Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
*richbabe*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *richbabe* »

nin*ek napisal/-a:em hvala za nesveta. mam pa še eno vprašanje. že dolgo časa po lj iščem trgovino, v kateri bi našla dovolj majhne številke hlač. mogoče katera ve, kje bi se dalo dobiti

Emporium u btcju, ali pa Francomina in Armani imata zelo sexy hlače. Nisem še doživela da bi imeli večjo cifro kot 38 ;) zato so tok zakon :razz:
Če te nekdo obrekuje se mu zahvali in reči: Hvala da sem zate središče sveta, še naprej se bom trudila da boš ljubosumna name, ker to zame pomeni da sem dobra.
*richbabe*
Sramežljivka
Sramežljivka

http://4.bp.blogspot.com/_zG-cAA-tn98/S ... andals.jpg

Tile sandalčki so moj zadnji nakup....sedaj rabim še ene hude zimske...predlogi?
Če te nekdo obrekuje se mu zahvali in reči: Hvala da sem zate središče sveta, še naprej se bom trudila da boš ljubosumna name, ker to zame pomeni da sem dobra.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

*richbabe* napisal/-a:Nisem še doživela da bi imeli večjo cifro kot 38 ;) zato so tok zakon :razz:

A se ti hecaš :eek: Trgovina ti je zakon, ker nimajo hlač za 40+ punce? Kaj trgovine z vsemi ciframi so pa grozne al kaj?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
*richbabe*
Sramežljivka
Sramežljivka

Mimogrede meni so nihovi kroji hlač in modeli tok zakon in narejeni so za suhice, ne vem kdo je tukaj karkoli zasledil o močnejših ženskah? Z moje strani o njih ni bilo govora. Če bi nekdo spraševal po modelu hlač za močnejšo postavo bi pač povedala če bi vedela. Mislm pa da je punca spraševala kje se dobijo majhne številke hlač, in mislm da če ji povem kje in napišem da so men zakon ni konec sveta. Najbolje da greš v trgovino in se skregaš ker nimajo večje številke ;)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Preber še enkrat svoj stavek, ki sem ga citirala in pol ti je lahko jasn moj post...Pač si se tko izrazla, da je izpadl na tak način kot sem omenla.

In ne rabm se it kregat, ker ne rabm večje številke, če si pa sklepala, da zato ker sem se "zgrozila" nad tvojim stavkom rabm večjo cifro pa sorry, da te razočaram.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
*richbabe*
Sramežljivka
Sramežljivka

Spet se ne razumemo. O tvoji številki ni nihče govoril ali premišljeval zato ne vem zakaj jo omenjaš. In ker si tako arogantno pisala sem ti pač rekla da pojdi u trgovino in se tam skregaj namesto da meni govoriš če so mi kul trgovine ki nimajo večje cifre...itd. Meni so kul ker ne rabim večje cifre za ostale me pa res ne zanima ker za druge ljudi ne kupujem oblačil. Če se tebi to zdi takoo neprimerno pač povej drugim, jaz nisem kriva za njihovo izbiro kolekcije, kot tudi nisem kriva če nekdo na forumu išče manjšo št. hlač. :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Napisala si "ZAKON JE, KER NIMAJO VEČJIH ŠTEVILK" :D Torej ti je všeč, da trgovina nima večjih številk za močnejše. End of story. Pa se lahk prepletaš/zapletaš/nakladaš in wannabe obračaš krivdo na druge kokr češ, to si napisala.
It was forever..but it didnt last long..
*richbabe*
Sramežljivka
Sramežljivka

Potem mi je pa ušeč, še bolj pa mi je ušeč da lahko tam tudi kupujem, če nebi mogla bi znorela...hude cinjice preveeč ;)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Evelyn :respekt: my point exactly, konc OT z moje strani :wink:
*richbabe*
Sramežljivka
Sramežljivka

..Evelyn.. napisal/-a:Napisala si "ZAKON JE, KER NIMAJO VEČJIH ŠTEVILK" :D Torej ti je všeč, da trgovina nima večjih številk za močnejše. End of story. Pa se lahk prepletaš/zapletaš/nakladaš in wannabe obračaš krivdo na druge kokr češ, to si napisala.

meni je zakon že samo zato ker zase dobim, mnenje drugih---> nepomembno!!!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^to smo že ugotovili ko si nalepila sliko svojega zadnjega nakupa :lol:
The world is as you are.
*richbabe*
Sramežljivka
Sramežljivka

mogoče bi jih ti tud če nebi mela pou zahojenga h&m pr seb u omari ;)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

*richbabe* napisal/-a:mogoče bi jih ti tud če nebi mela pou zahojenga h&m pr seb u omari ;)

v neki temi si napisala da morjo punce mal bl gledat kaj dajo nase in ne tolk dajat vase (se opravičujem, ker nisem točno navedla tvojih besed)- no še en nasvet tebi; dj ti raj mal manj glej kaj daješ nase, pa dj še kj vase (pri tem mislim pamet) :cool:
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

DOVOLJ OT!!! :mad:

Nadaljevanje offtopica se bo sankcioniralo :evil:
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a desigual »

Mene pa znima, če je katera že bila na kakšnem salsa žuru.. ker resnično ne vem kaj obleči? Kavbojke ali morda kakšno oblekico?
Zaklenjeno