step 1: sprijazni se
step 2: ne delaj napak, kot so nenehno kontroliranje, postavljanje omejitev, prepovedi ...
step 3: potrudi se da ne bo imela niti razloga niti želje da bi za kom drugim sploh pogledala pa se nimaš čisto nič bat

Akvamarin napisal/-a:Ves kdaj se rece, da je moski mocan? Ko je ponosen kako zgleda njegova punca, ko nikoli ji ne prepove, da se oblece atraktivno in je ponosen, da se tipi obracajo, ko nikoli ji ne prepove da bo sla nekam, ker on ve, da punca ne glede na to kje je, ga ne more dati ven iz glave, in je tolk zaljubljena in ga spostuje, da ni sposobna naredit nic slabega!! Takrat moski zmaga in ima kontrolo nad zensko... kontrola nikoli se ne doseze s prepovedovanjem v smislu, zbrisi kontakte, zbrisi fb, ne nosi kiklo, ne smes na kavo z frendom itn. itn.
delusional napisal/-a:mene pa tukaj firbcajo 2 stvari:
1. kolk huda more bit ta p***a, da se ji tolk dogaja pri 28ih?
2. kako da si se ti, ki si toliko manj izkušen od nje, odločil za resno zvezo s tako kurbo?
Pa a ne veš, noooo, ženske smo lepe samo nekje do zgodnjih 20ih, potem pa vse tko grdo ovenimo, da se lahko samo še stran vržemo.punkie_ napisal/-a:delusional napisal/-a:mene pa tukaj firbcajo 2 stvari:
1. kolk huda more bit ta p***a, da se ji tolk dogaja pri 28ih?
sploh ne razumem kaj te tukaj firbca
s0nckic4 napisal/-a:če pošlje mail na fb, ne odpišem.
claire napisal/-a:s0nckic4 napisal/-a:če pošlje mail na fb, ne odpišem.
vem, da si nekako že razložila (ampak meni je razlog "moj imenik" kr neki), toda- daj mi še enkrat razloži zakaj bi imela nekoga dodanega na fb in ga potem ignorirala? wtf? mislim. ne štekam. kje je torej point da imaš take ljudi na fb? da gledaš njihove slikce? da si nabiraš število virtualnih frendov? da, če ti bo morda po treh letih, ko boš šla s fantom narazen, zapasal sex, da boš mela koga poklicat? (nekako še razumem, da imaš na fb sošolca iz oš, s katerim v živo nisi govorila že 10 let, ampak je pravnik in ti kdaj lahko pomaga).
mislim. ne vem za vas, ampak meni gre to teženje tako na jetra, da brezveze. in da- bi bila užaljena, če bi mojemu fantu pritiskale bivše, on bi pa to le ignoriral.
claire napisal/-a: (nekako še razumem, da imaš na fb sošolca iz oš, s katerim v živo nisi govorila že 10 let, ampak je pravnik in ti kdaj lahko pomaga).