Gossip Girl #2

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Portorož

Neprebrana objava Napisal/-a ¤Urshka¤ »

joy23 napisal/-a:Oooo, konec zadnje epizode je bil pa res huuud! :D Še komad Dancing on my own sem vzljubila :D

js tudiiiii

i just can't look away :P

http://www.youtube.com/watch?v=yjMkBli4Hh0&list=QL&playnext=1
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

No, gledale nov del? Komentarji?

A zdej bo spet brez Jenny in Vanesse?
Na trenutke se mi je Serena presneto zasmilila :? Tale Blair in Dan naveza zna bit zanimiva.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^meh, kašna Serena zasmilila :P, sej vedno pride ven kot zmagovalka in oh in sploh.. men je bolj škoda Vanesse, da je tko naivna in se pusti..
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

meni gre pa Vanessa tok zlo naživce. :mad:
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Men gre itak Serena najbolj na živce.

Bom pa pogrešala Jenny :cry: :cry:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka

js se pa ne morm odločit kera mi je najbol zoprna...serene že organsko ne prenesem, vanesse pa tut ne no, zmeri bolj...mi je skor serena malček majn zoprna k vanessa. ampak zasmilla se mi pa nubena ni :D to bojo grozn težko dosegl, da bi se mi kira
jenny dejansko prenašam zadnje čase, sam če se nebi tko malala, bi jo lažje gledla :)

drugač pa, če se karkoli romantičnega zgodi med blair in danom, to pa nevem če bi prenesla!!! uničl bi vse, to bi bla katastrofa (drugač sm pa učeri, k sm to študirala mal kombinacije delala in sm ugotovila, da je vanessa edina k je bla z usemi tremi xD)

glede cele epizode pa tko...sm se zadnič odločla, da ne bom napovednika pogledla za naprej, ker v tistih 30 sekundah like vse povejo, in mi je blo dost boljš s tega vidika...sama epizoda je pa na žalost zgledala k žajfnca (sploh s to bolnico, pa še to je zoprno da so že 2. zarad serene vsi v bolnco prletel)
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Meni postaja že vse skupaj malo dolgočasno. Zasmilile so se mi tako Vanessa kot Jenny, Serena pa niti malo ne (pa so mi vse tri v zadnji sezoni popolnoma antipatične). Lahko bi že enkrat do konca razkrinkali to Juliette, ker je že vse skupaj malo preveč razvlečeno. Kar se pa naveze tiče, pa mislim da bodo tudi njiju poparčkali, ker so tako že skoraj vse med sabo.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Jenny, ne, please don't go.... :cry: Sn mislla kak fajn da je spet nazaj.... pa eh....

Vanessa je butl sploh, da lazi za bednim Danom. Zaj pa bo še ona kr nekam šla.... Eh. Serena je v vsakem delu bolj dosadna, js ne vem ka Nate & Dan kao vidita v njej. Kr neki. Pa čakam na epilog Juliet in njenega brata, da ne bi slučajno dal te zgodbe zdej na stran :evil: Juliet mi je faca, tak prijeten nadomestek Georgine :)
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Oh, mislim, da Jenny ne bo šla. Sej je tut umes že šla, pa je zdej spet prišla.

Drugač pa, men je bla Georgina bol bitchy k Juliett, pa nevem zakaj. Čeprau vem da je Juliett bol grozne stvari nardila, sam useen, kot pravim, nevem zakaj. Bi rajši njo mela. Me pa tut zlo zanima, ka je blo z Benom in Sereno, da se ji tko želi maščevat.

Drugač pa mislim, da bojo zdej počas začel odkrivat in povezovat stvari, tko da po moje ni straha, da bi dal to zgodbo na stran.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Verjetno Jenny ne bo več to sezono. Ali pa zelo malo.
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja pa a ni blo nekje objavljeno, da bo jenny skor čist redno v tej sezoni (na začetku pač neki ne, k je bla na turneji al neki)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Naj bi bila odsotna za nedoločen čas :)
Spoilertv ima skoraj vedno prav :)

Press release za naslednji teden: (z belo)
KATIE CASSIDY AND KEVIN ZEGERS GUEST STAR - Blair (Leighton Meester) and Dan (Penn Badgley) join forces to track down an MIA Juliet (guest star Katie Cassidy). Chuck (Ed Westwick) begins to suspect Lily (Kelly Rutherford) isn't telling him the full truth. Kevin Zegers guest stars as Damien. Blake Lively, Chace Crawford and Matthew Settle also star.

+ Juliet je podpisala le za 11 delov pogodbo

+ promo slike za 11 del
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

¤Urshka¤ napisal/-a:Me pa tut zlo zanima, ka je blo z Benom in Sereno, da se ji tko želi maščevat.
Sej je Juliet že rekla [Lily], ko so ble kao scene s Colinom, da "on ni edini učitelj, s katerim se je Serena kdaj spetljala" (al neki takega); in zdej je ona prišla maščevat brata - razen, če je tole bilo za gledalce "varka" in da bo neki čist tretjega potem.

Pa promoti so tud že.

In NI ŠANS, da D&B sparčkajo, to bi blo totalno odveč. Dvomim tud, da bojo...valda jim je tolk jasno, da je to pa out of the question. :troll;
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, to že, sam da bi bil Ben zarad tega v zaporu? Drugač pa sm js tut to poštudirala, k je Juliett 1x rekla k sta se s Colinom pogovarjala da je biu učitl in da je ful rad učil.

Ja upam, da jim je res jasno, ker to bi bla pa kaplja čez rob.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Za vse firbčke mal spoilerjev: KLIK, KLIK, KLIK,KLIK

Sicer pa še ta teden, potem pa pavza do 24. januarja.
Odgovori