zdej ti kriva verjetno z njihovega vidika...
Sploh nima smisla se ubadat s takimi stvarmi..Lej lajf je nepredivljiv..Kaj pa če boš nwm no čes 2 tedna spoznala nove ljudi?? Sej vsak človek vsak dan spoznava en kup ljudi...Za une KAOO frende od biušega se pa ne sekiraj.
S tvojega pisama sm razbrala da si se verjetno navezala full na njega in na kaoo navidezne frende njegove.
Pusti jih na miru,pojdi naprej.
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
alternativa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alternativa »

Punce hvala vam za pomoč in podporo..
dejstvo ki me skrbi je da bom v očeh fanta s katerim bi se rada spustila v zvezo zgubila vrednost v njegovih očeh v kolikor mu bom priznala da nimam prijateljev. zdela se mu bom manjvredna in nezanimiva.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

^^ ne bi rekla, da manjvredna in nezanimiva, prej, da se zna prestrašit, da se boš zato na njega prisesala.
svetujem ti, da mu tega ne poveš, sama pa začneš delat na svojem družabnem življenju. itak boš kmalu imela prijatelje, tako da se fantu niti zlagala ne boš :wink:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

A tebe moti to, da nimaš prijateljev nasploh, a te samo skrbi, da bo potencialnega tipa motilo, da si brez družbe?
Z drugimi besedami, si res želiš družbe, a ti je to samo pot do višjega cilja - dobit novega tipa?
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a desertrose88 »

alternativa napisal/-a:Punce hvala vam za pomoč in podporo..
dejstvo ki me skrbi je da bom v očeh fanta s katerim bi se rada spustila v zvezo zgubila vrednost v njegovih očeh v kolikor mu bom priznala da nimam prijateljev. zdela se mu bom manjvredna in nezanimiva.

Verjetno bi bilo to prej plus če nebi imela velik ljudi okol sebe,saj bi z fantom imela več časa zase...
Po drugi strani je pa očitno za fante strašno da bi se prisesala na njega ker okol sebe kot praviš nimaš frendou..

Jst sm mela u srednji šoli enake probleme...
Začela sem z časoma hoditi ven in tako..Pa moja frendica takrat najbl blizu je mal eno zabavo za rojstn dan in tako sm spoznala nou folk.Dala cifro svojo in smo se začel družiti..
Pojdi ven magar na kako prireditev kjer je folk ki ima enake interese kot ti..Pojdi u nakupovalno središče, na kavo u tvoj najbolši kafič kjer veš da se veliko ljudi zadržuje...Skratka ne zapiraj se doma..
Ko vidiš pa biušega pa ga ne rabiš gledati in prenašati če to nočeš..Lahko gfa samo pozdravi in greš naprej..Če pa mu imaš kej za povedat mu pa na pravi način...Skratka uživaj u lajfu...Ker nikoli neveš kaj bo..
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
Odgovori