Zadnjič spremenil *mala*, dne 27. Nov. 2010 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Moj Barry M- Bright Purple po 3eh dneh (slabi sliki, pa težko pravo barvo ujet):
Hvala purple_rain
Zadnjič spremenil *mala*, dne 27. Nov. 2010 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Na željo purple_rain sicer je slaba fotka, ker ima moj mobitel zanič fotoaparat! Ko bo digi bom mal bolj sodelovala v teh temah. Sicer je pa to en nanos in je kr taprava barva na sličici, potem sem še enkrat nanesla, da je bolj krvavo rdeča..
Eno vprašanje: Essence matt lak- po kolkm času ga dam na noht? Včerej mi je kr raztopil to spodnjo plast barve in je vse blo šekasto..
Rinca - mislim, da ga je treba malo premešat (povaljat med rokami). Tudi meni je bil v prvo kot voda, potem se je pa vnesel + čopič mora biti poln laka.
pri meni je bil tako redek, da se sploh ni dalo debele plasti na noht nanest. potem sem hitro še eno plast nanesla da je blo vse šekasto, ampak ko popoka se itak ne vidi.
base coat je srebrn, sej ne da sem stala 15 min pred stojalom ker se nisem znala odločit katerega vzet
zelo mi je bil všeč tudi njihov jesenski odtenek hypnotic - wannabe chanel paradoxal. mogoče drugič