Kandelaber napisal/-a:
To si povedal kot, da je kaj narobe s tipi, ki s(m)o bili obrezani zaradi zdravstvenih razlogov?
Očitno je bilo nekaj narobe ja...

Mahagonij napisal/-a:Penis gre v vagino. To je vse kar rabis ti vedt.brooke28 napisal/-a:Zdravo punce.
Sem nova tukajin ker je tema že gor,jaz pa imam eno bolj ali manj dilemo rabim kak pameten nasvet iz prve roke,mnenje.
No da skrajšam, sem s tipom,ki mi je povedal,da je obrezan.Mi je vse lepo razložil,da ko je bil še otrok je imel neko vnetje in so se morali starši odločit,da ga obrežejo.
Pač mal me daje panika, kak in kaj bo to s seksom.Da ne bom jaz pregroba,da ga lahko poškodujem,ne vem se verjetno je to sam moj strah. No fora pa da grema nasl teden na morje, in ker se nisma, boma tam sigurno.Skupaj sma 2 meseca.
MEne pa daje panika.
Ker tip mi je ful všeč,pa nočem izpast kot neka,kot da ne obvladam,pa vem bo itaq ona nesproščenost še prisotna z nekom,ki mi že mal več pomeni,če razumete.
Do sedaj so vsi moji fanti bli neobrezani zato nimam nekih izkušenj z brez.
![]()
sem brala,na netu je ful različnih mnenj,da so bolj občutljivi,da jim prej pride,da ne zdržijo tolk,da kao nimajo nadzora,pa ne vem še kaj.
No kar se pa tiče higiene,pa mi je to ful všeč.
Nasveti tistih,ki ste skupaj z obrezanimi, kak je?
Res me zanima?
Raje vprašam tukaj,da se znam pripravit.![]()
Hvala za odg.
Lp